- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.601
Kime yptrmistin bnde mustfa hocaya
2019 da arzu ya 2021 de smihe gittimHangi doktora yaptrdin ? Bn memorial arzu yurci 'ye yaptrdim
memmun kaldiniz miKime yptrmistin bnde mustfa hocaya yaptrdim acıbadem de
cok teşekkürler cevap icin. kacinci gun 13 çıkmıştı?Bnim 13,40,38 çıkmıştı sonra ii ilerledi yüzde yetmiş oraninda ve kalbi atmadı kurtaj oldum ama int. Arastrdgimda ii olnlrda var Allah bilir stres ypmayin insallh ii olur herşey
Evet ağrı sızı konusunda eli çok hafif kndi çok ilgili arandığında bile TLF muhakkak bakar tabi sonucum ne olur bilmiyorum oda Rabbime kaldı artık en güzel yerememmun kaldiniz mi
Bn nrmal tedaviyle klmistim ovitrelle snrasi 13.gunumducok teşekkürler cevap icin. kacinci gun 13 çıkmıştı?
benim tedavim bitti negatif sonuçlandı maalesef. Teşekkür ediyorum mesaj içinDozun ne canım? İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsın
hayirlisi olur insallah hepimiz icinBn nrmal tedaviyle klmistim ovitrelle snrasi 13.gunumdu
Masallah kardesleri olsun insallahh benmki de 3İnşallah canım hepimize. Kızım 5 yaşında
kac embriyo kondu? benim 2 embriyo konmustu. 8 haftalikken korkunc bir kanama oldu. icinde birsuru parca vardi. tutmayan embriyo kendini disari atmis. ama digeri kaldi ve cok sukur kizim 5 yasinda suan:) insallah saglikla gelir bebeginCanlar iyi akşamlar ,2 Şubat'ta transferin olmuştu 14 ünde kan sonucun 660 çıkmıştı ,16 sında tekrar verdim 1700 lerdeydi doktorum gayet iyi dedi,bende acayip sevindim bu sefer oldu diye ins.hersey iyi gidiyordu kanama leke vs hiçbir şey yoktu kan verdikten sonra (transferin 6.gununda lekelenme olmuştu açık pembe ve kahve bunuda yerleşme olara yordum)ama bugün sabah bir anda bu sizi oldu ve acayip kanama başladı öyle böyle değil ama pihtili ,afedersiniz böyle ciğer gibi parçalar düştü okadar çok kanamam vardiki ped yeterli olmadı hasta bezi kullandım.Kan çenemi istedi doktorum 8160 çıktı değer iyi dedi yinede ilaçlara devam ardışık olarak kan ver değerine Baykal m dedi.Ben çok umutsuzum çünkü ilk dusugumdede böyle olmuştu kanamam ama bthcg hemen düşmüştü onda ,bu şekilde kanaması olupta gebeliği sağlıklı devam eden varmı biliyormusunuz kizlar? Kusura bakmayın çok uzun yazdım hakkınızı helal edin ama durumu izah etmek istedim.icim içimi yiyor 5.denemem
Rabbim sağlıklı upuzun musmutlu ömürler versin inşallah kızına :) tek embriyo cnmkac embriyo kondu? benim 2 embriyo konmustu. 8 haftalikken korkunc bir kanama oldu. icinde birsuru parca vardi. tutmayan embriyo kendini disari atmis. ama digeri kaldi ve cok sukur kizim 5 yasinda suan:) insallah saglikla gelir bebegin
Dr nuz kimdi,)Ben görüyorum canim umutta
Çok var kalbini karartma rabbin verickse kmse engel olamaz çok tandgim var böle Allahım yardımcın olsunCanlar iyi akşamlar ,2 Şubat'ta transferin olmuştu 14 ünde kan sonucun 660 çıkmıştı ,16 sında tekrar verdim 1700 lerdeydi doktorum gayet iyi dedi,bende acayip sevindim bu sefer oldu diye ins.hersey iyi gidiyordu kanama leke vs hiçbir şey yoktu kan verdikten sonra (transferin 6.gununda lekelenme olmuştu açık pembe ve kahve bunuda yerleşme olara yordum)ama bugün sabah bir anda bu sizi oldu ve acayip kanama başladı öyle böyle değil ama pihtili ,afedersiniz böyle ciğer gibi parçalar düştü okadar çok kanamam vardiki ped yeterli olmadı hasta bezi kullandım.Kan çenemi istedi doktorum 8160 çıktı değer iyi dedi yinede ilaçlara devam ardışık olarak kan ver değerine Baykal m dedi.Ben çok umutsuzum çünkü ilk dusugumdede böyle olmuştu kanamam ama bthcg hemen düşmüştü onda ,bu şekilde kanaması olupta gebeliği sağlıklı devam eden varmı biliyormusunuz kizlar? Kusura bakmayın çok uzun yazdım hakkınızı helal edin ama durumu izah etmek istedim.icim içimi yiyor 5.denemem
Insallah bir sikinti olmaz beta yükseliyor çünkü cok sukur kendinize dikkat edin ins peki kese ne zmn gorunur ne zmn kontrolRabbim sağlıklı upuzun musmutlu ömürler versin inşallah kızına :) tek embriyo cnm
Canım geçmiş olsun öncelikle insallah kanaman durur. Forumda okumuştum 9 ay kanama gören bile var allah büyük bol bol dua et ve kontrollerni ihmal etmeCanlar iyi akşamlar ,2 Şubat'ta transferin olmuştu 14 ünde kan sonucun 660 çıkmıştı ,16 sında tekrar verdim 1700 lerdeydi doktorum gayet iyi dedi,bende acayip sevindim bu sefer oldu diye ins.hersey iyi gidiyordu kanama leke vs hiçbir şey yoktu kan verdikten sonra (transferin 6.gununda lekelenme olmuştu açık pembe ve kahve bunuda yerleşme olara yordum)ama bugün sabah bir anda bu sizi oldu ve acayip kanama başladı öyle böyle değil ama pihtili ,afedersiniz böyle ciğer gibi parçalar düştü okadar çok kanamam vardiki ped yeterli olmadı hasta bezi kullandım.Kan çenemi istedi doktorum 8160 çıktı değer iyi dedi yinede ilaçlara devam ardışık olarak kan ver değerine Baykal m dedi.Ben çok umutsuzum çünkü ilk dusugumdede böyle olmuştu kanamam ama bthcg hemen düşmüştü onda ,bu şekilde kanaması olupta gebeliği sağlıklı devam eden varmı biliyormusunuz kizlar? Kusura bakmayın çok uzun yazdım hakkınızı helal edin ama durumu izah etmek istedim.icim içimi yiyor 5.denemem
Amin cnm inşallahÇok var kalbini karartma rabbin verickse kmse engel olamaz çok tandgim var böle Allahım yardımcın olsun
Sizde hiç belirti falan olmuş muydu pekioyle ama iste okadar dikkat ediyosun ve elin bos kalinca cokuyosun maddi manevi olarak .
İns cnm ,ediyorum bol bol ,hayırlısı artikCanım geçmiş olsun öncelikle insallah kanaman durur. Forumda okumuştum 9 ay kanama gören bile var allah büyük bol bol dua et ve kontrollerni ihmal etme
Keseyi gördünüz mü bir deİns cnm ,ediyorum bol bol ,hayırlısı artik
cok sagol canim hepimizinkine insallah. Allaha sığın ve kalbini rahatlat ki bebegin de stressiz buyusun :)Rabbim sağlıklı upuzun musmutlu ömürler versin inşallah kızına :) tek embriyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?