2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Canlar iyi akşamlar ,2 Şubat'ta transferin olmuştu 14 ünde kan sonucun 660 çıkmıştı ,16 sında tekrar verdim 1700 lerdeydi doktorum gayet iyi dedi,bende acayip sevindim bu sefer oldu diye ins.hersey iyi gidiyordu kanama leke vs hiçbir şey yoktu kan verdikten sonra (transferin 6.gununda lekelenme olmuştu açık pembe ve kahve bunuda yerleşme olara yordum)ama bugün sabah bir anda bu sizi oldu ve acayip kanama başladı öyle böyle değil ama pihtili ,afedersiniz böyle ciğer gibi parçalar düştü okadar çok kanamam vardiki ped yeterli olmadı hasta bezi kullandım.Kan çenemi istedi doktorum 8160 çıktı değer iyi dedi yinede ilaçlara devam ardışık olarak kan ver değerine Baykal m dedi.Ben çok umutsuzum çünkü ilk dusugumdede böyle olmuştu kanamam ama bthcg hemen düşmüştü onda ,bu şekilde kanaması olupta gebeliği sağlıklı devam eden varmı biliyormusunuz kizlar? Kusura bakmayın çok uzun yazdım hakkınızı helal edin ama durumu izah etmek istedim.icim içimi yiyor 5.denemem

kac embriyo kondu? benim 2 embriyo konmustu. 8 haftalikken korkunc bir kanama oldu. icinde birsuru parca vardi. tutmayan embriyo kendini disari atmis. ama digeri kaldi ve cok sukur kizim 5 yasinda suan:) insallah saglikla gelir bebegin

kac embriyo kondu? benim 2 embriyo konmustu. 8 haftalikken korkunc bir kanama oldu. icinde birsuru parca vardi. tutmayan embriyo kendini disari atmis. ama digeri kaldi ve cok sukur kizim 5 yasinda suan:) insallah saglikla gelir bebegin
Rabbim sağlıklı upuzun musmutlu ömürler versin inşallah kızına :) tek embriyo cnm

Çok var kalbini karartma rabbin verickse kmse engel olamaz çok tandgim var böle Allahım yardımcın olsun

Canım geçmiş olsun öncelikle insallah kanaman durur. Forumda okumuştum 9 ay kanama gören bile var allah büyük bol bol dua et ve kontrollerni ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…