- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.621
Cuma günü ultrason kontrolüm var ,o zamana kadarda kan vericem ,kanda belli olur tablo ,hayırlısı insInsallah bir sikinti olmaz beta yükseliyor çünkü cok sukur kendinize dikkat edin ins peki kese ne zmn gorunur ne zmn kontrol
Yok cnm cuma kontrolumKeseyi gördünüz mü bir de
Bence cumadan önce gidebilirseniz gidin derimYok cnm cuma kontrolum
Insallah hayirli musmutlu haberler verirsinizCuma günü ultrason kontrolüm var ,o zamana kadarda kan vericem ,kanda belli olur tablo ,hayırlısı ins
Sizde negatifi görene kadar bir belirti olmuş muydubenim tedavim bitti negatif sonuçlandı maalesef. Teşekkür ediyorum mesaj için
Doğru diyorsun ,belki giderim cnmBence cumadan önce gidebilirseniz gidin derim
Zeynep yarın kese için mi gidecektin senBence cumadan önce gidebilirseniz gidin derim
Allah razı olsun sizlerdenInsallah hayirli musmutlu haberler verirsinizduamiz sizinle
AMin amin insallahAllah razı olsun sizlerdenRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı aklı fikri yerinde evlat -evlatlar nasip etsin insallah
Benimde yarın 6. Günüm çok yakınızKizlarrrrrrrr yaron 7. Gun olacakkk.. Sizce ne zaman yapmaliyim testi ???
5.6.7. gunler batma oldu sonraki gunlerde bobrrklerim agridi ve asiri sekilde vucudum sisti ben her zaman ilaclardan diyodum oda dogru ciktiSizde hiç belirti falan olmuş muydu peki
Evet bakalım ne bekliyor biziZeynep yarın kese için mi gidecektin sen
Sadece belim ağrımıştı bazı günler onun haricinde bir şey hissetmedim ama kişiden kişiye değişebilir siz transfer sonrası dönemdeyseniz takmayın bunları kafanıza :)Sizde negatifi görene kadar bir belirti olmuş muydu
Anladım inşallah Allah hayırlı evlatler versin canım5.6.7. gunler batma oldu sonraki gunlerde bobrrklerim agridi ve asiri sekilde vucudum sisti ben her zaman ilaclardan diyodum oda dogru cikti
Evet 6.gunum herkes bir sürü belirti yazıyor ama acaba negatifler de de belirti oluyor mu diye merak ettim. İnşallah Allah hayırlı evlatlar versinSadece belim ağrımıştı bazı günler onun haricinde bir şey hissetmedim ama kişiden kişiye değişebilir siz transfer sonrası dönemdeyseniz takmayın bunları kafanıza :)
inşallah olumlu ve sağlıklı sonuç alırsınızEvet 6.gunum herkes bir sürü belirti yazıyor ama acaba negatifler de de belirti oluyor mu diye merak ettim. İnşallah Allah hayırlı evlatlar versin
Hadi bakalım hayırlısı yaz bize mutlakaEvet bakalım ne bekliyor bizi
Yazarım yine stres yapmaya başladım umarım herşey yolundadırHadi bakalım hayırlısı yaz bize mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?