- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.641
Yolundadır zeynep hiç sıkma canını yarın gel güzel haberi ver bizeYazarım yine stres yapmaya başladım umarım herşey yolundadır
Aa canim bende mustafa beye takipliyim bende cok memnunumEvet ağrı sızı konusunda eli çok hafif kndi çok ilgili arandığında bile TLF muhakkak bakar tabi sonucum ne olur bilmiyorum oda Rabbime kaldı artık en güzel yere
Sabah 1,öğle 1,gece 2. Aynen itiyorum bayağı. İnşallah işe yarıyordur. Teşekkür ederim cevap için.Bana da doktorum geceleri 3 tane dedi. 3 tane birden alıyorum sabah kalktığımda da çok ıslak uyanıyorum. İdrarda da beyaz çıkıyor. Normal. Birde ittirebildiğin kadar ittir demişti doktorum. Ona dikkat ediyorsun dimi? Birde kaç tane alıyorsun
Amin inşallah siznkinin de inşallah kardeşleri olsun yalnız kalmasınMasallah kardesleri olsun insallahh benmki de 3
merhaba devlet destek veriyor.ben devletten rapor aldım tedavimin yarısını karşıladı.internetten araştırın tüp bebek devlet desteği diye.belki rapor alma hakkınız vardır.Merhaba kizlar umarım bana yardimçi olursunuz!Ben 33 yashimdayim hiç hamile kalmadım.7senelik evliyim, 2 ay önce devlet hastanesinde miyom ameliyatı oldum.Doktorlar bana 3 aysonra tüp bebek yapdirmami söyledi .SGK ile karşılayacak hastane olsa iyi olacak...!
Rapor için önce devlet hastanelinde yaptırılacak die biliyorum bn olmadimi verio sanki bn arastrmadim öyle diye direk paramızla yaptrdikmerhaba devlet destek veriyor.ben devletten rapor aldım tedavimin yarısını karşıladı.internetten araştırın tüp bebek devlet desteği diye.belki rapor alma hakkınız vardır.
yok cnm ben hiç tüp bebek tedavisinde bulunmadım devlette,sadece rapor aldım.destek alabilmek için istenilen kriterler var bize uyuyordu.açıklanamayan inferilite bizim ki sorunumuz yok. iki kez iğneli aşılama yaptırdığım halde çocuk sahibi olamadığım için rapor çıktı.ama farklı sorunu olanlarada çıkıyor.direk rapo veren hastanelerle görüşmek lazım.Rapor için önce devlet hastanelinde yaptırılacak die biliyorum bn olmadimi verio sanki bn arastrmadim öyle diye direk paramızla yaptrdik
Tamam aşılamayı devlette yaptrmadin mi sen canimyok cnm ben hiç tüp bebek tedavisinde bulunmadım devlette,sadece rapor aldım.destek alabilmek için istenilen kriterler var bize uyuyordu.açıklanamayan inferilite bizim ki sorunumuz yok. iki kez iğneli aşılama yaptırdığım halde çocuk sahibi olamadığım için rapor çıktı.ama farklı sorunu olanlarada çıkıyor.direk rapo veren hastanelerle görüşmek lazım.
Mesela benim rahatsızlığım erken menopoz direk rapor çıkardılar ve illa hastanede yaptırman gerekmiyor rapor için canımRapor için önce devlet hastanelinde yaptırılacak die biliyorum bn olmadimi verio sanki bn arastrmadim öyle diye direk paramızla yaptrdik
Allahalla ya o zaman özelde bır kez yaptirincami ciksrmiolrdiMesela benim rahatsızlığım erken menopoz direk rapor çıkardılar ve illa hastanede yaptırman gerekmiyor rapor için canım
Prof dr cem çelik canimDr nuz kimdi,)
sizin rahatsızlıpın nedir.belli kriterler yaş,evlilik yılı falan onlar uyuyorsa;Allahalla ya o zaman özelde bır kez yaptirincami ciksrmiolrdiben öle söyledikleri için hiç çıkarmaya çalışmadım
Anladm işte özelde tedavi olmamak var die biliorum bn önceden tüp bebek yaptrmamak hayrlisi artık galiba bana geçti inşallah tutarda bı daha gerekmz erken menopoza var bndesizin rahatsızlıpın nedir.belli kriterler yaş,evlilik yılı falan onlar uyuyorsa;
Tanısına Göre;
N46 Erkek İnfertil (Sperm motilite sayısı 5 milyonun altında olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.0 Kadın İnf. Anovülasyonu ile birlikte (AMH testinin sonucu 1’in altında olması ve FSH testinin sonucu 10 üstünde olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.1 Kadın İnf. Tubal Kaynaklı (Tüplerin kapalı olduğuna dair HSG, Ameliyat Notu, Epikriz Raporu, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.9 Kadın İnf. Kadın İnfertilite Tanımlanmamış ( 2 adet iğneli tedavi Aşılama, 3 yıllık evlilik şartı Aranır…)
bu rahatsızlıklardan birisi varsa rapor almak için başvurduğunuz hastane size bir kağıt veriyor.istenilen tahlil ve belgeri toplayıp dosyanızı teslim ediyorsunuz heyet raporunuz çıkıyor.
bizde sorun yoktu iki aşılama yaptrıdığım için çıktı..
Ben ilkini maddi durumdan devlette yaptırdım ama ikinci özeldi. Sadece rapor çıkarırken dosya açıyorlar ya eğer özelde dersen dosyayı sana vermiyorlar fotokopi için felan ben gizliden dışarı çıkarıp fotokopilerini çektirmiştimAllahalla ya o zaman özelde bır kez yaptirincami ciksrmiolrdiben öle söyledikleri için hiç çıkarmaya çalışmadım
İnşallah canımcım, hayırlı olsun haberleşelimBenimde transferim dün oldu canım inşallah birlikte güzel haberler alırız
Kan vermedim canim tekrarladım pozitif görünüyorDeli_cimcime canım ne yaptın kan verdin mi bugün ya da idrar testini tekrarladın mı?
M Mavi2605 canın senin de lekelenmen olmuştu sanırım devam ediyor mu ya da başka bir belirtin var mi?
Tebrik ederim canımKan vermedim canim tekrarladım pozitif görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?