2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Aynu gun transfer olmuşuz canım transfer gününü saymasam bugun 7 günüm cok şükür idrarda pozitifi gördüm yarında test günüm erken verdi doktor sende müjdeli haberinle mutlu edersin bizi insalh
Ay ne güzel :)amin insallah canim.bende yapmak istiyorum ama korkuyorum.erken gebelik testimiydi ?yaptığın.hoş bi olumsuzluk var üzerimde kasiklarim agriyor özellikle sabahları hah diyorum adetin geldi ama bisi yok.hayırlısı artık

Kaset testlerden yaptim canim bende hic cesaret edemiyordum 5 günü denedim cokk az silikti bugun net belli oldu burdaki arkadaşlar gaza getirdi beni.onlar test yapınca cesaretimi toplayıp yapmaya karar verdim kan nasil vericem diye cok stres yapıyordum kendime ya negatif çıkarsa diye yarin belli olucak allahın izniyle bende cok erken başladı belirti belirtimi degilmi onuda bilmiyorumda adet belirtisi kasikdan bacaklara doğru kramplar bel ağrısı bi kacgundur göğüslerde hassasiyet dokununca sızlıyor dün gece kasık batması yaşadım biraz agrili oldu uzun sürmedi belirtisi desen çok bende hi bide duygusallık var herseye hemen ağlıyorum ilaclardanmi pskolojikmi bilmiyorum

Her ikiside etkiliyor hem hormonlar bebisten öturu hem ilaclar.sağlıkla güzelce ilerler inşallah sürecin.bende duramicak gibiyim çarşamba perşembe başladım galiba kaset testlere :)

Her ikiside etkiliyor hem hormonlar bebisten öturu hem ilaclar.sağlıkla güzelce ilerler inşallah sürecin.bende duramicak gibiyim çarşamba perşembe başladım galiba kaset testlere :)
Insalah canım kendini nezaman iyi his edersen ozaman yap testini seninki çift galiba benimkisi tek embriyo hemen sonucu aldim darısı sana insalh

Tranfer derken ne gibi seyler mesela

Cuma dediler kendimde hemsireyim erken sevinip erken üzülmek yerine günümü bekliyim dedim ya inşallah benimde pozitiftir
Bence de en doğrusu o ben de garantici bir insanim erken üzülmek ya da sevinmek istemedigim için günümü beklemiştim çok şükür nasip oldu darısı başınıza

Valla ben erken yapıp negatifi görseydim bile yine de test günüme kadar ilaçlara devam ederdim bir umut ve bence sen de öyle yaparsın burada herkes en ufak bir umut kırıntısının peşinde o yüzden erken yapıp moralini bozma çıkmazsa falan bence test gününü bekle canim yine de karar senin tabi.. Allah hayırlısını versin

Yaaa kizlar tüp bebei tedavisine baslamam icin hemen illaa adetimin 2ci gunundemi beklemem gerek yoksa olmadan daha once doktoruma gidip soylemem daha mi iyi olur
Tedaviye başlamak için evet adeti bekliyorsunuz ama doktora karar veremediyseniz hala bence şimdiden bikaç doktorla görüşün aklınıza yatanı belirleyin adet oluncada tedaviye başlarsınız böylesi çol daha net olur

Kızlar perşembe 89du değerim bugün 512 olmuş şükür... nasıl ilerlemesi sizce ben dr.la görüşemedim hemşire iyi dedi haftaya kontrole gel dedi bakalım inşallah keseyi görürüz haftaya ...
Cok guzel masallah Saglikla kucaginiza alrsnz ins bugun kacinci gunu transfern,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…