- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.681
Tebrikler canım çift embriyo transferi miydi 7. Güne göre baya yüksek kan sonucunBelirti olarak sadece bel agrisi ve batma hissi yumurtaliklarim cok agriyordu. Başkada hic belirtim olmadi kizlar. 140 geldi beta hcg. Test gunum cumartesiydi 2. Kani cumartesi vericem
İşte soylemediniz demi snra yalan sylenince sıkıntı çıkarsa ay bn yapamam ya inşallah tutarBen ilkini maddi durumdan devlette yaptırdım ama ikinci özeldi. Sadece rapor çıkarırken dosya açıyorlar ya eğer özelde dersen dosyayı sana vermiyorlar fotokopi için felan ben gizliden dışarı çıkarıp fotokopilerini çektirmiştimsebepsiz olanlarda devlette aşılama zorunluluğu ve evlilik senesi mecbur ama benim gibi erken menopoz yada amh düşüklüğünde hemen rapor çıkıyor
Tebrik ediyorum canım çok sevindim sen 2 embriyo koydurmuştun galiba belki de ikizdirBelirti olarak sadece bel agrisi ve batma hissi yumurtaliklarim cok agriyordu. Başkada hic belirtim olmadi kizlar. 140 geldi beta hcg. Test gunum cumartesiydi 2. Kani cumartesi vericem
Transferin Ertesi günü 1. Gün sayılıyorTest gününü hesaplarken transfer günü sayılıyor mu?Ertesi günden mi başlanıyor saymaya?
Öncesinde gidip konuşmak daha mantıklı eğer eşine ve ya sana öncesinden takviye kullandıracaksa bir an evvel başlamış olursun hem zamanın olduğu için testlerini devlette yaptırma şansın da olur özele bir ton para vermezsinYaaa kizlar tüp bebei tedavisine baslamam icin hemen illaa adetimin 2ci gunundemi beklemem gerek yoksa olmadan daha once doktoruma gidip soylemem daha mi iyi olur
Çarşamba günü 9. Günüm oluyor bende pazartesi transfer olmuştumÇarşamba kaçıncı günün oluyor ki. Bence test gününe kadar devam et ya doktorlar öyle söylüyor yinede sen bilirsin tabi
Adet olmadan gidip konuşun adet günü telefon edip adet oldum dersiniz randevu verirYaaa kizlar tüp bebei tedavisine baslamam icin hemen illaa adetimin 2ci gunundemi beklemem gerek yoksa olmadan daha once doktoruma gidip soylemem daha mi iyi olur
Evet cnm 2 embriyo transferi olmustuTebrikler canım çift embriyo transferi miydi 7. Güne göre baya yüksek kan sonucun
Evettt canim p4 degerim biraz.dusuk gelince uzulmustun gecen gun tam umidim bitti derken sabah testi yap olsun bitsin artik dedim. Cok sukur AllahimaTebrik ediyorum canım çok sevindim sen 2 embriyo koydurmuştun galiba belki de ikizdirsağlıkla devam etsin inşallah 25 inden önce yapmam diyordun ama demek ki kendine güvendin
1 hafta geçmiş bile inşallah güzel haberler alırsınız 5. gün embriyosu mu sizin. Benimde Martın başında olacak transferim inşallah 5. gün 2 tane dondurulmuş bekliyor. Perşembe günü İstanbul a transfer öncesi kontrole gidicem birde gebelik aşısı yapacaklar bakalım.Selam kızlar hamileleri tebrik ediyorum saglıkla alsınlar kucaklarına insallah. Bizim gibi gün sayanlarada bol sabır diliyorum ve güzel haberler verirler insallah. 15 subat çift embriyo transferim oldu. Cumartesi kan testi. Günler gecmiyor maalesef
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Evet cnm 2 embriyo transferi olmustu
Yaaa ne güzel haber, maşallahhhh. Sağlıkla devam etsin inşallahKizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF
Aynen 1 haftayı devirdik ama nasıl1 hafta geçmiş bile inşallah güzel haberler alırsınız 5. gün embriyosu mu sizin. Benimde Martın başında olacak transferim inşallah 5. gün 2 tane dondurulmuş bekliyor. Perşembe günü İstanbul a transfer öncesi kontrole gidicem birde gebelik aşısı yapacaklar bakalım.
Aynu gun transfer olmuşuz canım transfer gününü saymasam bugun 7 günüm cok şükür idrarda pozitifi gördüm yarında test günüm erken verdi doktor sende müjdeli haberinle mutlu edersin bizi insalhSelam kızlar hamileleri tebrik ediyorum saglıkla alsınlar kucaklarına insallah. Bizim gibi gün sayanlarada bol sabır diliyorum ve güzel haberler verirler insallah. 15 subat çift embriyo transferim oldu. Cumartesi kan testi. Günler gecmiyor maalesef
Daha gitmedim canım yazıcam gelişmeleri dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?