- 9 Şubat 2021
- 171
- 251
- 18
- 37
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.741
Amin canim hepimize inşallah baya tedirgin vermiştim bugün kanı malum biliyorsun baya yordum kendimi son günlerde ama şükür minik savaşçım ya da savaşçılarım benimle hala inşallah haftaya keseyi de görürüz hayırlısıyla.. sen yarın vericem dimi 2.testi hadi bakalım sıra sende kuzumTebrikler maşallah çok güzel artmış Allah kucağına da aşamayı nasip etsin inşallah
Senin erkene vermiş ne güzel. Kaç embriyo transfer edildi pekibenim çaşamba gnu. insan sabredemiyor ama :)
Olunca niye oldu, olmayınca niye olmadı diyoruz artıkAynen ben de buraya okudukça diyorum herkes de lekelenme olmuş ben de yok ben de 15’inde transfer oldum göğüslerin de hiçbir belirti yok sadece biraz bel ağrım var o kadar biraz motivasyonum düştü
Evet canim kayınvalidem beni çağır diyor ama insan herşeye de çağırmak istemiyor bir de dikkat ettikçe var ya daha çok sakar oldum sürekli birşeyler düşürüyorum yere ya da döküyorum ve eğil kalk yapmak zorunda kalıyorum.. Allahım korusun onları ne diyeyim sevincimiz yarıda kalmasın...blki de canım sonuxta tup bebek normal gebelikten biraz daha fazla stresli dusuk vs riski var. daha cok dikkat etmemiz gerkeiyor bence.
Inşallah canimİnşallah canım teşekkürler sağlıkla gelsin bebisler inşallah
tek embrio canım 5. gun embroyısu. senin?Senin erkene vermiş ne güzel. Kaç embriyo transfer edildi peki
Inşallah canimİnşallah canım teşekkürler sağlıkla gelsin bebisler inşallah
Şükür canim darısı başına.. Aynen keseyi görmeyi heyecanla bekliyorumÇok güzel artmış canım değerin Maşallah. Haftaya da keseyi görürsen daha da rahatlarsın
evet canım benim de annem gel bizde dur diyor ama evde daha rahat ediyorum.Evet canim kayınvalidem beni çağır diyor ama insan herşeye de çağırmak istemiyor bir de dikkat ettikçe var ya daha çok sakar oldum sürekli birşeyler düşürüyorum yere ya da döküyorum ve eğil kalk yapmak zorunda kalıyorum.. Allahım korusun onları ne diyeyim sevincimiz yarıda kalmasın...
Ne güzel haber bu böyle Allah sağlıklı bir bebek versin inşallahKizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF
Şimdi okudum 7 gün pozitif görünce heyecandan tüp bebek mi aşılama mı olduğunu farketmemişim benim ki aşılama seninki tüp bebek galiba inşallah hayırlısıyla gelir bebeşinNe güzel haber bu böyle Allah sağlıklı bir bebek versin inşallahBugün benim de 7. Günüm ve erken gebelik testi aldım ama korkudan yapamıyorum
Çok şükür ki iyi çıktı sonucun haftaya keseye çağırdı mı doktorun? Evet benim de yarın test günüm inşallah benimki de katlanmıstırAmin canim hepimize inşallah baya tedirgin vermiştim bugün kanı malum biliyorsun baya yordum kendimi son günlerde ama şükür minik savaşçım ya da savaşçılarım benimle hala inşallah haftaya keseyi de görürüz hayırlısıyla.. sen yarın vericem dimi 2.testi hadi bakalım sıra sende kuzum
Sütlü kahve, kahve , çok az pembe . Sürekli devam etmiyordu sabah oluyor ve kesiliyordu ama ben Progestan 50 lik iğne vuruldum progesteron 25 lik göbekten iğnenin yanında. Ondan da sürekli akmamış olabilir bilemedimaminnn inşallahhh teşekkr ederim. ayıptır sorması ama lekelenme renginiz neydi? gun boyunca da surekli devam ediyor muydu?
belki de benim de şimdi kesildi gibi ama bakalım. dn geceden beri kasık agrım da cok.Sütlü kahve, kahve , çok az pembe . Sürekli devam etmiyordu sabah oluyor ve kesiliyordu ama ben Progestan 50 lik iğne vuruldum progesteron 25 lik göbekten iğnenin yanında. Ondan da sürekli akmamış olabilir bilemedim
Benim çift embriyo canım 5gun embriyosu.hakkımızda hayırlısı olsun ben bu gün çok bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum buda olumsuz yansıyor hakkımızda hayırlısı olsuntek embrio canım 5. gun embroyısu. senin?
Motivasyon dusurme canim.benimde hic lekelenmem olmadiAynen ben de buraya okudukça diyorum herkes de lekelenme olmuş ben de yok ben de 15’inde transfer oldum göğüslerin de hiçbir belirti yok sadece biraz bel ağrım var o kadar biraz motivasyonum düştü
Ama başka belirtilerin olmuştu değil mi? gebelik elde eden çoğu arkadaş göğüs hassasiyeti olduğunu yazmış bende hiç yokMotivasyon dusurme canim.benimde hic lekelenmem olmadi
Evet ama çok çok az yani adet gibi değilinşallah canımmmm. gun boyu devam edıyor mu peki lekelenmen?
Inşallah canim
Canim bende 2 kez asilama oldum daha olmaz diye biraktimm asilamayi maalesef tutmadi zaten tup bebege gecmek istiyorum yasimda 27 daha fazla yasim gecmeden insallahhCanim ben 4 asilama 2 tup bebek tedavisi gordum. Insallah tez zamanda seni yormadan gelir bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?