- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 103
- 33
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.721
Tebrikler maşallah çok güzel artmış Allah kucağına da aşamayı nasip etsin inşallahKızlar perşembe 89du değerim bugün 512 olmuş şükür... nasıl ilerlemesi sizce ben dr.la görüşemedim hemşire iyi dedi haftaya kontrole gel dedi bakalım inşallah keseyi görürüz haftaya ...
Bende 16’sında transfer oldum, henüz bişey yok ama neredeyse herkesin lekelenmesi olmuş. Siz doktorunuza hemşirenize herşeyi bildirin, belki ekstra bi iğne yazarlar. Bana damla bile görsen haber ver demişti hemşirem.Kızlar selamlar. Ayın 15 inde transfer oldum. Çarşamba günü test günüm. Bugün açık kahve lekelenmelerim başladı hemşire ilaçlardan olabilir kanamanız olursa iletişiem geçelim dedi. Lekelenmeler yaşayan varmı aranızda? Gidip test versem mi doktorla görüşsem mi bilemedim
Benim de 6. 7. Ve 8. Günlerde lekelenmem oldu. Doktorum aktif kanaman olmadığı müddetçe sorun yok dedi ama bana ekstra bir iğne daha verdi hala vuruluyorum. Korkmayın ben pozitifi gördüm lekelenme yaşayan kişilerin çoğu da pozitifi görmüş çok araştırmıştım burdan inşallah sizde pozitifi görürsünüzKızlar selamlar. Ayın 15 inde transfer oldum. Çarşamba günü test günüm. Bugün açık kahve lekelenmelerim başladı hemşire ilaçlardan olabilir kanamanız olursa iletişiem geçelim dedi. Lekelenmeler yaşayan varmı aranızda? Gidip test versem mi doktorla görüşsem mi bilemedim
Benimde pazartesi transferim oldu.benim ilk 4gun surdu lekelenme arada bi geliyordu.lekelenme yasayan çok kişi var kırmızıya donmedikce sorun yok diyorlar.biraz dinlen yorma kendini çoğalma veya renk değişimi olursa direk dra başvuru canimKızlar selamlar. Ayın 15 inde transfer oldum. Çarşamba günü test günüm. Bugün açık kahve lekelenmelerim başladı hemşire ilaçlardan olabilir kanamanız olursa iletişiem geçelim dedi. Lekelenmeler yaşayan varmı aranızda? Gidip test versem mi doktorla görüşsem mi bilemedim
Öyle tabi Allahım hepimizi güldürsünYapcak bişi yoktu ki rabbim biliyor içimdekini
Hmm o zaman çıkar kanda sanırımÇarşamba günü 9. Günüm oluyor bende pazartesi transfer olmuştum
Hayırlısı ile tutunsunlar inşallahEvet cnm 2 embriyo transferi olmustu
benim yazdığım hemşire de kan görmedikçe korkmayın kan görrseniz iletişime geçelim dedi.Bende 16’sında transfer oldum, henüz bişey yok ama neredeyse herkesin lekelenmesi olmuş. Siz doktorunuza hemşirenize herşeyi bildirin, belki ekstra bi iğne yazarlar. Bana damla bile görsen haber ver demişti hemşirem.
İnşallah canım teşekkürler sağlıkla gelsin bebisler inşallahBence de en doğrusu o ben de garantici bir insanim erken üzülmek ya da sevinmek istemedigim için günümü beklemiştim çok şükür nasip oldu darısı başınıza
aminnn inşallahhh teşekkr ederim. ayıptır sorması ama lekelenme renginiz neydi? gun boyunca da surekli devam ediyor muydu?Benim de 6. 7. Ve 8. Günlerde lekelenmem oldu. Doktorum aktif kanaman olmadığı müddetçe sorun yok dedi ama bana ekstra bir iğne daha verdi hala vuruluyorum. Korkmayın ben pozitifi gördüm lekelenme yaşayan kişilerin çoğu da pozitifi görmüş çok araştırmıştım burdan inşallah sizde pozitifi görürsünüz
evet ben de öyle dşndm canım zaten elden cok bişey de gelmiyor. test gunumuz aynı ozaman öyle mi?Benimde pazartesi transferim oldu.benim ilk 4gun surdu lekelenme arada bi geliyordu.lekelenme yasayan çok kişi var kırmızıya donmedikce sorun yok diyorlar.biraz dinlen yorma kendini çoğalma veya renk değişimi olursa direk dra başvuru canim
Çok güzel artmış canım değerin Maşallah. Haftaya da keseyi görürsen daha da rahatlarsınKızlar perşembe 89du değerim bugün 512 olmuş şükür... nasıl ilerlemesi sizce ben dr.la görüşemedim hemşire iyi dedi haftaya kontrole gel dedi bakalım inşallah keseyi görürüz haftaya ...
Bende 15 inde transfer oldum 2 gündür kahverengi lekelenme oluyor doktor yerleşme kanaması olabilir endişelenme dedi çoğu kişide var zatenKızlar selamlar. Ayın 15 inde transfer oldum. Çarşamba günü test günüm. Bugün açık kahve lekelenmelerim başladı hemşire ilaçlardan olabilir kanamanız olursa iletişiem geçelim dedi. Lekelenmeler yaşayan varmı aranızda? Gidip test versem mi doktorla görüşsem mi bilemedim
Aynen ben de buraya okudukça diyorum herkes de lekelenme olmuş ben de yok ben de 15’inde transfer oldum göğüslerin de hiçbir belirti yok sadece biraz bel ağrım var o kadar biraz motivasyonum düştüBende 16’sında transfer oldum, henüz bişey yok ama neredeyse herkesin lekelenmesi olmuş. Siz doktorunuza hemşirenize herşeyi bildirin, belki ekstra bi iğne yazarlar. Bana damla bile görsen haber ver demişti hemşirem.
Yaşadıkcanim çoğumuz...ben transferin 4 ya da 5. Günü galiba tam emin değilim biraz yaşadım geçen perşembe test verdim cuma tekrar yaşadım bugün test verdim normal herşey.. Biraz fazla zorlanınca oluyor sanırım bilemiyorum ilkini bilmiyorum ama cuma günkü için bunu söyleyebilirim çünkü perşembe testten sonra ve cuma baya yormuştum ben kendimi cumartesiye kesilmişti ama o gün de temizlik yaptım ama şükür iyi şimdilik ama tabi fazla yüklenmemek lazım vücuda...Kızlar selamlar. Ayın 15 inde transfer oldum. Çarşamba günü test günüm. Bugün açık kahve lekelenmelerim başladı hemşire ilaçlardan olabilir kanamanız olursa iletişiem geçelim dedi. Lekelenmeler yaşayan varmı aranızda? Gidip test versem mi doktorla görüşsem mi bilemedim
inşallah canımmmm. gun boyu devam edıyor mu peki lekelenmen?Bende 15 inde transfer oldum 2 gündür kahverengi lekelenme oluyor doktor yerleşme kanaması olabilir endişelenme dedi çoğu kişide var zaten
Benim cumartesi. Dr öyle dedi .tabi bekleyebilirsem o guneevet ben de öyle dşndm canım zaten elden cok bişey de gelmiyor. test gunumuz aynı ozaman öyle mi?
inşallah pozitifleri göruruz:)
blki de canım sonuxta tup bebek normal gebelikten biraz daha fazla stresli dusuk vs riski var. daha cok dikkat etmemiz gerkeiyor bence.Yaşadıkcanim çoğumuz...ben transferin 4 ya da 5. Günü galiba tam emin değilim biraz yaşadım geçen perşembe test verdim cuma tekrar yaşadım bugün test verdim normal herşey.. Biraz fazla zorlanınca oluyor sanırım bilemiyorum ilkini bilmiyorum ama cuma günkü için bunu söyleyebilirim çünkü perşembe testten sonra ve cuma baya yormuştum ben kendimi cumartesiye kesilmişti ama o gün de temizlik yaptım ama şükür iyi şimdilik ama tabi fazla yüklenmemek lazım vücuda...
benim çaşamba gnu. insan sabredemiyor ama :)Benim cumartesi. Dr öyle dedi .tabi bekleyebilirsem o gune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?