- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.841
Insallah hayirli haberler alrzBugün tek gördü ama sanki bir tane daha gördüm gibi olmayadabilir haftaya netlescek canım
Peki kese bir mi iki miydi canimVermedim canım istemedi doktor
Benim adet günüm gectikten sonra transfer yapıldı rahim duvarımın yeterli ölçüye gelmesi beklendiAdet gününüz yaklastimiki?
Hemşireyle görüştüm canım kırmızı normal bi kanama olmadıkca sıkıntı yok dedi hem oksapar hem corasprin kullanıyorum onları bırakayımmı dedim hayır dedi. Baya şiddetliydi agrım yatıyorum yatınca azaldı insallah yerleşme kanamasıdırHemşire bana adet olacakmış gibi hissettiren ağrıların olabilir, telaşlanma demişti. Yine de bi danışın doktorunuza, içiniz rahat etsin
Evet canım çiftSeninkide mi çift embriyo?
Agrım biraz hafifledi gibi bakalım sabaha kadar ne olacak? Hemsireyle görüştüm kırmızıya dönmedikce sıkıntı yok dedi.Olmadı sabah doktorla görüş canım benim akıntım geçmezse sabah doktoru arıcam
Benim galiba 5.gün emriyo. Cuma günü yapayım diyorum bende28 şubat pazar dediler test günüme. Dayanmaya çalışacağım, çünkü şüpheli bir test sonucuyla karşılaşmak istemiyorum. Cumadan önce yapmayacağım kesin kararlıyım ama cuma cumartesi belki de yaparım bilemedim, kafam karışıksen ne zaman düşünüyorsun ? Benim 3.gün çift embriyo bu arada.
Hahahah çok güldümDaha hickirik moduna geçmedim canım eşim istedigimi yapmayınca hemen gözlerim doluyor komik bi durumesime karşıda sinirim çok gücüm bi tek ona yettigindenmi bilemedim
Bende 10.gün cuma günü yapayım diyorum11. Gün yap dedi doktorum ozaman yapicam günümü beklicem yani siz ne zaman düşünüyorsunuz
29 ocakta adet oldum. 16 şubatta transferim yapıldı.Kızlar dondurulmuş transferi olanlar adetin kaçıncı günü yapıldı transfer acaba 16 falan mı?
18 19. GunKızlar dondurulmuş transferi olanlar adetin kaçıncı günü yapıldı transfer acaba 16 falan mı?
19. GunuKızlar dondurulmuş transferi olanlar adetin kaçıncı günü yapıldı transfer acaba 16 falan mı?
Hmm 3. Gün embriyosu mu 5. Gün embriyosu mu canımBende 10.gün cuma günü yapayım diyorum
Bende olmadı hiç öyle canımKızlar uykum arasında size yazıyorum. Benim sabah transfer 7. Gün olacak. Sol üst bacağım kasığıma doğru sancılandı. Bugünde biraz hareket edip yürümüştüm. Korktum. Bunu yaşayıp pozitif çıkanlar varmı ? Umarım iyi bir belirtidir, size ihtiyacım var
Haberdar et bizi de inşallah pozitif tırGunaydin Kızlar kan vericem birazdan dua edin benim için
5. Gün galibaHmm 3. Gün embriyosu mu 5. Gün embriyosu mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?