- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.801
Iki kese mi cnm masallah saglikli sihhatli kucagna alrsn insCanım 8. Gün 79
10. Gün 244
12. Gün 713
14. Gün keseyi gördük çok şükür
5.gün embriyosu 2 adet
evet agrı oldugunda sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum :)
Benim agrım baya baya fazla deminde pembe akıntı geldi peceteye. Sanırım adetim gelicek o kadar ilaca ragmen. Üzgünüm acıkcasıCanim ben ve bu platformdan pozitif alan başka bir arkadaşımız da bel ve kasık ağrısı yaşadık içini ferah tut o yüzden.. inşallah güzel haberlere habercidir o ağrılar
Kırmızı olmadıkça sorun değil diyorlarBenim agrım baya baya fazla deminde pembe akıntı geldi peceteye. Sanırım adetim gelicek o kadar ilaca ragmen. Üzgünüm acıkcası
Ama kasık agrım devam ediyor sanki sökülecek gibiKırmızı olmadıkça sorun değil diyorlar
Bende senin gibi düşünmüştüm ama pozitif çıktı kendi kendime bu kadar ilaç içtim adet olacağım demiştim belki tutunmuştur moralini bozmaAma kasık agrım devam ediyor sanki sökülecek gibi
İnsallah dediğin gibi olur canım. Seninde lekenmen olmuşmuydu ve transferinden sonra hangi günBende senin gibi düşünmüştüm ama pozitif çıktı kendi kendime bu kadar ilaç içtim adet olacağım demiştim belki tutunmuştur moralini bozma
Ama kasık agrım devam ediyor sanki sökülecek gibi
Evet 9 ve 11.günler oldu progestan iğneyi vurulunca geçiyorİnsallah dediğin gibi olur canım. Seninde lekenmen olmuşmuydu ve transferinden sonra hangi gün
İnsallah benimde öyledirEvet 9 ve 11.günler oldu progestan iğneyi vurulunca geçiyor
Evet oldu tam adet ağrısı gibiydi bir gün dışarı çıkıp gezmiştim o gün oldu bi de dün gece sabaha karşı sızladı adet oldum sandım bugün gittiğimde değerim artmıştı.hakkım helal olsun zor zamanlar Allah hepimize güç versin.İnsallah benimde öyledirRabbim yardımcımız olsun. Ve adet agrısı gibide agrın oldumu canım hakkını helal et insan bi umut arıyor sanırım cok sordum
Canım kalbini ferah tut bende lekelenme olmadı diye üzülüyorumİnsallah benimde öyledirRabbim yardımcımız olsun. Ve adet agrısı gibide agrın oldumu canım hakkını helal et insan bi umut arıyor sanırım cok sordum
Sagol canımEvet oldu tam adet ağrısı gibiydi bir gün dışarı çıkıp gezmiştim o gün oldu bi de dün gece sabaha karşı sızladı adet oldum sandım bugün gittiğimde değerim artmıştı.hakkım helal olsun zor zamanlar Allah hepimize güç versin.
Çok endişeleniyorsan ver kan belki az da olsa çıkar ama belli bir süre de gerekiyor kana karışması için sabredebilirsen bekleSagol canımYarın 8 günü eger sökülmezde gecerse kan versem cıkarmıki
İnan bana hiç yasama daha iyi. Bu adet agrısı gibi sanki sökülecek gibi agrım var. 15inde transfer oldum pazartesi 7 günüm canımCanım kalbini ferah tut bende lekelenme olmadı diye üzülüyorumburadaki Pozitif haberi alan herkesin Lekelenmesi oldu çünkü. Ayrıca progestan kullandığımız müddetçe adetin gelmesi mümkün değilmiş haberin olsun yani gebelik oluşmasa da ilacı bırakmadıkça gelmezmiş. Onu bir his olarak hissediyoruz hepimiz adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrısı yaşayan arkadaşlar var. Senin kaçıncı günün bugün
İnsallah devam etmezde beklerim canım 5 gün embriyo 2tane koyuşmuştu. Hakkımızda hayırlısı artık. Elden birsey gelmiyor dua etmekten baskaÇok endişeleniyorsan ver kan belki az da olsa çıkar ama belli bir süre de gerekiyor kana karışması için sabredebilirsen bekle
Ne güzel bak olumlu düşün 2 tane 5 gün şansın yüksekİnsallah devam etmezde beklerim canım 5 gün embriyo 2tanmuştu. Hakkımızda hayırlısı artık. Elden birsey gelmiyor dua etmekten baska
Şu an yasadığım şoktan dolayı elimden gelmiyor pozitiflik sadece teslimiyet var hakkımızda hayırlısı olsun inşallahNe güzel bak olumlu düşün 2 tane 5 gün şansın yüksek
Canım ümitsiz olmayalım benim de kahverengi akıntım devam ediyor. Test gününe kadar umutsuz olmayalımDemin bende pembe bi akıntımı kanamamı öyle birsey geldi halada kasık agrım devam ediyor olmadı galiba benim
ama hafif kasık agrısı degil bildiğin bata baya adet söküleceginde yasanan agrı. Bilmiyorum artık Rabbimin vardır bi bildiğiCanım ümitsiz olmayalım benim de kahverengi akıntım devam ediyor. Test gününe kadar umutsuz olmayalım
Çok sevindimmmKizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?