- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.861
5. Gün galiba
Bence çok güzel artmış, hiç korkma. Bi daha kan vericek misin? Yoksa kese için mi çağırıcaklar ?Ben kan verdim 400 çıktı Kızlar ilk değerim 161 di iyi değil mi ilk dış gebelik olduğu için çok korkuyorum
Degerin çok ıyi 3 gün sonra verdin ?normal bence sana 3 gün de bir mi ver dedi doktorun ozgecimBen kan verdim 400 çıktı Kızlar ilk değerim 161 di iyi değil mi ilk dış gebelik olduğu için çok korkuyorum
Canım değerin gayet güzel maşallah ilk kan tahlilinden kaç gün sonra bu değer çıktı. Ama korkma dış gebelik olsa aşırı kanama ve aşrı olur. Maalesef bende dış gebelik geçirmiştim inanılmaz ağrılı ve kanamalı geçiyorBen kan verdim 400 çıktı Kızlar ilk değerim 161 di iyi değil mi ilk dış gebelik olduğu için çok korkuyorum
Burda google dan türkçeye cevirttirdim acilirsahttps://33cybp2llt3ecpuk6r5nwrd5gi-adwhj77lcyoafdy-www-fiv-fr.translate.goog/calculette-taux-hcg/
Canım benim hala devam ediyor o ağrım pozitifi gördümKızlar uykum arasında size yazıyorum. Benim sabah transfer 7. Gün olacak. Sol üst bacağım kasığıma doğru sancılandı. Bugünde biraz hareket edip yürümüştüm. Korktum. Bunu yaşayıp pozitif çıkanlar varmı ? Umarım iyi bir belirtidir, size ihtiyacım var
Bence çok güzel artmış, hiç korkma. Bi daha kan vericek misin? Yoksa kese için mi çağırıcaklar ?
Yok bir daha kan vereceğim cuma günü. Evet hande 3 günde bir verdiriyorlar tam iki katına çıkmasını bekliyorlarDegerin çok ıyi 3 gün sonra verdin ?normal bence sana 3 gün de bir mi ver dedi doktorun ozgecim
3 gün sonra verdim kanı zaten üç günde bir iki kat bekliyorlarmış. İki güne yüzde 66 bekliyorlar. Benim dış gebeliğimde kanama vardı ama agrı yoktuCanım değerin gayet güzel maşallah ilk kan tahlilinden kaç gün sonra bu değer çıktı. Ama korkma dış gebelik olsa aşırı kanama ve aşrı olur. Maalesef bende dış gebelik geçirmiştim inanılmaz ağrılı ve kanamalı geçiyor
Cok guzel canim saglikla devam etsin insallahBen kan verdim 400 çıktı Kızlar ilk değerim 161 di iyi değil mi ilk dış gebelik olduğu için çok korkuyorum
Bnimde bugün 7.gun gce gaz ağrısından uyuyamdim sol kasigima vuruldu sabahta alttan çekilme batma vrdi fitili koyunca gctiKızlar uykum arasında size yazıyorum. Benim sabah transfer 7. Gün olacak. Sol üst bacağım kasığıma doğru sancılandı. Bugünde biraz hareket edip yürümüştüm. Korktum. Bunu yaşayıp pozitif çıkanlar varmı ? Umarım iyi bir belirtidir, size ihtiyacım var
Oluyor canim bende de oluyor rahat ol fitili 1 kere koyuyorsan drnla konus aksam yatmadan da versin. Aksam olmasinin sebebi gaz ayagini sicak tutmaya calisGece ve sabah genlde kasgimda ağrı oluyr üçüncü günden beri fitildn snra gündüz çok nadir oluyor bunu yasiyn var mı
Aynı ağrı. Cuma günü test verebilirsin dedi doktorum çok heyecanlıyımBnimde bugün 7.gun gce gaz ağrısından uyuyamdim sol kasigima vuruldu sabahta alttan çekilme batma vrdi fitili koyunca gcti
YaaaCanım benim hala devam ediyor o ağrım pozitifi gördüm
2 şubatta adet oldum 19 şubatta transfer yapıldı ama benim ki doğal transferdi ilaçsız başlandıKızlar dondurulmuş transferi olanlar adetin kaçıncı günü yapıldı transfer acaba 16 falan mı?
Gazdan perisandim zaten fitil üç kullaniorm bide ignem varOluyor canim bende de oluyor rahat ol fitili 1 kere koyuyorsan drnla konus aksam yatmadan da versin. Aksam olmasinin sebebi gaz ayagini sicak tutmaya calis
Evet ya cuma vericem ama bu gn ağrı devam ediyor kaç gndr ara sıra vardı arttı of ins ii bı sebebi vrdir bde sol kasigmda bsey var bnce varsa orda tutundu ora agrio bu gn yaAynı ağrı. Cuma günü test verebilirsin dedi doktorum çok heyecanlıyımsende cuma vericeksin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?