2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Bu sitede bhcg değerini giriyorsun normal mi söylüyor 1. Bhcg 2. Bhcg ovulasyondan sonra kaçıncı gün ve iki kan değeri arasındaki saat farkını giriyorsun grafikle gosteriyor

https://33cybp2llt3ecpuk6r5nwrd5gi-adwhj77lcyoafdy-www-fiv-fr.translate.goog/calculette-taux-hcg/

Ben kan verdim 400 çıktı Kızlar ilk değerim 161 di iyi değil mi ilk dış gebelik olduğu için çok korkuyorum
Canım değerin gayet güzel maşallah ilk kan tahlilinden kaç gün sonra bu değer çıktı. Ama korkma dış gebelik olsa aşırı kanama ve aşrı olur. Maalesef bende dış gebelik geçirmiştim inanılmaz ağrılı ve kanamalı geçiyor

Canım benim hala devam ediyor o ağrım pozitifi gördüm

Bence çok güzel artmış, hiç korkma. Bi daha kan vericek misin? Yoksa kese için mi çağırıcaklar ?
Degerin çok ıyi 3 gün sonra verdin ?normal bence sana 3 gün de bir mi ver dedi doktorun ozgecim
Yok bir daha kan vereceğim cuma günü. Evet hande 3 günde bir verdiriyorlar tam iki katına çıkmasını bekliyorlar

3 gün sonra verdim kanı zaten üç günde bir iki kat bekliyorlarmış. İki güne yüzde 66 bekliyorlar. Benim dış gebeliğimde kanama vardı ama agrı yoktu

Bnimde bugün 7.gun gce gaz ağrısından uyuyamdim sol kasigima vuruldu sabahta alttan çekilme batma vrdi fitili koyunca gcti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…