- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.821
merhaba, İnşallah güzel haberlerini alırız benimde yarın transferde yedinci günüm. Kaçıncı günde yapacaksın sen?Cuma dedilerkendimde hemsireyim erken sevinip erken üzülmek yerine günümü bekliyim dedim ya inşallah benimde pozitiftir
Aynı belirtiler bende de oldu ve benimde bugün altıncı günüm. Normalde hiç takılmayacağım bir şeye takılıyorum hatta 2-3 defa hıçkırarak ağladığımı biliyorumKaset testlerden yaptim canim bende hic cesaret edemiyordum 5 günü denedim cokk az silikti bugun net belli oldu burdaki arkadaşlar gaza getirdi beni.onlar test yapınca cesaretimi toplayıp yapmaya karar verdim kan nasil vericem diye cok stres yapıyordum kendime ya negatif çıkarsa diye yarin belli olucak allahın izniyle bende cok erken başladı belirti belirtimi degilmi onuda bilmiyorumda adet belirtisi kasikdan bacaklara doğru kramplar bel ağrısı bi kacgundur göğüslerde hassasiyet dokununca sızlıyor dün gece kasık batması yaşadım biraz agrili oldu uzun sürmedi belirtisi desen çok bende hi bide duygusallık var herseye hemen ağlıyorum ilaclardanmi pskolojikmi bilmiyorum
Insallah pozitifi gorursunnnn canim. Normal kaset test yaptim benÇok sevindimmmAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benimde yarın yedinci günüm. Bir şey sormak istiyorum erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi yaptınız?
Ben de 16’sında transfer oldum birlikte bekliycezBende 16’sında transfer oldum, henüz bişey yok ama neredeyse herkesin lekelenmesi olmuş. Siz doktorunuza hemşirenize herşeyi bildirin, belki ekstra bi iğne yazarlar. Bana damla bile görsen haber ver demişti hemşirem.
Bende cuma gunu basladım dondurulmus embrıyo transferı ıcın aynı gun baslamısızArkadaslar ben de dondurulmus tedavi icin dun ilaclara basladim insallah Allah emeklerimizi bosa cikarmasin hepimize hayirli haberler nasip etsin
11. Gün yap dedi doktorum ozaman yapicam günümü beklicem yani siz ne zaman düşünüyorsunuzmerhaba, İnşallah güzel haberlerini alırız benimde yarın transferde yedinci günüm. Kaçıncı günde yapacaksın sen?
28 şubat pazar dediler test günüme. Dayanmaya çalışacağım, çünkü şüpheli bir test sonucuyla karşılaşmak istemiyorum. Cumadan önce yapmayacağım kesin kararlıyım ama cuma cumartesi belki de yaparım bilemedim, kafam karışıkBen de 16’sında transfer oldum birlikte bekliycezİnşallah güzel haberler alırız.. Sen ne zaman test yapacaksın?
Benim de 1 mart test günüm dondurulmuş 5. gün çift embriyo ne zaman kan tahlili yaptırsam da çıkarmı diye düşüyorum28 şubat pazar dediler test günüme. Dayanmaya çalışacağım, çünkü şüpheli bir test sonucuyla karşılaşmak istemiyorum. Cumadan önce yapmayacağım kesin kararlıyım ama cuma cumartesi belki de yaparım bilemedim, kafam karışıksen ne zaman düşünüyorsun ? Benim 3.gün çift embriyo bu arada.
Daha hickirik moduna geçmedim canım eşim istedigimi yapmayınca hemen gözlerim doluyor komik bi durumAynı belirtiler bende de oldu ve benimde bugün altıncı günüm. Normalde hiç takılmayacağım bir şeye takılıyorum hatta 2-3 defa hıçkırarak ağladığımı biliyorum
Seninkide mi çift embriyo?Aynı belirtiler bende de oldu ve benimde bugün altıncı günüm. Normalde hiç takılmayacağım bir şeye takılıyorum hatta 2-3 defa hıçkırarak ağladığımı biliyorum
Adet gününüz yaklastimiki?ama hafif kasık agrısı degil bildiğin bata baya adet söküleceginde yasanan agrı. Bilmiyorum artık Rabbimin vardır bi bildiği
Burdan pozitif alanlardan gördüğüm 5. Gün çift embriyo 8.günde, 3.gün çift embriyo 10.günde kendini göstermiş kanda. Ama olabildiğince tutalım kendimiziBenim de 1 mart test günüm dondurulmuş 5. gün çift embriyo ne zaman kan tahlili yaptırsam da çıkarmı diye düşüyorum
Olmadı sabah doktorla görüş canım benim akıntım geçmezse sabah doktoru arıcamama hafif kasık agrısı degil bildiğin bata baya adet söküleceginde yasanan agrı. Bilmiyorum artık Rabbimin vardır bi bildiği
Vermedim canım istemedi doktorBugün kan vermedin dimi canim
Bugün tek gördü ama sanki bir tane daha gördüm gibi olmayadabilir haftaya netlescek canımIki kese mi cnm masallah saglikli sihhatli kucagna alrsn inscok guzel duygular
Hemşire bana adet olacakmış gibi hissettiren ağrıların olabilir, telaşlanma demişti. Yine de bi danışın doktorunuza, içiniz rahat etsinİnan bana hiç yasama daha iyi. Bu adet agrısı gibi sanki sökülecek gibi agrım var. 15inde transfer oldum pazartesi 7 günüm canım
Burdan pozitif alanlardan gördüğüm 5. Gün çift embriyo 8.günde, 3.gün çift embriyo 10.günde kendini göstermiş kanda. Ama olabildiğince tutalım kendimizi
Ben regl bekliyorum daha ama monodox falan verdi ilac onlari kullaniyorum:)nerde tedavinzBende cuma gunu basladım dondurulmus embrıyo transferı ıcın aynı gun baslamısız
Bu baya erken olur ya bilemedimsağlık ocağı perşembe kan alma günüymüş diyorum ki gidip versem mi 19 şubatta transfer oldum varsa bişiler çıkar gibi geliyor amaa
Bunalımdan bunalıma girerimBu baya erken olur ya bilemedimYani kafama takmam, sıkıntı etmem kendime diyorsan sen bilirsin. Ama erken yapıp keşke yapmasaydım diyen çok. Bence bu haftada bitsin, az daha sabret, yani benim cesaretim yok yarın 7. Günüm olacak. Yine de sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?