- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.901
Bu benim 3. Transferim. İlk 2 transferimde 5aa embriyolarım ile negatif sonuç aldık üstelik embriyolarım genetik açıdan da incelenmiş ve sağlıklıydı. Bende doktoruma transfer günüm yanlış seçilmiş olabilir mi diye şüphelendiğimi belirttim doktorum da madem bu defa naturel yapalım dediTabiki sakıncası yokhayırlısı olsun umarım umudunuz tutunur ben ilk devlette yaptım bu ikinci özeldi. 9 yumurtam toplandı ama 5. güne sadece 2 tane donduruldu doktorumda yumurta az olduğundan vücuda öncesinde sentetik veripte yumurta kalitesini bozmayalım dedi o yüzden onun dediği yolda ilerledik transferden 4 gün önce progesteron fitil ve iğne , estrofem verildi sizdeki sebep neydi?
Sizin de transferiniz hayırlı olsun inşallah Allahım bu yolda emek veren herkese hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsinTabiki sakıncası yokhayırlısı olsun umarım umudunuz tutunur ben ilk devlette yaptım bu ikinci özeldi. 9 yumurtam toplandı ama 5. güne sadece 2 tane donduruldu doktorumda yumurta az olduğundan vücuda öncesinde sentetik veripte yumurta kalitesini bozmayalım dedi o yüzden onun dediği yolda ilerledik transferden 4 gün önce progesteron fitil ve iğne , estrofem verildi sizdeki sebep neydi?
Çok teşekkür ederimMerhaba mesajınızı gördüm yazmak istedim bende 4AA naturel transfer oldum çok şükür pozitif olduDoktora ve embriyoloğa sorduğumda 4AA için çok iyi ve gebelik şanaı çok yüksek bi embriyo demişti inşallah sizde güzek haberler alırsınz
Ben tam transfer günü sordum 5AA ile 6 AA arasında ne fark var yani sayılat neyi ifade ediyorum o sayılar hücre genişlemesini ifade ediyormuş hatta benim çözüldüğü zaman tam transfer anımda doktor buda 5AA olmuş zaten dedi bi farkı yok dedi yani ona hiç takılmayın bc lerden tutan okudum sizinki AA imiş sayıyı hiç kafanıza takmayın gerçkenten hem embriyolog hem doktor çok iyi olduğunı söyledi gebelik şansı yüzde 60 65 civarı dediÇok teşekkür ederimBenim 5aa embriyo ile 2 denemen negatif oldu o yüzden biraz karamsarım açıkçası 5aa emb. Yaklaşık 100-120 hücreli oluyor onlar tutmadıysa 44aa nasıl tutacak diye şüphe düşüyor içime Sizin için çok sevindim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yani daha çok harfler önemli galiba benim dondurşmuşşarda 2AA olan bil var ona bile yüksek gebelik şansına sahip dedi embriyolog 5. Güne ulaşmış sonuçtaÇok teşekkür ederimBenim 5aa embriyo ile 2 denemen negatif oldu o yüzden biraz karamsarım açıkçası 5aa emb. Yaklaşık 100-120 hücreli oluyor onlar tutmadıysa 44aa nasıl tutacak diye şüphe düşüyor içime Sizin için çok sevindim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin insalh evde test yaptim pozitif şuan kan test sonucunu bekliyorum canimMerhaba, bu başlıktaki sonraki mesajlarınızdan okuduğum kadarı ile pozitif sonuç almışsınız hayırlı olsun Allahım evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinBende 4aa transfer oldum da merak ediyorum sizin transferinizde mi 4aa idi?
Avakado ananas kuruyemisler yumurta balikKızlar hepinize güzel umut dolu hayırlı günler. Perişembe günü transfer günüm. Ben haftaya pazartesi diye düşünüyodum ama doktorum çok güzel kalınlaşmış tam istediğim seviyede perşembe transfer dedi. Şok oldumBir yandan heycan bir yandan stres garip duygulardayim. Transfer öncesi iyi gelir dediğiniz bir meyve sebze varmı. Tüketmeye başlim
Benim çift embriyo transfer edildi biri 5ba biri 4bb pek kaliteli değil sanırım ama bilmiyorumBu benim 3. Transferim. İlk 2 transferimde 5aa embriyolarım ile negatif sonuç aldık üstelik embriyolarım genetik açıdan da incelenmiş ve sağlıklıydı. Bende doktoruma transfer günüm yanlış seçilmiş olabilir mi diye şüphelendiğimi belirttim doktorum da madem bu defa naturel yapalım dedi
Benim hiç adet ağrım olmaz ne belim ağrır ne kasıklarım ama kendimi de dinlemek belirti aramaya çalışmak istemiyorum.sizin yazdığınızı görünce söylemek istedim.Benim adet oncesi her ay belim agrirdi enteresan bı sekilde hiç agrimio anlamadm her zaman olup olmamasina bak bnce belini
Benim beşinci gün embriyoları iki tane. Bugün yazdım doktoruma cuma ya da cumartesi günü kan testi verebilirsin dedi. Ben iki tane erken gebelik testi aldım. Cuma günü sabah onu yapacağım sonra kan testi vermeye gideceğim. İnşallah tutmuşsa eşime söylerken testi gösteririm diye yapacağım onu da.Benim pazar 12.gün erken yapmayacağım diyordum ama şimdi cuma- cmt yapma fikri aklıma düştüVarsa 10.günde de çıkar
Evt bn duramiorum arıyorumBenim hiç adet ağrım olmaz ne belim ağrır ne kasıklarım ama kendimi de dinlemek belirti aramaya çalışmak istemiyorum.sizin yazdığınızı görünce söylemek istedim.
Benim dün gece başladı. Bugün az az. Sol bacağından kasıma doğru ara ara bir sancı ama gece uykumdan uyandırdı yani.Evet ya cuma vericem ama bu gn ağrı devam ediyor kaç gndr ara sıra vardı arttı of ins ii bı sebebi vrdir bde sol kasigmda bsey var bnce varsa orda tutundu ora agrio bu gn ya
Zorluyorum kendimi desem daha doğruEvt bn duramiorum arıyorumbasarabiliyorsaniz ne mutlu
Bir an önce kan testi yaptır. Aynı gün sonu çıkan bir yer bul. Çift çizgi gördün şu an teste Hamilesin buna bir sevin mutlu ol önce olumsuzlukları bir kenara bırak.Kızlar 15 şubat transfer olmuştum. 5 gün cift embriyo. Dün aksam saatlerinde lekelenme ve baya kendini belli eden adet agrım vardı. Adet agrım devam ediyor arada bi kahvemsi akıntı. Kimyasala dönmez degilmi böyle olup saglıklı ilerleyenler yüregime su serpin şu pozitife sevinemedim bile
Ben de üç tane kullanıyorum. Hatta gece 3tane birden atıyorum. Aynı şekilde İğnem var. Gaz yapacak yiyeceklerden mutlaka uzak durGazdan perisandim zaten fitil üç kullaniorm bide ignem var
Bnde ya inşallah güzel sonuçlanır ikimizin de tüm bekleyenlerin deBenim dün gece başladı. Bugün az az. Sol bacağından kasıma doğru ara ara bir sancı ama gece uykumdan uyandırdı yani.
Şu ana kadar yok çok merak ediyorum ikimizinkinide
Gece çok kullanıyorsan bn gündüz bitiodu hpsi şimdi geceleri sancı olunca bitane yatarkn koyum diodum bndrBen de üç tane kullanıyorum. Hatta gece 3tane birden atıyorum. Aynı şekilde İğnem var. Gaz yapacak yiyeceklerden mutlaka uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?