2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Bir an önce kan testi yaptır. Aynı gün sonu çıkan bir yer bul. Çift çizgi gördün şu an teste Hamilesin buna bir sevin mutlu ol önce olumsuzlukları bir kenara bırak.
Olamıyorum ya kimyasal yasamıştım öncesinde. Buda öyle bişi olur diye korkuyorum. Kan vermeye cesaretim yok yarın veya persembe tabi adetim sökülmezse. Biliyorum sacmalıyo olabilirim ama sevinipte yıkılmaktan daha cok korkuyorum

Var 8. Gününde mi yaptın ya bnde dayanamicm galiba yapicm yarın öbür güne korkma kan rengi olmadıkca pembe kahve nrmal allahom kandada inşallah güzel bı değerle göstersin kuzunu

Canım tamamen sana bırakıyorum ama inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese bu duyguyu nasip eder Lütfen stres yapma. Bu şekilde biraz stres oluyorsun bir gün daha bekle kan testini vermeye git bence

Çok güzel gözüküyor Allah devamını getirsin tebrikler

Canım tamamen sana bırakıyorum ama inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese bu duyguyu nasip eder Lütfen stres yapma. Bu şekilde biraz stres oluyorsun bir gün daha bekle kan testini vermeye git bence
Şu agrı kesilse cok rahat olacagım. Rabbim neylerse güzel eyler. Nasibimdeyse insallah kavusurum

Çok güzel, belirgin çıkmış bence kan verebilirsin yarın 9.günün hemde 5.gün embriyosu

Hayırlı olsn

Çok teşekkür ederim sağolun inşallah güzel haberler paylaşmak bana da nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…