- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.921
Bir an önce kan testi yaptır. Aynı gün sonu çıkan bir yer bul. Çift çizgi gördün şu an teste Hamilesin buna bir sevin mutlu ol önce olumsuzlukları bir kenara bırak.
Var 8. Gününde mi yaptın ya bnde dayanamicm galiba yapicm yarın öbür güne korkma kan rengi olmadıkca pembe kahve nrmal allahom kandada inşallah güzel bı değerle göstersin kuzunuKızlar 15 şubat transfer olmuştum. 5 gün cift embriyo. Dün aksam saatlerinde lekelenme ve baya kendini belli eden adet agrım vardı. Adet agrım devam ediyor arada bi kahvemsi akıntı. Kimyasala dönmez degilmi böyle olup saglıklı ilerleyenler yüregime su serpin şu pozitife sevinemedim bile
Allah razı olsun Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallahVar 8. Gününde mi yaptın ya bnde dayanamicm galiba yapicm yarın öbür güne korkma kan rengi olmadıkca pembe kahve nrmal allahom kandada inşallah güzel bı değerle göstersin kuzunu
Evet canım 8 günde yaptım.Var 8. Gününde mi yaptın ya bnde dayanamicm galiba yapicm yarın öbür güne korkma kan rengi olmadıkca pembe kahve nrmal allahom kandada inşallah güzel bı değerle göstersin kuzunu
Canım tamamen sana bırakıyorum ama inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese bu duyguyu nasip ederOlamıyorum ya kimyasal yasamıştım öncesinde. Buda öyle bişi olur diye korkuyorum. Kan vermeye cesaretim yok yarın veya persembe tabi adetim sökülmezse. Biliyorum sacmalıyo olabilirim ama sevinipte yıkılmaktan daha cok korkuyorum
Çok güzel gözüküyor Allah devamını getirsin tebriklerKızlar 15 şubat transfer olmuştum. 5 gün cift embriyo. Dün aksam saatlerinde lekelenme ve baya kendini belli eden adet agrım vardı. Adet agrım devam ediyor arada bi kahvemsi akıntı. Kimyasala dönmez degilmi böyle olup saglıklı ilerleyenler yüregime su serpin şu pozitife sevinemedim bile
Şu agrı kesilse cok rahat olacagım. Rabbim neylerse güzel eyler. Nasibimdeyse insallah kavusurumCanım tamamen sana bırakıyorum ama inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese bu duyguyu nasip ederLütfen stres yapma. Bu şekilde biraz stres oluyorsun bir gün daha bekle kan testini vermeye git bence
Sagol canım
Amin canım hepimizin insallah saglıklaÇok güzel gözüküyor Allah devamını getirsin tebrikler
Çok güzel, belirgin çıkmışKızlar 15 şubat transfer olmuştum. 5 gün cift embriyo. Dün aksam saatlerinde lekelenme ve baya kendini belli eden adet agrım vardı. Adet agrım devam ediyor arada bi kahvemsi akıntı. Kimyasala dönmez degilmi böyle olup saglıklı ilerleyenler yüregime su serpin şu pozitife sevinemedim bile
Çok güzel, belirgin çıkmışbence kan verebilirsin yarın 9.günün hemde 5.gün embriyosu
Hayirli olsun maslalah saglikla gelsin insallahCesaret edebilirsem insallah. Negatife dönmez insallah
Hayırlı olsnKızlar 15 şubat transfer olmuştum. 5 gün cift embriyo. Dün aksam saatlerinde lekelenme ve baya kendini belli eden adet agrım vardı. Adet agrım devam ediyor arada bi kahvemsi akıntı. Kimyasala dönmez degilmi böyle olup saglıklı ilerleyenler yüregime su serpin şu pozitife sevinemedim bile
TesekkürederimHayırlı olsn
Sagol canımHayirli olsun maslalah saglikla gelsin insallah
Hadi gözün aydın kaçıncı günün bugünKizlarrr sonucum cikti 125 hamileyimmm
Hadi gözün aydın kaçıncı günün bugün
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah güzel haberler paylaşmak bana da nasip olurBen tam transfer günü sordum 5AA ile 6 AA arasında ne fark var yani sayılat neyi ifade ediyorum o sayılar hücre genişlemesini ifade ediyormuş hatta benim çözüldüğü zaman tam transfer anımda doktor buda 5AA olmuş zaten dedi bi farkı yok dedi yani ona hiç takılmayın bc lerden tutan okudum sizinki AA imiş sayıyı hiç kafanıza takmayın gerçkenten hem embriyolog hem doktor çok iyi olduğunı söyledi gebelik şansı yüzde 60 65 civarı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?