- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.961
Masallah canım saglıkla ilerlesin insallahKizlarrr sonucum cikti 125 hamileyimmm
Aynen benimde daha var transfereherkese merhaba arkadaşlar bu topik bol pozitifli maşallah allahım nazarlardan saklasın pozitif olan arkadaşlar devamıda geir inşallah bende şubat taransfer olup martta sonuç almayı bekliyorum burayı okuyunca şu halimle bile test yapasım geliyorinşallah sizin gibi güzel haberler alırım hamişler dualarınızda beni de unutmayın lütfen
Kızlar bu süreçler daha zor inanın ya hele su beklemek ölüm gibi bir şeyAynen benimde daha var transferemart sonu olur diye dusunuyorum ben de test yapmak istyrm:))
Dogru tabi beklemek en zoru bir de acaba negatifse düşüncesi herseyin hyrlisi insallah bol pozitifli olsun grubumz:)Kızlar bu süreçler daha zor inanın ya hele su beklemek ölüm gibi bir şey
Yap bi tane idrar testi belki doğal olmuşturAynen benimde daha var transferemart sonu olur diye dusunuyorum ben de test yapmak istyrm:))
Benim çatlatma iğnesi daha vurulmadan kendi çatlamıştıBu transferim başta yumurta 17 mm e ulaşana kadar sadece folik asit aldım. Yumurta 17.5 mm olunca 36 saat sonra ovitralle çatlatma iğnesi vuruldum ve tam 1 gün sonra günde 3 defa pogestan kullanmaya başladım. Transferden sonrada progestan kapsülün yanına, prolutex ve oksapar enjeksiyon eklendi
Gözünaydın tez zamanda dahada artıp keseyi kalp atışını görürsünAynen çok şükür elim ayağım titriyor mutluluktan
Yok yok gününü bekle ben öyle yapıcam inşallahherkese merhaba arkadaşlar bu topik bol pozitifli maşallah allahım nazarlardan saklasın pozitif olan arkadaşlar devamıda geir inşallah bende şubat taransfer olup martta sonuç almayı bekliyorum burayı okuyunca şu halimle bile test yapasım geliyorinşallah sizin gibi güzel haberler alırım hamişler dualarınızda beni de unutmayın lütfen
Tebrikler cnm❤Insalah sagolun arkadaşlar çevremden kimseye söyleyemiyorum iyiki siz varsınız
Çoook sevindimmmKizlarrr sonucum cikti 125 hamileyimmm
TebriklerKizlarrr sonucum cikti 125 hamileyimmm
Oksaparı sadece transferden sonra birkaç gün göbeğimden yaptım yağlı bir iğne olduğu için çok yakıyor sonra koldan devam ettim hala daha koldandevam .. daha önce de ohss olduğumda koldan vermiştiBenim çatlatma iğnesi daha vurulmadan kendi çatlamıştıerkenci çktı benimki bende şuan oksapar , progesteron fitil 6 tane ,progesteron iğne 50lik , günde 3 tane estrofem birde bu güne özel gonapeptyl iğnem var bugün oksaparı kolumdan yaptırdım göbeğim çok acıyor çünkü
Saatler 7.günün sonuna doğru ilerlerken ben tam olarak böyleyimBen kendimi tutucam 10.gün test yapıcam gebelik testi yapmıycam hüsrana uğramak istemiyorum yanlış değer verebilir boşuna moralim bozulabilir onuncu günü bekleyeceğim onuncu günü bekleyeceğim kanda gebelik testi vereceğim onuncu günün sabahı istersem evde idrarda gebelik testi yapabilirim sekizinci gün ve dokuzuncu gün yapmayacağım onuncu günü bekleyeceğim kimleerr böyle
Haha daha yeni yumtlama gecti sanrm :)))))Yap bi tane idrar testi belki doğal olmuştur
Allahım bu süreci hepimiz için kolaylaştırsın gerçekten kolay değil. Ha bir de ben intralipid serum kullanıyorum ilkini transfer günü taktılar 3 günde bir takılacakBenim çatlatma iğnesi daha vurulmadan kendi çatlamıştıerkenci çktı benimki bende şuan oksapar , progesteron fitil 6 tane ,progesteron iğne 50lik , günde 3 tane estrofem birde bu güne özel gonapeptyl iğnem var bugün oksaparı kolumdan yaptırdım göbeğim çok acıyor çünkü
Seninde benden farklı serum olmuş o ne için veriliyor? Ben sormadım doktora o iğneyi burdaki arkadaşlar bebe tutunsun diye verilmiştir dedi şimdi vuruldum umarım şifa olurAllahım bu süreci hepimiz için kolaylaştırsın gerçekten kolay değil. Ha bir de ben intralipid serum kullanıyorum ilkini transfer günü taktılar 3 günde bir takılacakO zaman sizin benden fazla iğneniz gonapeptyl olmuş bunu doktoruma bir sorayım bende peki bu kaçıncı denemeniz
Burası farklı bi heyecan katıyor kızlar şu test kitlerini atsa diye bekliyorum burda kendim gibi seviniyorum umut doluyorum işteAynen benimde daha var transferemart sonu olur diye dusunuyorum ben de test yapmak istyrm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?