- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.981
Benim daha önce 3 doğal yolla gebeliğim oldu malesef 3 ünü de erken haftalarda kaybettimSeninde benden farklı serum olmuş o ne için veriliyor? Ben sormadım doktora o iğneyi burdaki arkadaşlar bebe tutunsun diye verilmiştir dedi şimdi vuruldum umarım şifa olurbenim 2. Denemem ilki devletti rabbim düşürmesin
Yaa zor bir süreç umarım herşey gönlünce olurBenim daha önce 3 doğal yolla gebeliğim oldu malesef 3 ünü de erken haftalarda kaybettimİntralipid serum bu şekilde kaybı olanlarda olumlu sonuçlar veriyormuş, bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyormuş onun için verdi İnşallah bu naturel transfer ikimize de yarar Devlette süreç çok mu zor ilerliyor peki?
Ben de her gun bakiyorum:)pozitif haber olsun diyeBurası farklı bi heyecan katıyor kızlar şu test kitlerini atsa diye bekliyorum burda kendim gibi seviniyorum umut doluyorum işte
Ben birinde 1 saat tutmustumKızlar transfer sonrasi ne zman tuvalete gittiniz
Bagisiklikla ilgili bir test yaptirmis miydiniz peki onda da oyle serum veriliyormus diye duymustum insallah pozitif alrsnz:)Benim daha önce 3 doğal yolla gebeliğim oldu malesef 3 ünü de erken haftalarda kaybettimİntralipid serum bu şekilde kaybı olanlarda olumlu sonuçlar veriyormuş, bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyormuş onun için verdi İnşallah bu naturel transfer ikimize de yarar Devlette süreç çok mu zor ilerliyor peki?
Yarım saat sonra tuvalete gitmek ister misin diye sordu hemşire, biraz daha yatayım dedim. 35.dkda dayanamadım gittim :)Kızlar transfer sonrasi ne zman tuvalete gittiniz
Benim de 7. Günün sonuSaatler 7.günün sonuna doğru ilerlerken ben tam olarak böyleyim
Senin 5.gün embriyosuydu sanırım, benim 3. Eğer öyleyse senden bi gün sonra yaptırayım ben de kan tahliliBenim de 7. Günün sonu
Amin insalh teşekkür ederim mutluluklarimiz daim olsun pozitiflerin devamı gelsin insalhTebriklerAllah kucağına almayı da nasip etsin
15 dk sonra gittim yoksa altima kacircaktimKızlar transfer sonrasi ne zman tuvalete gittiniz
Hahaha anlaştık cuma sabah vericem aynı gün sonuç çıkıcak takipte kalSenin 5.gün embriyosuydu sanırım, benim 3. Eğer öyleyse senden bi gün sonra yaptırayım ben de kan tahlili
Ay hadi inşallah ya, heyecanla bekliyorumHahaha anlaştık cuma sabah vericem aynı gün sonuç çıkıcak takipte kal
Bnde beklicm aynn cnm umutsuzum ck zatebBen kendimi tutucam 10.gün test yapıcam gebelik testi yapmıycam hüsrana uğramak istemiyorum yanlış değer verebilir boşuna moralim bozulabilir onuncu günü bekleyeceğim onuncu günü bekleyeceğim kanda gebelik testi vereceğim onuncu günün sabahı istersem evde idrarda gebelik testi yapabilirim sekizinci gün ve dokuzuncu gün yapmayacağım onuncu günü bekleyeceğim kimleerr böyle
Aa bnim yatkta aldilr hiç klkmadimBen birinde 1 saat tutmustumdigerinde 40 45 dk da gttm
Benim transferden odaya çıkana kadar 15 dk geçmişti sürgü verelim mi dediler yok dedim ama 20 dksına anca tutmuştum yani 35 dk diyelim ayağada kalkmadım sürgü verdilerKızlar transfer sonrasi ne zman tuvalete gittiniz
Transferden sonraki 6.gunun beklemeye devamMerhabalar bende sizleri sessizce takip eden kaderdaşınızım. 17 şubat günü transferim oldu ve beklemedeyim...
Hemen gittim çünkü transfer esnasında çok sıkışık giriyorsun hemşire WC ihtiyacını hemen yap daha fazla tutma dedi.Kızlar transfer sonrasi ne zman tuvalete gittiniz
5. Gün embriyosu ve belki yarın yaparım kan testi. Normalde 1 Mart test günüm. Sanırım dayanamayacağımTransferden sonraki 6.gunun beklemeye devambende 19 Şubat'ta oldum kaderdasiz yani cuma günü test yaptırabilirsin istersen.senin kacinci gün embriyosu
5.gun embriyosunda 8.gunde kanda çıkıyor bende 8.gun yaptıracam hemşireyi aradım gelebilirsin dedi ben onların yalancisiyim5. Gün embriyosu ve belki yarın yaparım kan testi. Normalde 1 Mart test günüm. Sanırım dayanamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?