2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Benim daha önce 3 doğal yolla gebeliğim oldu malesef 3 ünü de erken haftalarda kaybettim İntralipid serum bu şekilde kaybı olanlarda olumlu sonuçlar veriyormuş, bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyormuş onun için verdi İnşallah bu naturel transfer ikimize de yarar Devlette süreç çok mu zor ilerliyor peki?

Yaa zor bir süreç umarım herşey gönlünce olur bende 2 kere kendiliğimden hamile kaldım ama vücudum kimyasala çevirdi erken menopoz dan dolayı vücud reddediyor devlet süreçten çok doktor ilgisi yok transfer de kanalı bulamadı doktor sonrasında kanamam oldu ilgilenmediler ve yatmak yasak direk yürütüyorlar fln

Bagisiklikla ilgili bir test yaptirmis miydiniz peki onda da oyle serum veriliyormus diye duymustum insallah pozitif alrsnz:)

Bnde beklicm aynn cnm umutsuzum ck zateb

Merhabalar bende sizleri sessizce takip eden kaderdaşınızım. 17 şubat günü transferim oldu ve beklemedeyim...
Transferden sonraki 6.gunun beklemeye devam bende 19 Şubat'ta oldum kaderdasiz yanicuma günü test yaptırabilirsin istersen.senin kacinci gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…