- 17 Kasım 2020
- 31
- 41
- 3
- 30
- Konu Sahibi mertugce35
-
Valla biz korunmadik ben doktora sordum o gerek gormedi ama siz yine sorarsinizBen de Mart’ı bekleyenlerdenim, inşallah dinlendirme gerekmez çok sabırsızlanıyorum, fazla yumurta toplanınca mı değerler çok yüksek çıkıyor acaba?? Bir de rahim dinlendirme evresinde korunmak mı gerekiyor gebe kalınırsa sorun oluyor mu acaba
Bilmiyorum canim5 yasinda sende de fsh yuksek mi
Amin Allah razi olsun hepimizin canimAllah gönlüne göre versin canım
Mrb canim yurt disinda nerede yaptirdin islemini?Bilmiyorum canimben yurtdisindayim öyle bisey söylemediler
Avusturyadayim canimMrb canim yurt disinda nerede yaptirdin islemini?
Oradaki sartlar eminim Turkiyeden daha iyidir. Sahsen Belcikada oyle. Insallah alalim kucagimiza sagliklaAvusturyadayim canim
Canım hayırlı uğurlu olsun. İnsallah pozitif haberlerle gelirsinSlm bayanlar bende bugün çok şükür transferimi oldum eve dönüyorum rabbim hepimize nasip etsin inş şimdi 10 gün geçecek
Yok canim degil, bence bu konuda yani tüp bebekte türkiye daha gelismis. Burda cok fazla tedavi yöntemleri yok. Ben burada sizlerden duyuyorum bazi seyleri.. imkanim olsa orda yaptirirsan. Sen belcikada misin canim?Oradaki sartlar eminim Turkiyeden daha iyidir. Sahsen Belcikada oyle. Insallah alalim kucagimiza saglikla
Evet Belcikadayim bilmiyorum ben buradan cok memnunum. Evet Turkiyede daha fazla tedavi yontemi var ama cogu para tuzagi inan bana testler sunlar bunlar. Orada tup bebek isinin pazari var. Evet kesinlikle katiliyorum oradaki doktorlar cok bilgili tecrubeli ama parasi olan icin kullaniyorlar o tecrubeyi. Sukur ki benim doktorumda Turk cokkk memnunum kendisinden. Buradaki kadinlardan okuyorum herkes onlarca ilac kullaniyor transferden sonra bile ama benim doktorum sadece fitil verdi bana. Bence de gereek yok ilk zamanlarinda bir yudum kahve icmeye korkarken onlarca igne ilaci icmek buyuk risk olsa gerek.Yok canim degil, bence bu konuda yani tüp bebekte türkiye daha gelismis. Burda cok fazla tedavi yöntemleri yok. Ben burada sizlerden duyuyorum bazi seyleri.. imkanim olsa orda yaptirirsan. Sen belcikada misin canim?
İnş canımCanım hayırlı uğurlu olsun. İnsallah pozitif haberlerle gelirsin
Hayırlı olsun inşallah hamileyim diye de yazarsınız burayaKızlar merhaba , dondurulmuş embriyo transferi olmuş bulunuyorum an itibarıyla
Hadi hayırlı olsun pozitifi de görmek nasip olsun inşallahKızlar merhaba , dondurulmuş embriyo transferi olmuş bulunuyorum an itibarıyla
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah hamileyim diye de yazarsınız burayaKaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer oldu Ben de adeti bekliyorum çok heyecanlıyım
AminnnHadi hayırlı olsun pozitifi de görmek nasip olsun inşallah
Bir aksilik çıkmazsa plan taze transfer yönünde.İnşallah embriyomuz olursa 2 tane transfer olacak bana daÇok teşekkür ederim5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu biri orta kaliteli bir iyi. Senin de dondurulmuş embriyo transferi mi olacak canımm
Hadi hayirli olsun insallah pozitif haberini alirsin.Kızlar merhaba , dondurulmuş embriyo transferi olmuş bulunuyorum an itibarıyla
Hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünüzü güldürsünKızlar merhaba , dondurulmuş embriyo transferi olmuş bulunuyorum an itibarıyla
Valla canım ben de ilk denemede senin gibi 8. Gün yaptım negatif çıktı. Sonra inanmadım kan testi verdim degerim düşüktü. Ama bazı bayanlarda tam tersi oluyor kan değeri yüksek çıkıp kaset test negatif veriyor. Istersen bir kan testi verArkadaşlar merhaba bende 30 Ocak da 5. Gün embrisiyo taze transfer yapıldı. Transferden sonra 8.gün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Başka formdaki arkadaşlar erken yapmışsın çıkmayabilir dediler ama sizin de bu şekilde tecrübeleriniz olduysa öğrenebilir miyim ? Yani varsa çıkar mıydı yoksa gerçekten erken mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?