2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Valla biz korunmadik ben doktora sordum o gerek gormedi ama siz yine sorarsiniz

Oradaki sartlar eminim Turkiyeden daha iyidir. Sahsen Belcikada oyle. Insallah alalim kucagimiza saglikla
Yok canim degil, bence bu konuda yani tüp bebekte türkiye daha gelismis. Burda cok fazla tedavi yöntemleri yok. Ben burada sizlerden duyuyorum bazi seyleri.. imkanim olsa orda yaptirirsan. Sen belcikada misin canim?

Yok canim degil, bence bu konuda yani tüp bebekte türkiye daha gelismis. Burda cok fazla tedavi yöntemleri yok. Ben burada sizlerden duyuyorum bazi seyleri.. imkanim olsa orda yaptirirsan. Sen belcikada misin canim?
Evet Belcikadayim bilmiyorum ben buradan cok memnunum. Evet Turkiyede daha fazla tedavi yontemi var ama cogu para tuzagi inan bana testler sunlar bunlar. Orada tup bebek isinin pazari var. Evet kesinlikle katiliyorum oradaki doktorlar cok bilgili tecrubeli ama parasi olan icin kullaniyorlar o tecrubeyi. Sukur ki benim doktorumda Turk cokkk memnunum kendisinden. Buradaki kadinlardan okuyorum herkes onlarca ilac kullaniyor transferden sonra bile ama benim doktorum sadece fitil verdi bana. Bence de gereek yok ilk zamanlarinda bir yudum kahve icmeye korkarken onlarca igne ilaci icmek buyuk risk olsa gerek.

Kızlar merhaba , dondurulmuş embriyo transferi olmuş bulunuyorum an itibarıyla
Hayırlı olsun inşallah hamileyim diye de yazarsınız buraya Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer oldu Ben de adeti bekliyorum çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun inşallah hamileyim diye de yazarsınız buraya Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer oldu Ben de adeti bekliyorum çok heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu biri orta kaliteli bir iyi. Senin de dondurulmuş embriyo transferi mi olacak canımm

Çok teşekkür ederim 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu biri orta kaliteli bir iyi. Senin de dondurulmuş embriyo transferi mi olacak canımm
Bir aksilik çıkmazsa plan taze transfer yönünde.İnşallah embriyomuz olursa 2 tane transfer olacak bana da İlk denemem Testi ne zaman yapmayı önerdiler burda çok fazla farklı öneri okuyorum, 5. gün daha çabuk belli ediyor değil mi acaba belirti olursa belirtiler de erken mi başlar? 5. gün olup çok geç test yaptıran doktorlar da var

Arkadaşlar merhaba bende 30 Ocak da 5. Gün embrisiyo taze transfer yapıldı. Transferden sonra 8.gün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Başka formdaki arkadaşlar erken yapmışsın çıkmayabilir dediler ama sizin de bu şekilde tecrübeleriniz olduysa öğrenebilir miyim ? Yani varsa çıkar mıydı yoksa gerçekten erken mi ?

Valla canım ben de ilk denemede senin gibi 8. Gün yaptım negatif çıktı. Sonra inanmadım kan testi verdim degerim düşüktü. Ama bazı bayanlarda tam tersi oluyor kan değeri yüksek çıkıp kaset test negatif veriyor. Istersen bir kan testi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…