- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
- Konu Sahibi mertugce35
-
Aynen bende progestan iğne progestan fitil kan sulandırıcı iğne hep beraber geçinip gidiyoruzGünaydın ben çoğunlukla uzanarak TV başında geçiriyorum süreci siz neler yapıyorsunuz
Merhaba bende Pazartesi tranfer yaptırdımKızlar merhaba , dondurulmuş embriyo transferi olmuş bulunuyorum an itibarıyla
Hayirli olsun canim güzel haberler verirsin insallahMerhaba bende Pazartesi tranfer yaptırdım
Hayirli olsun canim rabbim hepimizin muradini tez zamanda versin insallahMerhaba ben de 5 Şubat da dondurulmus 2 embriyo transferi oldum beklemedeyim hayırlısı inşallah
Amin canım inşallahHayirli olsun canim rabbim hepimizin muradini tez zamanda versin insallah
Hadi insallah tutunma olsunAmin canım inşallahdün nefesim kasilecek gibi oldu kasığım öyle bir battı ki neden oluyor acaba
Test günün ne zaman dedi Dr.Amin canım inşallahdün nefesim kasilecek gibi oldu kasığım öyle bir battı ki neden oluyor acaba
Hadi insallah tutunma olsungenelde tutunmayi hissedenler böyle bi agridan bahsediyo
Yaa inşallah ondandır canımHadi insallah tutunma olsungenelde tutunmayi hissedenler böyle bi agridan bahsediyor
Benim de 6sinda oldu transferim 17si test günüm ama hic belirti diyebilecegim bisey yok acikcasi. Ben cumadan baslarim teste 2 gün araylaYaaa
Yaa inşallah ondandır canımdoktor 16 Şubat dedi ama ben 15 inde yaptıracağım testi.Sen ne durumdasın canım ?
Hayırlı olsun.Simsiki tutunsunlar inşallahMerhaba ben de 5 Şubat da dondurulmus 2 embriyo transferi oldum beklemedeyim hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim çok erken ama idrar testi yaptım negatif gözüküyor çok erken gerçiHayirli olsun canim güzel haberler verirsin insallah
Anladım canm tek mi çift mi embriyo ? Sen nerede yaptırdınBenim de 6sinda oldu transferim 17si test günüm ama hic belirti diyebilecegim bisey yok acikcasi. Ben cumadan baslarim teste 2 gün arayla
Amin canım inşallahHayırlı olsun.Simsiki tutunsunlar inşallah
Ay kiyamam benden beterleri varmisÇok teşekkür ederim çok erken ama idrar testi yaptım negatif gözüküyor çok erken gerçi
Almanyada yaptirdim canim cift embriyo taze transferdiAnladım canm tek mi çift mi embriyo ? Sen nerede yaptırdın
Hadi bakalım hayırlı haberlere inşallahAlmanyada yaptirdim canim cift embriyo taze transferdi
Amin insallah canim insallahHadi bakalım hayırlı haberlere inşallah
İnanılmaz tez canlıyımAy kiyamam benden beterleri varmiskiz daha rahminin haberi yok transfer yapildigindan ne cikcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?