- Konu Sahibi mertugce35
-
4 Şubat'ta tek embriyo transfer edildi.6. günüm bugünAmin canım inşallahsenin kaçıncı günün ?
5 mm iken mı transfer ettiler.Normal de yapmazlardi.Estrofem kaç tane içiyorsunİnanılmaz tez canlıyım5 güm emriosu diye yapayım dedim iki tane emrio koydular bide rahmim biraz inceydi aslında 7 mm idi transfer günü idrarda sıkıştırınca Rahmi 5 mm dediler bekliyorum heyecanla.
Hayırlısı canım sen nerede yaptırdın ?4 Şubat'ta tek embriyo transfer edildi.6. günüm bugün
Ankara Medicana da yapıldı ikinci denememHayırlısı canım sen nerede yaptırdın ?
Benim transferden önce 14 mm olarak ölçmüşlerdi bana da ince geldi seninki canım5 mm iken mı transfer ettiler.Normal de yapmazlardi.Estrofem kaç tane içiyorsun
O zaman 2 günde 1 yapmaya devamİnanılmaz tez canlıyım5 güm emriosu diye yapayım dedim iki tane emrio koydular bide rahmim biraz inceydi aslında 7 mm idi transfer günü idrarda sıkıştırınca Rahmi 5 mm dediler bekliyorum heyecanla.
Anladım canım benim de ilk denemem dahaAnkara Medicana da yapıldı ikinci denemem
Esrofem günde sabah iki akşam 2 ye çıkarmışlardı transferden sonra sabah akşam bir tane ve östrojen bandı verdiler benim daha önceden spontane gebelik ve düşük hikayem var5 mm iken mı transfer ettiler.Normal de yapmazlardi.Estrofem kaç tane içiyorsun
Sonrasinda nasıl 5 mm oldu ki.Benim transfer den 3 gün önce 9 kudurdu.Ama transfer sırasında gayet iyi dediler kaç olduğunu bilmiyorum.İlacsiz doğal siklus uygulandı banaBenim transferden önce 14 mm olarak ölçmüşlerdi bana da ince geldi seninki canım
Evet ince doktorumda söyledi ilk denememBenim transferden önce 14 mm olarak ölçmüşlerdi bana da ince geldi seninki canım
7 mm idi transfer günü mesanede çok idrar var ve bastırıyor rahme diye 5 mm olmuş baskıdan dolayı incelmiş dediler bilemedimSonrasinda nasıl 5 mm oldu ki.Benim transfer den 3 gün önce 9 kudurdu.Ama transfer sırasında gayet iyi dediler kaç olduğunu bilmiyorum.İlacsiz doğal siklus uygulandı bana
Evet test yaparsanız banada haber verin lütfenO zaman 2 günde 1 yapmaya devamvalla ben de senin gibi düsünüp yapim diyorum hergün ama sonuc negativ cikacak nasilsa diyip vazgeciyorum
Tamamdir yazarim mutlakaEvet test yaparsanız banada haber verin lütfeneşzamanlı anlamış oluruz
Bilmiyorum ama estrofem sayısını fazla vermiş olmalı o zaman kalinlassin diye yoksa tutunması zor olur.Nerde yaptırdin7 mm idi transfer günü mesanede çok idrar var ve bastırıyor rahme diye 5 mm olmuş baskıdan dolayı incelmiş dediler bilemedim
İnceliğine göre az gibi sanki ama inşallah ise yarar tutunurEsrofem günde sabah iki akşam 2 ye çıkarmışlardı transferden sonra sabah akşam bir tane ve östrojen bandı verdiler benim daha önceden spontane gebelik ve düşük hikayem var
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahMerhaba bende Pazartesi tranfer yaptırdım
İnşallah güzel haberler alırızMerhaba ben de 5 Şubat da dondurulmus 2 embriyo transferi oldum beklemedeyim hayırlısı inşallah
Benimde 6 sı transfer 19 test günü nie geç yazmışlar bana bende cumadan başlıyımBenim de 6sinda oldu transferim 17si test günüm ama hic belirti diyebilecegim bisey yok acikcasi. Ben cumadan baslarim teste 2 gün arayla
Valla hic bilmiyorum degisik degisik test tarihleri veriyorlar. 3.gün embriyosumuydu niye öyle gecki. Basla bence nolcak sankiBenimde 6 sı transfer 19 test günü nie geç yazmışlar bana bende cumadan başlıyım
Evdeki tatmin etmezki illa kanda görmek ister insan benimkisi 3. Gün embriyosuValla hic bilmiyorum degisik degisik test tarihleri veriyorlar. 3.gün embriyosumuydu niye öyle gecki. Basla bence nolcak sankibide benden 17sinde evde test yapmami söyledi gidip kan da vermicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?