- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
-
Iyim canım seni sormalı neyaptinNasilsin canim oldun mu transferini aldin mi bebeleri ya da bir tane mi karar verdin?
AmiiiinSonumuz hayrolsun
Amin canım insallahAynen bu seferde hemen doğsada kucagimiza alalım diye sabırsızlanırızrabbim nasip eder insalh 9 ay bekleyipte bebegimizi kucagimiza almamızı insalhhhh
Ben eskişehirİnşallah güzel bir süreç olur bu arada ben istanbuldayım sizler nerelerdesiniz
Kesinlikle haklisin bazen okuyorum cok fazla ilac kullaniyorlar transferden sonra o yuzden soyledim. Evet malesef Turkiyede cok masrafli bir tedaviCanim tedavi herkesin bünyesine rahatsizligina özel oluyor zaten biliyorsundur. Sen tedavi sonrasi sadece fitil kullandin diye herkesin öyle olcak diye bir sey yok ki.. herkesin rahatsizligi tedavi sekil bambaska. Benim bile bu kacinci tüp bebek denemem 3 sene öncekiyle suanki bile ayni degil. Zaman bile degistiriyor herseyi. Türk doktorun oldugu icin cok sanslisinzaten tüp bebek de para gerektiren bir mesele parayi basan yaptiriyor, öyle veya böyle yaptiriyoruz o yüzden Ben türk doktorlarimizin engin bilgilerine kat be kat güveniyorum. Ben bir rahim filmi bile cekilmedim burda en basitinden, ya da amh falan nedir burdan ögrendim.. bilgilendirme sifir
Mrb ayniydi test gunumuz varmi sende bir gelisme erken test falan yaptinmi ?Ben eskişehir
İnşallah güzel bir süreç olur bu arada ben istanbuldayım sizler nerelerdesiniz
Yok kuzum yapmadımMrb ayniydi test gunumuz varmi sende bir gelisme erken test falan yaptinmi ?
GercektenmiYok kuzum yapmadımbekliyorum beklerken deliriyorum intten 10 tane test aldım hergün onu yapcam pazartesiyi iple çekiyorum snn ne zaman test? Varmı belirti?
Ay ne bileyim garanti olsun diye herhaldeGercektenmibenim doktorum 12 subatta randevu verdi yani bu cuma gidecegim. Ayni gun transfer olduk neden doktor o kadar gec tarihe randevu verdi? Belirtilerin varmi peki ? Bende sifir belirti sanki hic o islemi gormemisim igneler disinda.
Hayir benimkisi 3.gun taze embriyoydu. Cuma git kan ver ayni donemde olduk sonucta oyle olsa doktor banada ptesi derdi cumaya kesin gitAy ne bileyim garanti olsun diye herhaldesnnde 5.gün embrisydu degil mi? Valla bende ara ara kasıklarm da batma var gögüslerimde hassasiyet var bde cok ayakta durunca kasık agrım sıklaşıyor dinlenince geçiyor.. Bende mi cuma gitsem napsam
Belirti olmayanlarda pozitf cıkanlr var merak etme bende taze 5.gün ozaman bellidrHayir benimkisi 3.gun taze embriyoydu. Cuma git kan ver ayni donemde olduk sonucta oyle olsa doktor banada ptesi derdi cumaya kesin gito kasilmalar rahme bagli bir damarmis o yuzden ani hareketlerde kasilirmis. Burada herkes yazmis butun belirtileri yasiyorlar bende tık yok olur insallah emeklerimiz bosa gitmez.
2 tane dondurulmuş transfer oldu adetin 18_19 uncu gününe denk geldi sanırım yok çok sormadınBu arada kaçıncı gunu transferi oldu canim donmusmu tazemi kac embriyo transfer oldu ay çok soru sordum kbakma
Ben Bursa’dayımİnşallah güzel bir süreç olur bu arada ben istanbuldayım sizler nerelerdesiniz
Aslinda sen bugjn gitsen test yapsan cikarBelirti olmayanlarda pozitf cıkanlr var merak etme bende taze 5.gün ozaman bellidrrahme baglı damarda normal de nye olmuyor
GünaydınGünaydın kızlar
Ben de ayni sekilde evin icinde bi tur atiyorum yine gelip uzaniyorum. Aslinda calismayi planliyordum ama hava -10 olunca evden cikmamak daha mantikli geldi.Günaydın ben çoğunlukla uzanarak TV başında geçiriyorum süreci siz neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?