- Konu Sahibi mertugce35
-
Ben de bugün transfer oldum doktor 20 Şubat test günü dedi ama cumartesiye geliyor test verebilir miyim sokağa çıkma yasağı var nasıl ol
Benim de 6. Günüm transfer günü hariç cuma günü 8. Günüm de düşünüyorum yapmayı.Net belli bir belirtim yok arada kasık ağrısı olup geçiyor bazen de adet ağrısı o kadarMerhaba 5 gün emriosu şuanlık pek bir belirti yok test yaptım hatta idrar testi daha çok erken tabi meraktan negatif sizin nasıl gidiyor
Selam canim naptin test yaptinmi merak ettim ?Belirti olmayanlarda pozitf cıkanlr var merak etme bende taze 5.gün ozaman bellidrrahme baglı damarda normal de nye olmuyor
Yaptım canım silik gibi çıktı bilemiyorumSelam canim naptin test yaptinmi merak ettim ?
E gözün aydinYaptım canım silik gibi çıktı bilemiyorumtest güven vermedi
2 şubatta transfer oldm işte 5.gün embriyosuE gözün aydinkacinci günündüki
Bende izmirdeyimİnşallah güzel bir süreç olur bu arada ben istanbuldayım sizler nerelerdesiniz
Yaa süper canim cok sevindim2 şubatta transfer oldm işte 5.gün embriyosu
canın inşallah vardır hayırlı olsunYaptım canım silik gibi çıktı bilemiyorumtest güven vermedi
Aaa cok guzel silik ciktiysa tutmustur testler yanilmiyor kolay kolay.Yaptım canım silik gibi çıktı bilemiyorumtest güven vermedi
Aynen yapcam bakalm canım kan için bekliyorum haber veririm tabikiYaa süper canim cok sevindimvarsa testin yarin yine yap hatta verebiliyorsan kan testi yaptir ama bize de güzel haberlerini ver
Gögüslerim de hassasiyet vardı bde sag kasıgımda batma vardı cnmL
canın inşallah vardır hayırlı olsunbelirtilerin var mıydı acaba
Resim at bizde bakalım vardır nie olmasınYaptım canım silik gibi çıktı bilemiyorumtest güven vermedi
Çöpe attm şimdi canım yarın yapcm yne sabah atarımResim at bizde bakalım vardır nie olmasın
Benim gögüslerimde hiç hassasiyet yok ilk tedavide de yoktu 14 yasında bi oğlum var onda hassasiyeti hatırlıyorum baya acıyorduGögüslerim de hassasiyet vardı bde sag kasıgımda batma vardı cnm
Allah bağışlasınBenim gögüslerimde hiç hassasiyet yok ilk tedavide de yoktu 14 yasında bi oğlum var onda hassasiyeti hatırlıyorum baya acıyordu
Tamam bekliyorumÇöpe attm şimdi canım yarın yapcm yne sabah atarım
Gögüslerim de hassasiyet vardı bde sag kasıgımda batma vardı cnm
Bende kasık ağrısı çok belirgin başkada bişey yokAllah bağışlasınaynen acıyo benm adet öncesi de olurdu ama cok farklı
İnsallahBende de var canım inşallah tutunmuşturkaç tane transfer yapmışlardı
İnsallah tutunmştr minnaklarımzBende kasık ağrısı çok belirgin başkada bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?