- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
-
Tek embriyomu transfer edilecek yaşınız kaç? Yoksa bir tane embriyonuz kaldığı için mi bir tane veriliyor ? Benim de tek embriyom kaldı da ondan soruyorumMuaynemi oldum basit Bi işlendi 5 dk sürmedi herşey yolunda rahim temiz çok şükür mart ayında transfer olucam 4ab kalitede 1 embriyom var inşallah rabbim nasip eder hepimiz e
32 yaşındayım tek embriyo kaldığı için canım 3 tane elde etmiştik. 2 sini eylülde transfer etmiştik boş gebelik oldu. Kalan 1 taneyi martta inşallahTek embriyomu transfer edilecek yaşınız kaç? Yoksa bir tane embriyonuz kaldığı için mi bir tane veriliyor ? Benim de tek embriyom kaldı da ondan soruyorum
Kaybettim canım malesef 12 haftalıkkenVarmı suan bebegin?
Hadi bakalım sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider de başka embriyolara ihtiyacımız kalmaz benim de tek embriyom kaldı32 yaşındayım tek embriyo kaldığı için canım 3 tane elde etmiştik. 2 sini eylülde transfer etmiştik boş gebelik oldu. Kalan 1 taneyi martta inşallah
Canim ya gözün aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canım erken yapmamış mısın ? Kaçıncı gün embriyosuBu sabah ben de dayanamadim test yaptim ama negativ. Mercekle de baksan cizgi mizgi yokkeske yapmasaydim. 5.günümdü bugün
Bilmiyomki canim insallah erken diyedir. 5.gün embryosuydu ciftti birde. Ona güvendim belki silik de olsa cikar dedimCanım erken yapmamış mısın ? Kaçıncı gün embriyosu
Kaçıncı gün yaptınDayanamadım yaptım negatif çıktı haliyle benden tavsiye daha çok erken yapmaben kendime söz geciremedim ama
Benim de 5.gün embriyosu çift konuldu bana daBilmiyomki canim insallah erken diyedir. 5.gün embryosuydu ciftti birde. Ona güvendim belki silik de olsa cikar dedim
Güzel haberler bekliyorum inşallah sendenBence yapma biraz daha bekle varsa bile çıkması zor sonra moralin bozulur.Benim 5. Gün embriyosu 7. Günüm olmasına rağmen yapmadım belki yarın denerim.
Maşallah kalitesi iyi inşallah güzel sonuçlanırMuaynemi oldum basit Bi işlendi 5 dk sürmedi herşey yolunda rahim temiz çok şükür mart ayında transfer olucam 4ab kalitede 1 embriyom var inşallah rabbim nasip eder hepimiz e
Ben de aynı durumdayım yapmadım çok korkuyorumGüzel haberler bekliyorum inşallah senden
Ay ne kdar güzel bir resimdir buu
Cook erken canim yarin yapma sakin varsa bile cikmazBenimde bugün 5. Günüm üçüncü gün embtiyosuydu yarın kaset test yalayım diyorum artık sabır kalmadı
Cok erken canimm niye bu kadar erken yaptin gerci cok iyi anliyorum da bosa üzme simdi kendini varsa bile daha cikmamis olabilirBu sabah ben de dayanamadim test yaptim ama negativ. Mercekle de baksan cizgi mizgi yokkeske yapmasaydim. 5.günümdü bugün
Olsun morelimizi bozmak yok sabır işi bu stres te düşmanımız onun için kafana takmamalısınBilmiyomki canim insallah erken diyedir. 5.gün embryosuydu ciftti birde. Ona güvendim belki silik de olsa cikar dedim
Evet şuan fikrim değişti beklemeliyimCook erken canim yarin yapma sakin varsa bile cikmaz
İnşallah canım.Hepimiz sırayla güzel haberleri veririzGüzel haberler bekliyorum inşallah senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?