- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi mertugce35
-
Aynen bakalim insallah öyle olmusturCok erken canimm niye bu kadar erken yaptin gerci cok iyi anliyorum da bosa üzme simdi kendini varsa bile daha cikmamis olabilir
Amin inşallah canım bu sefer kucağımıza almak nasip olsun.Hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider de başka embriyolara ihtiyacımız kalmaz benim de tek embriyom kaldı
Amin teşekkürler inşallah iyidir ben kalite konusunu hala çözemedim gerçekten önceki 5ab idi şimdi 4ab ondan daha ı geride aynı gibi mi çözemedim 5. Gün donduruldu aynı zaman daMaşallah kalitesi iyi inşallah güzel sonuçlanır
Aslında 5 ab daha iyi ama 4 ab de iyi sizin tüp bebek sebebiniz neydiAmin inşallah canım bu sefer kucağımıza almak nasip olsun.
Amin teşekkürler inşallah iyidir ben kalite konusunu hala çözemedim gerçekten önceki 5ab idi şimdi 4ab ondan daha ı geride aynı gibi mi çözemedim 5. Gün donduruldu aynı zaman da
Doktorunuz kim acaba ?Maşallah sayın güzel gidenler de sağlıklı gelir de transferini olursun inşallah.
Pardon size yazacaktım sizin doktorunuz kim acaba bahçecideEvet canim Bahceci umutta yaptırıyorum. 40 yaşındayım ve genetik inceleme olursa ve saglikliysa tutma oranı hem daha yüksek hem de sağlıklı bir bebek olacağını bileceğim. O yüzden yaptiriyorum
Doktorunuz kim acaba
Erkek infertilitesi morfoloji ve ileri hız 0 malesef. Daha önceden 3. Gün embriyosundan 1 kızım var 5 yaşındaAslında 5 ab daha iyi ama 4 ab de iyi sizin tüp bebek sebebiniz neydi
İnnsalllah canım rabbim isteyen herkese nasip etsnHadi bakalım sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Benim 9.günm bekle bence biraz dahaBu sabah ben de dayanamadim test yaptim ama negativ. Mercekle de baksan cizgi mizgi yokkeske yapmasaydim. 5.günümdü bugün
Amin canım insallah rabbim isteyen herkese nasip etsnAy ne kdar güzel bir resimdir buugözlerim isildadii gözünüz aydin canimm
Öyle canim öyle haklisinOlsun morelimizi bozmak yok sabır işi bu stres te düşmanımız onun için kafana takmamalısın
Gaza gelmeyeydim iyidiBenim 9.günm bekle bence biraz daha
Sen ne diyon ben bgn kana gidiyodm doktorum yaptırma dedi burda gaza cok getiriyoz birbirimiziGaza gelmeyeydim iyidimecbur beklicem artik
Hahahaha ama sen hakettin gördün sonucta testte. ben görsem aramaz doktora gider zorla kan aldirirdimSen ne diyon ben bgn kana gidiyodm doktorum yaptırma dedi burda gaza cok getiriyoz birbirimizi
Yaa öyle olmuyor işte hala acaba diyorum herkes tebrik ediyor ama yalan söylemişim gibi hissediyorum herkese doktor demeden inanamıcam o kdr ilaç kullandık hiç bişi normal degl günde 3 kere progestan yapıyorm fitil oda betahcgyi arttıyorms mesela kafamda deli sorularHahahaha ama sen hakettin gördün sonucta testte. ben görsem aramaz doktora gider zorla kan aldirirdim
Canim o bhcg yi arttirmiyor catlatma ignesi arttiriyor ben de 200lük 3 defa fitil kullaniyorum opudan beri ciksa simdi de cikardi. Inanamaman cok normalYaa öyle olmuyor işte hala acaba diyorum herkes tebrik ediyor ama yalan söylemişim gibi hissediyorum herkese doktor demeden inanamıcam o kdr ilaç kullandık hiç bişi normal degl günde 3 kere progestan yapıyorm fitil oda betahcgyi arttıyorms mesela kafamda deli sorularbde gelene kdr kilonu tart dedi bana doktor nye onuda anlamadm
Yok kuzum 15 subat pazartesi testimCanim o bhcg yi arttirmiyor catlatma ignesi arttiriyor ben de 200lük 3 defa fitil kullaniyorum opudan beri ciksa simdi de cikardi. Inanamaman cok normal. Kilo niye acaba cidden ben de merak ettim belki tecrübesi olan vardir. Test günün ne zamanki cok yoktur heralde gününe
Maşallah Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah benim eşimde azosperm 6 ay tedaviden sonra 15 adet sperm alındı mikro tese ile oda yerinde hareketliErkek infertilitesi morfoloji ve ileri hız 0 malesef. Daha önceden 3. Gün embriyosundan 1 kızım var 5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?