- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 44
- Konu Sahibi mertugce35
-
Canım geçen sene de 325 euro demişlerdi bize ama biz ilk denememiz olduğu için istememistik. Şimdi dr zorunlu kilnca mecbur yaptırdık. Genetik içerisinde toplam da 27 bin tuttu tup bebekAmin inşallah.gecen sene Mart ayın da başladık tedaviye o zaman sorduğumuz da bize genetik için 22 bin demişlerdi iki sefer yaptirdik orda olsaydı 44 bin sadece genetige verecektik.Sizin ki bedava gibi birşey olmuş bize denilen fiyata göre
Ayy ablam geçmiş olsun neler gelmis başına böyle ya neyse dert etme olacağı varmış ölenle olmuşa çare yok derler ya seninkide o hesapYok canim anlatamam ya daha en basindan söyleyemem.. yurtdisindayim ya Ben buranin insani bizim türkler gibi degil.. neyse Aynen Ben de öyle düsünüyorum her serde bir hayir vardir.. evimde de sorun cikti büyük suan tadilattaKayinvalidemin evine geldim. Isyerim kendi evimin dibindeydi, suan uzaga gelmis oldum. Falan filan bir sürü sorun cikti ama böyle yasamasi gerekiyor galiba oluruna birakicam ertelemicem hayirlisi artik.gecen sefer 3 gün yattim da ne oldu sanki.. belki böyle kafam dagilir.. aminn canim insallah güzel sonuclar aliriz da hepimizin yüzü güler
Canım geçen sene de 325 euro demişlerdi bize ama biz ilk denememiz olduğu için istememistik. Şimdi dr zorunlu kilnca mecbur yaptırdık. Genetik içerisinde toplam da 27 bin tuttu tup beb
Öyle böyle emekler verildi paralar döküldü.Para bir şekilde yerine gelir de emek hayalkırıklığı zor inşallah bu sefer emeklerimiz bosa gitmez.Guzel haberi de vermek nasip olurCanım geçen sene de 325 euro demişlerdi bize ama biz ilk denememiz olduğu için istememistik. Şimdi dr zorunlu kilnca mecbur yaptırdık. Genetik içerisinde toplam da 27 bin tuttu tup bebek
Amin canim. Inan buraki hiç kimsenin parada gözü yoktur. Dediğin gibi bir şekilde para yerine gelir. Yumurta cogaltma işlemin de artık karnima iğne batmiyordu. Her yer o kadar sert olmuştu ki. Ama dedim bu da geçecek bitecek ve güzel bir şey için yapıyorum diye. Aha biteli 15 gun oldu ve ne acı ne sancı kaldı bitti hepsiÖyle böyle emekler verildi paralar döküldü.Para bir şekilde yerine gelir de emek hayalkırıklığı zor inşallah bu sefer emeklerimiz bosa gitmez.Guzel haberi de vermek nasip olur
Aynen kuzum Allah büyükAyy ablam geçmiş olsun neler gelmis başına böyle ya neyse dert etme olacağı varmış ölenle olmuşa çare yok derler ya seninkide o hesapaynen en azindan evde oturupta düşünüp kafayı yemekdense çalış kafanı dağıt sen dikkat ettikten sonra birşey olmaz allahın izniyle
Kız nasıl elin gitti de atabildinÇöpe attm şimdi canım yarın yapcm yne sabah atarım
Varmı suan bebegin?Kız nasıl elin gitti de atabildinben 2 bucuk senedir saklıyorum
Ayyy hadi gözün Aydın canım bebiş tutunmuş annesine darısı başımıza kaçıncı günün
Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif sonuç alır sağlıkla bebeğine kavuşursun. Bende bugün muayeneye gideceğim rahimi detaylı kontrol edecekmiş mart adetim le transfer için başlıycaz. Senin kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün.Ben de bugün transfer oldum doktor 20 Şubat test günü dedi ama cumartesiye geliyor test verebilir miyim sokağa çıkma yasağı var nasıl olacak
Oyyy. Maşallah hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Amin bekleyen herkesn inşOyyy. Maşallah hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Çok teşekkür ederim aminHayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif sonuç alır sağlıkla bebeğine kavuşursun. Bende bugün muayeneye gideceğim rahimi detaylı kontrol edecekmiş mart adetim le transfer için başlıycaz. Senin kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün.
Hayırlı olsun canım , bizlerede nasip olsun inşallahAmin bekleyen herkesn inş
Valla ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için önümde testle bakısıyorumMerhaba 5 gün emriosu şuanlık pek bir belirti yok test yaptım hatta idrar testi daha çok erken tabi meraktan negatif sizin nasıl gidiyor
Benimde bugün 5. Günüm üçüncü gün embtiyosuydu yarın kaset test yalayım diyorum artık sabır kalmadıValla ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için önümde testle bakısıyorumhiç bir belirti yok bende de
Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına insalhh darısı benim başıma dua et bizim için hamilelerin duası kabul olurmus.
Dayanamadım yaptım negatif çıktı haliyle benden tavsiye daha çok erken yapmaBenimde bugün 5. Günüm üçüncü gün embtiyosuydu yarın kaset test yalayım diyorum artık sabır kalmadı
Bence yapma biraz daha bekle varsa bile çıkması zor sonra moralin bozulur.Benim 5. Gün embriyosu 7. Günüm olmasına rağmen yapmadım belki yarın denerim.Benimde bugün 5. Günüm üçüncü gün embtiyosuydu yarın kaset test yalayım diyorum artık sabır kalmadı
Muaynemi oldum basit Bi işlendi 5 dk sürmedi herşey yolunda rahim temiz çok şükür mart ayında transfer olucam 4ab kalitede 1 embriyom var inşallah rabbim nasip eder hepimiz eÇok teşekkür ederim aminŞeninde rahmin tertemiz çıksın inşallah Benim 6. Gün embriyosu çift transfer edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?