2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Aaa aynı gun mu. Ikimizde dayanamayıp test yapmışız 😄 negatif görünce umutsuzlandim ben 😞 erken mi diyosun. Benim bu 3. Transferim cnm, senin kaçıncı?
Erken erken , ben herşeye alıştırdım kendimi ama 4. Gün çok erken canımm ne zaman yapsak acaba bidaha test kızlr ne dersiniz ? Benim 2. Denemem canım ilkinde dış gebelikle beraber tüpüm alındı zor günler gecirdim

Çift embriyo olsa bile yine de erken en az 5-6 gün geçmeli.Beklemek kolay değil temmuz da ben de çift ebriyo da 5. Gün ve 10. Gün yapmıştım ama 4. Gün erken moralinizi bozmayın bence.tutunmasi zaten 3-4 gün sürüyor HCG idrara geçmez hemen
Teşekkür ederiz canımmm 💕 senin kaçıncı denemen ve sonuc ne gelmişti o zaman

Çift embriyo olsa bile yine de erken en az 5-6 gün geçmeli.Beklemek kolay değil temmuz da ben de çift ebriyo da 5. Gün ve 10. Gün yapmıştım ama 4. Gün erken moralinizi bozmayın bence.tutunmasi zaten 3-4 gün sürüyor HCG idrara geçmez hemen
Inşallah tutmuştur 🙏 çok sağolun birazda olsa moral verdiniz. Sizin 5.gun pozitifmiydi? Benim blastokist 5.gun embriyoları. Nette 5.gun embriyoları 4.gün-de belli oluyor die test yaptım bende :/

Erken erken , ben herşeye alıştırdım kendimi ama 4. Gün çok erken canımm ne zaman yapsak acaba bidaha test kızlr ne dersiniz ? Benim 2. Denemem canım ilkinde dış gebelikle beraber tüpüm alındı zor günler gecirdim
Anladım cnm benim hiç bir sorunum yoktu ilk normal hamileliğimde 2 haftalıkken dusuk yaptım. Ikıncı normal hamileliğimde dış gebelik oldu kürtaj oldum. Sonra tüplerimin ikiside tıkanmış dedi doktorum . Ameliyat yapılamazmis tupler içten tıkalı dedi. 1.tup bebek tutmadı, ikinci de tutmadı sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım doğal. Tüplerimden biri açılmış. Ama oda 1 aylıkken düştü:KK43: şimdi bu 3. Transferim . Inşallah bu tutar. 5 senedir uğraşıyorum çok zor. Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba . Bende bu pazartesi günü 8 subat transfer oldum. 2 blakstosis. Dün idrar testi yaptım 4.gun negatif cıktı.:KK43: Tek belirti göğüslerinde hafif ağrı. Onumuzdeki pazartesi kan testi yapicam inşallah pozitiftir 🙏
Bende Pazartesi transfer oldum beklemek çok zormuş nerede yaptırıyorsunuz ?

Benimde transferimin 5.günü. iki embryo. Dün 4.günüydü dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatif :KK43: pazartesi kan testi yaptırıcam inşallah pozitiftir 🙏 3. Transferim bu
Daha erken ama umudunu kaybetme pozitif düşün derler ya allahın hakkı 3tür diye umuyorum pozitif olur sonucun 🙏🙏 peki doğal transfer aşamaları nasıl? Benim 2. Tedavim ilki devletti kasap gibilerdi bu doğal olucak dedi 2 dondurulmuşum var yine yumurta takibi yapıyor doktor

Benden 18 tane yumurta alındı 12 si döllendi ama transfer gününe 1 tane kaliteli oldu bu yüzden çok moralim bozuldu çok korkuyorum
Moralin bozulmasın beNimde ilk ve ikinci transferimde yumurtam cok oluyordu ama 1 taneye zor geliyordu . Bu 3.transferim 13 embroyodan iki tanesi anca dollenebilmis

Inşallah tutmuştur 🙏 çok sağolun birazda olsa moral verdiniz. Sizin 5.gun pozitifmiydi? Benim blastokist 5.gun embriyoları. Nette 5.gun embriyoları 4.gün-de belli oluyor die test yaptım bende :/
Benim ilk transferim malesef 5. Gün de 10. Günde negatif tutunma olmadı.Siz acele etmeyin evet 2 tane ama ikisi tutunursa 6. Gün falan çıkabilir biri tutunursa daha geç belli olur.Sabirla bekleyin inşallah sonuç pozitif olur

Peki ilerleyiş nasıldı? Bu 2. Tedavim 2 tane dondurulmuşum var ilaç vermedi şuan yumurta büyüklüğüne bakıyor. Umarım pozitif sonuç alırsın 🙏
İnşallah canım.İlac verilmiyor evet yumurta takibi yapılacak belli büyüklüğe gelene kadar ama büyümezse düşük doz iğne yada ilacla destek verebilir.Sonrasin da çatlatma iğnesi ile çatlayacak iğne yaptığın gün progestana başlayacaksın ortalama 5-6. Gün sonra transfer yapılacak.Ve sonuca kadar folik ve progestana devam edeceksin ki Folik vitamin vs simdiden kullansan daha iyi kullanmiyorsan

Daha erken ama umudunu kaybetme pozitif düşün derler ya allahın hakkı 3tür diye umuyorum pozitif olur sonucun 🙏🙏 peki doğal transfer aşamaları nasıl? Benim 2. Tedavim ilki devletti kasap gibilerdi bu doğal olucak dedi 2 dondurulmuşum var yine yumurta takibi yapıyor doktor
Inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 ben yurttaşındayım cnm doğal transfer nasıl bilmiyorum ama benim ilk8de ikincide dondurulmus değildi bu oyle. Ilkindede ikincisindede iğnelerle yumurtaları büyüttüler. Doğal dediğin ney tam

Back
X