- Konu Sahibi mertugce35
-
Ay şuan ilk hedef şöyle 600 lü değerler görelimBitmez benim ikinci denemem sizin ilk denemeniz mi? Gerçi ikinci de olsa beklemek çok zor ve bu böyle bir buçuk ay sürecek kesesidir kalp atışıdır yani test günüyle de bitmiyor
Hepsi ayni Dr da mi oldu bu dis gebeliklerinBenim de ikinci denemem , ilki dış gebelik sağ tüpüm alındı bir kere daha dış gebelik yaşamıştım benimkiler yolu bulamıyor
Dün gittim 13 mm dedi yarın gene gidicem 22si gibi de transfer ederiz şuan sadece folik asit alıyorum b12 de alıyordum bırak onu dedi vücudunu yorma dediİnşallah canım.İlac verilmiyor evet yumurta takibi yapılacak belli büyüklüğe gelene kadar ama büyümezse düşük doz iğne yada ilacla destek verebilir.Sonrasin da çatlatma iğnesi ile çatlayacak iğne yaptığın gün progestana başlayacaksın ortalama 5-6. Gün sonra transfer yapılacak.Ve sonuca kadar folik ve progestana devam edeceksin ki Folik vitamin vs simdiden kullansan daha iyi kullanmiyorsan
Ya benim de dış gebelik oldu iğneyle düşürdü doktor allahtan sizin daha zor olmuş tüpünüz alınmış inşallah bu defa doğru yolu bulur bizimkiler ya şansa bak yüzde iki şans var dış gebelikte o da bizi bulmusBenim de ikinci denemem , ilki dış gebelik sağ tüpüm alındı bir kere daha dış gebelik yaşamıştım benimkiler yolu bulamıyor
İlk dış gebeliğim tüp bebeğe karar verdiğimiz ay kendiliğinden oldu ilaçla düştü . Sonra şimdiki doktoruma başladım onunla devam ediyorum 2. Dış gebelik onunla beraber olduHepsi ayni Dr da mi oldu bu dis gebeliklerin
Ay evet ya zaman geçmek bilmiyor benim daha ikinci günüm. Ya bence test gününe kadar belirti aramak saçmalık ondan sonra oluşur belirtiler çünkü kanda hormon seviyeleri artıyor. Şimdi olacak belirtiler ilaç belirtileri olabilir benü
sürekli kendimle uğraşıyorum tuvalete girdim sorun oldu mu acaba oturdum kalktım çok yürüdüm bir şey oldu çok zor gerçektenAy valla herşeyi bulmuşlr tıpta 10 gün beklemek ne yaacilen buna da bi çare bulmaları lazım
Ayyyy inşallah ya ben söyle 1500 görmeden rahatlamamAy şuan ilk hedef şöyle 600 lü değerler görelimsonrası için yine burda gün sayarız
Sizin de mi dış gebelik olduYa benim de dış gebelik oldu iğneyle düşürdü doktor allahtan sizin daha zor olmuş tüpünüz alınmış inşallah bu defa doğru yolu bulur bizimkiler ya şansa bak yüzde iki şans var dış gebelikte o da bizi bulmus
Benimde ilki devletti 3.güne sözde transfer ettiler sonuç negatif tabi. Yumurtalar toplandı dondurdu kalanları sonra adetle beraber yumurta takibi yapıyor normalde rahim kalınlaşması için verilen ilaçları vermedi benm yumurta sayım az olduğundan sentetik uygulamak istememişInşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinben yurttaşındayım cnm doğal transfer nasıl bilmiyorum ama benim ilk8de ikincide dondurulmus değildi bu oyle. Ilkindede ikincisindede iğnelerle yumurtaları büyüttüler. Doğal dediğin ney tam
Ya ne kadar çok var dimi 8 şubatta transfer olan forum da bir sürü gördümHepimiz hayırlı güzel haberler verelim inşallah birbirimize ben 8 Şubat 2021’de ilk transferim oldu 5 inci gün emrioları diyeceğim çünkü iki tane
Ya sizin bayağı zor olmuş bende kandaki değerlerde düzensiz artışla öğrendim doktor gebeliği sonlandırdı bir iğneyleSizin de mi dış gebelik olduşaka gibi bir durum gerçekten .. böyle anlatınca kolay ama yaşamak çok zor insanın gözü görmüyor hiç birşey biran önce iyi olayım diye bakıyorsun .. benim tüpüm patlamış ve kanama yapmıştı kanım da baya düşmüştü şans eseri öğrendim
Ayyyy inşallah ya ben söyle 1500 görmeden rahatlamamyok mu arttıran aslında en iyisi kalp atışını duymak
Valla bende yeni öğrendim yumurtaları topladı dondurdu sonra adetimle beraber yumurta takibi yapıyor büyümesine bakıyor ona göre de transfer yapıcakmış öncesinde ilaç verip vücuduma sentetik sokmak istememişDoğal transfer nasıl oluyor
Sizin ki benim ilk dış gebeliğim gibi olmuş. Sonrasında genetik test yapıldı çok olmasada kan pıhtılaşması çıktıYa sizin bayağı zor olmuş bende kandaki değerlerde düzensiz artışla öğrendim doktor gebeliği sonlandırdı bir iğneyle
Hayırlı olsunHepimiz hayırlı güzel haberler verelim inşallah birbirimize ben 8 Şubat 2021’de ilk transferim oldu 5 inci gün emrioları diyeceğim çünkü iki tane
Anladim canim cok gecmis olsun allah insallah bu bebeginle herseyi unutturur sanaİlk dış gebeliğim tüp bebeğe karar verdiğimiz ay kendiliğinden oldu ilaçla düştü . Sonra şimdiki doktoruma başladım onunla devam ediyorum 2. Dış gebelik onunla beraber oldu
Evet 8 Şubat Pazartesi transfer yapılmış kişi bende farkettim var. Ben öğlen 12 gibi transferim oldu bende idrar testi yaptım negatif ama daha 2 ve 3 gününde yapmıştım bugün yapmadım bekliyorum şuan.Ya ne kadar çok var dimi 8 şubatta transfer olan forum da bir sürü gördüm
Kan pıhtılaşması için zaten iğne kullanıyoruz nasıl oluyor hala pıhtılaşma anlamıyorum bana genetik test yapılmadı hiçbir şey yapılmadıSizin ki benim ilk dış gebeliğim gibi olmuş. Sonrasında genetik test yapıldı çok olmasada kan pıhtılaşması çıktı
Amin cümlemize inşallahhhAnladim canim cok gecmis olsun allah insallah bu bebeginle herseyi unutturur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?