2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Bitmez benim ikinci denemem sizin ilk denemeniz mi? Gerçi ikinci de olsa beklemek çok zor ve bu böyle bir buçuk ay sürecek kesesidir kalp atışıdır yani test günüyle de bitmiyor
Ay şuan ilk hedef şöyle 600 lü değerler görelim sonrası için yine burda gün sayarız

Dün gittim 13 mm dedi yarın gene gidicem 22si gibi de transfer ederiz şuan sadece folik asit alıyorum b12 de alıyordum bırak onu dedi vücudunu yorma dedi

Benim de ikinci denemem , ilki dış gebelik sağ tüpüm alındı bir kere daha dış gebelik yaşamıştım benimkiler yolu bulamıyor
Ya benim de dış gebelik oldu iğneyle düşürdü doktor allahtan sizin daha zor olmuş tüpünüz alınmış inşallah bu defa doğru yolu bulur bizimkiler ya şansa bak yüzde iki şans var dış gebelikte o da bizi bulmus

Sizin de mi dış gebelik oldu şaka gibi bir durum gerçekten .. böyle anlatınca kolay ama yaşamak çok zor insanın gözü görmüyor hiç birşey biran önce iyi olayım diye bakıyorsun .. benim tüpüm patlamış ve kanama yapmıştı kanım da baya düşmüştü şans eseri öğrendim

Benimde ilki devletti 3.güne sözde transfer ettiler sonuç negatif tabi. Yumurtalar toplandı dondurdu kalanları sonra adetle beraber yumurta takibi yapıyor normalde rahim kalınlaşması için verilen ilaçları vermedi benm yumurta sayım az olduğundan sentetik uygulamak istememiş

Ya sizin bayağı zor olmuş bende kandaki değerlerde düzensiz artışla öğrendim doktor gebeliği sonlandırdı bir iğneyle

Ya sizin bayağı zor olmuş bende kandaki değerlerde düzensiz artışla öğrendim doktor gebeliği sonlandırdı bir iğneyle
Sizin ki benim ilk dış gebeliğim gibi olmuş. Sonrasında genetik test yapıldı çok olmasada kan pıhtılaşması çıktı

Ya ne kadar çok var dimi 8 şubatta transfer olan forum da bir sürü gördüm
Evet 8 Şubat Pazartesi transfer yapılmış kişi bende farkettim var. Ben öğlen 12 gibi transferim oldu bende idrar testi yaptım negatif ama daha 2 ve 3 gününde yapmıştım bugün yapmadım bekliyorum şuan.

Sizin ki benim ilk dış gebeliğim gibi olmuş. Sonrasında genetik test yapıldı çok olmasada kan pıhtılaşması çıktı
Kan pıhtılaşması için zaten iğne kullanıyoruz nasıl oluyor hala pıhtılaşma anlamıyorum bana genetik test yapılmadı hiçbir şey yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…