2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
tamam buradayız gitmiyoruz bir yere

Ay ben de pazartesi yapayım diyorum 7. Gün oluyor pazartesi çok zor ya her an mı aklında olur insanın yaa
Geçmeyen 10 gun yapmışlar tedavinin en zor aşaması hiçbir şeye konsantre olamıyorsun aklın fikrin tuttumu tutmadı mı da rabbim yüzünü guldursun inşallah canım isteyen herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun

Vallahi ya , az önce eşime diyorum sizin için ne kolay bizim kadar düşünmüyorsunuz . Herseyi biz çekiyoruz heryerim olmuş mosmor aminn cümlemizi

Vallahi ya , az önce eşime diyorum sizin için ne kolay bizim kadar düşünmüyorsunuz . Herseyi biz çekiyoruz heryerim olmuş mosmor aminn cümlemizi
Öyle valla yazık eşimde vicdan yapıyor her tedavi de sorun bende ama bütün iğneleri ağrıları sen çekiyorsun diyo her tedavi de bende yok olur mu hormon igneletini ben vuruluyorum sen agrasif oluyorsun bi de onu çekiyorum diyorum sorun kadında da olsa erkekte de olsa olan kadına oluyor iğneleri biz yiyoruz tripleri biz çekiyoruz allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Ay bizde de sorun bende , ama gerçekten çok zor ya bilmiyorum iğneye acıya her şeye dayanır insan ama şu beklemek stres sıkıntı çok zorrrr arkadaşımmm

Ay bizde de sorun bende , ama gerçekten çok zor ya bilmiyorum iğneye acıya her şeye dayanır insan ama şu beklemek stres sıkıntı çok zorrrr arkadaşımmm
Kesinlikle öyle ama bitmiyor pozitif alıncafa bitmiyor beklemesi telaşı korkusu rabbim bu zor günleri umut dursun güzel günlere uyanalim bizim ımtihanimız buymuş bin şükür her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…