- Konu Sahibi mertugce35
-
Hayirlisi olsun gec olsun güc olmasinÖncesiydicanım ben daha tedaviye baslayamadim martta 6.tedaviye zaman bulursak baslayacaz bu ay 14 gun gecikmeli geldi o yüzden martta tedavi işi yattı gibi de bakalım artık kısmet
Amin canım amin biz de öyle diyoruz bakalım artık nasip kısmetHayirlisi olsun gec olsun güc olmasin
Ay ben de pazartesi yapayım diyorum 7. Gün oluyor pazartesiCanım 4.gun çok erken ben 7.gun de yapmıştım silik çizgi çıkmıştı
Kızlar grup kurup gitmeyin bi yere tedavide olan bilmediği şeyleri okuyuup öğrenmek isteyen bir sürü kişi var biliyorsunuz bu tedaviler öyle ulu orta söylenmiyor burda herkes birbirine bilgi veriyor ben bi sürü şey öğrendim her tedavi de yeni şey öğrendim başka arkadaşlardan benden biseyler öğrenen oldu yani bilmiyorum ama bence gitmeyin vapsat grubu kurup daha birbirimizden öğreneceğimiz ögretecegimiz çok şey var en önemliside umut oluyoruz birbirimize ben her pozitif haberde umut doluyorum kimse birbirini gormesede dualaşıyiruzyani kısacası oturun oturduğunuz yerde daha güzel haberlerinizi alcaz
Yarin yapmayi düsünüyorum 8.gün olacak bakalim insallah güzel haber veririmTransfer olan kizceler ne durumdasiniztest yapanlar var mii güzel haberler alanlar? Ben cok fazla giremiyorum kaciriyorumm
Valla 3. 4. Gün yapanlar var haliyle negatifTransfer olan kizceler ne durumdasiniztest yapanlar var mii güzel haberler alanlar? Ben cok fazla giremiyorum kaciriyorumm
Yaaa çok heyecanlı inşallah pozitifi görürsünYarin yapmayi düsünüyorum 8.gün olacak bakalim insallah güzel haber veririm
Geçmeyen 10 gun yapmışlar tedavinin en zor aşaması hiçbir şeye konsantre olamıyorsun aklın fikrin tuttumu tutmadı mı daAy ben de pazartesi yapayım diyorum 7. Gün oluyor pazartesiçok zor ya her an mı aklında olur insanın yaa
Vallahi ya , az önce eşime diyorum sizin için ne kolay bizim kadar düşünmüyorsunuz . Herseyi biz çekiyoruz heryerim olmuş mosmorGeçmeyen 10 gun yapmışlar tedavinin en zor aşaması hiçbir şeye konsantre olamıyorsun aklın fikrin tuttumu tutmadı mı darabbim yüzünü guldursun inşallah canım isteyen herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun
Yoktu canım transferden snra olduPeki transfer öncesi göğüs hassasiyeti var mıydı ilaçlardan falan
Öyle valla yazık eşimde vicdan yapıyor her tedavi de sorun bende ama bütün iğneleri ağrıları sen çekiyorsun diyo her tedavi de bende yok olur mu hormon igneletini ben vuruluyorum sen agrasif oluyorsun bi de onu çekiyorum diyorumVallahi ya , az önce eşime diyorum sizin için ne kolay bizim kadar düşünmüyorsunuz . Herseyi biz çekiyoruz heryerim olmuş mosmoraminn cümlemizi
Benmde hemen hemen aynı insallah ikimizde görürüz pozitifi tatlımGöğüs hassasiyeti transferden önce de vardı hala var bir de oturup kalkarken ani hareketlerde çekilme gibi oluyor dün batmalarım çoktu bugün yok bilmiyorum ki başka yoksu gibi akıntım da var
Ay bizde de sorun bende , ama gerçekten çok zor ya bilmiyorum iğneye acıya her şeye dayanır insan ama şu beklemek stres sıkıntı çok zorrrr arkadaşımmmÖyle valla yazık eşimde vicdan yapıyor her tedavi de sorun bende ama bütün iğneleri ağrıları sen çekiyorsun diyo her tedavi de bende yok olur mu hormon igneletini ben vuruluyorum sen agrasif oluyorsun bi de onu çekiyorum diyorumsorun kadında da olsa erkekte de olsa olan kadına oluyor iğneleri biz yiyoruz tripleri biz çekiyoruz allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Ve hala test nasıl yapmadınnnnn 10 kere yapmıştımKızlar geçiyor merak etmeyin sabır insallah sonu güzel olacaktransferdn snra 11.günüm bgn
Evet benden de fitil geliyor özellikle bugün aşırı geldiSu gb akinti nasil oluyor fitil kullanmiyormusunuz. Yani benden gelen hep fitil
Kesinlikle öyle ama bitmiyor pozitif alıncafa bitmiyor beklemesi telaşı korkusu rabbim bu zor günleri umut dursun güzel günlere uyanalim bizim ımtihanimız buymuş bin şükür her daimAy bizde de sorun bende , ama gerçekten çok zor ya bilmiyorum iğneye acıya her şeye dayanır insan ama şu beklemek stres sıkıntı çok zorrrr arkadaşımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?