- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.001
Hayır hayır sakın böyle şeyler düşünme iyiye odaklan herşeyin güzel ilerleyeceğine inan lütfenBenim bı embriyo kaldı döllenen ve yarın üçüncü gün u embriyolog arıcak hicgucum yok ve kötü şeyler dicek die korkuyorum ne kadr sormabelki transfer bile olamicam bu çok ağır
Ya hep olumsuz bakıyorum yapamiyorum sanki ne yaparsam yapayım anne olamicam gbi hissediyorumHayır hayır sakın böyle şeyler düşünme iyiye odaklan herşeyin güzel ilerleyeceğine inan lütfen
Buralardayız canımKızlar grup kurup gitmeyin bi yere tedavide olan bilmediği şeyleri okuyuup öğrenmek isteyen bir sürü kişi var biliyorsunuz bu tedaviler öyle ulu orta söylenmiyor burda herkes birbirine bilgi veriyor ben bi sürü şey öğrendim her tedavi de yeni şey öğrendim başka arkadaşlardan benden biseyler öğrenen oldu yani bilmiyorum ama bence gitmeyin vapsat grubu kurup daha birbirimizden öğreneceğimiz ögretecegimiz çok şey var en önemliside umut oluyoruz birbirimize ben her pozitif haberde umut doluyorum kimse birbirini gormesede dualaşıyiruzyani kısacası oturun oturduğunuz yerde daha güzel haberlerinizi alcaz
Böyle bir enerjiyi çekme kendine canım ne düşünürsen o olur pozitif olYa hep olumsuz bakıyorum yapamiyorum sanki ne yaparsam yapayım anne olamicam gbi hissediyorum
Ayyy dedim nasıl yapmadan durdu bu kızzYok canım yaptım ben 6 tane falan
Yarın dondururlar onu sen canını sıkma kendini iyi hissettiğinde transfer ol stres rahmi yoruyor ağlama sıkma kendiniHayır hayır sakın böyle şeyler düşünme iyiye odaklan herşeyin güzel ilerleyeceğine inan lütfen
Aman iyi olmış güzelce temizlen yenilen sonra çok daha iyi olur . Ben transfer öncesi iş yapamadım ev aldı başını gidiyorBen transfer olmadim canim. Bu adetimle baslicaktim ama galiba diger aya ertelicem sinir oldum hep bir sorun cikiyorevde tadilat var baya büyük sorun cok is olcak pesinden temizlik vs kalcak sanirim
Aynısını bende esime söyledim yanliz degilsin canımVallahi ya , az önce eşime diyorum sizin için ne kolay bizim kadar düşünmüyorsunuz . Herseyi biz çekiyoruz heryerim olmuş mosmoraminn cümlemizi
Insalah canim 6 teste kırmızıysa ozaman kan da pozitiftir insalh değerin yüksek guzel cikarKantesti vermedim daha insallah pozitiftir
Ilk bas bu dusunceleri sil at kafandan pozitif düşün pozitif olsun canım allahın izniyle hepimiz annelik duygusunu yaşayacağız bu bizim imtihanımiz insalh bugunleride atlatacağız o yüzden kendini strese sokma herşeyi akışına bırak yorma kafanı olumsuz şeylerle dualarımız la birbirimize destek olucaz insalhYa hep olumsuz bakıyorum yapamiyorum sanki ne yaparsam yapayım anne olamicam gbi hissediyorum
Gec olsun güç olmasin ablam senin şansına hersey üst üste gelmis demeki önüne bi engel çıkması gerekiyormuş isini gücünü hal et herseyi yoluna koy ondan sonra rahat kafayla transferini olBen transfer olmadim canim. Bu adetimle baslicaktim ama galiba diger aya ertelicem sinir oldum hep bir sorun cikiyorevde tadilat var baya büyük sorun cok is olcak pesinden temizlik vs kalcak sanirim
8.gunu evde yaptım çıkmadı.bugun 10. Günüm kan vermeyi düşünüyorumTransfer olan kizceler ne durumdasiniztest yapanlar var mii güzel haberler alanlar? Ben cok fazla giremiyorum kaciriyorumm
14 Şubat benim ki.15 inde yapmaktı niyetim ama negatifse boşuna ilaç kullanmayım diye düşünüyorumKızlar en erken test günü kimin inşallah
İnşallah pozitif sonucu görürsünüz14 Şubat benim ki.15 inde yapmaktı niyetim ama negatifse boşuna ilaç kullanmayım diye düşünüyorum
8.gündüAyyy dedim nasıl yapmadan durdu bu kızzgözün aydın canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah , kaçıncı gün ilk pozitifi gördün
İnnsalllah cnımInsalah canim 6 teste kırmızıysa ozaman kan da pozitiftir insalh değerin yüksek guzel cikar
Evet bende de var maalesef vurulduktan sonra pek bişey yokKizlar dün progesterona basladik bugün ikinci vuruşum agri ve şişkinlik oluştu af edersiniz oturamıyorum bile sizdede böyle bi durum oldumu ?
Yavaş vurulması gerekiyor dağılmıyor sonraEvet bende de var maalesef vurulduktan sonra pek bişey yokYatıyorum kalkarken kalkamıyorum ağrıdan Hastene de söyledim hatta ama yağlı iğne olur dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?