- Konu Sahibi mertugce35
-
Yok canım idrar testinde hala koyu çizgi hergn yapıyormpazartesiyi bekliyorum
Hayırlısı olsn canmAyy senin kesin inşallah
Gögslerm de hassasiyet var zaten transferdn beri kasıklarımda agrıda hala varaz kaldi hadi bakalim bi belirti basladimi
Canım ben peeşembe transfer oldum ayın 22sinde test yapıcam nasipse beklemedeyimHayırlısı olsn canmsen ne durumdasın
Varmı belirti canımCanım ben peeşembe transfer oldum ayın 22sinde test yapıcam nasipse beklemedeyim
Peki transfer öncesi göğüs hassasiyeti var mıydı ilaçlardan falanGögslerm de hassasiyet var zaten transferdn beri kasıklarımda agrıda hala var
Canım benim 7. Güne gitti gelişimi geriden geliyordu bazen istisnai durumlar olabiliyorBen de kendimde olmayana kadar duymamıştım
Çok teşekkür ederim5. gün ile aynı diye biliyorum, ikisi de blastokist transferi oluyor
Çok sağolunCanım benim 7. Güne gitti gelişimi geriden geliyordu bazen istisnai durumlar olabiliyor
Göğüs hassasiyeti transferden önce de vardı hala var bir de oturup kalkarken ani hareketlerde çekilme gibi oluyor dün batmalarım çoktu bugün yok bilmiyorum ki başka yokVarmı belirti canım
Allah hepimize emeğimiziinkarşılığını almayı nasip etsinİnşallah canım benimBütün duamız emeğimiz bunun için
Amin kuzucum inşallahAllah hepimize emeğimiziinkarşılığını almayı nasip etsin
Sizin de dondurulmuş transfermi olacak
[/QUOTEevet Canim. Ben iki yumurtayı genetige gondermistim ikisi de sağlıksız geldi. Iki tane daha göndereceğim bakalım onlar nasıl gelecek
İnşallah onlar sağlıklı gelir transferin gerçekleşir bebeğine kavuşursun canım
KeşkeKeske rahmin içinden canlı yayın yapan bir kamera olsaizlesek ne oluyor içerde
Canım 4.gun çok erken ben 7.gun de yapmıştım silik çizgi çıkmıştıErken erken , ben herşeye alıştırdım kendimi ama 4. Gün çok erken canımm ne zaman yapsak acaba bidaha test kızlr ne dersiniz ? Benim 2. Denemem canım ilkinde dış gebelikle beraber tüpüm alındı zor günler gecirdim
Sen hamilemisin canim 7.gün silik cikti demissin daha önceden mi yoksa ?Kızlar grup kurup gitmeyin bi yere tedavide olan bilmediği şeyleri okuyuup öğrenmek isteyen bir sürü kişi var biliyorsunuz bu tedaviler öyle ulu orta söylenmiyor burda herkes birbirine bilgi veriyor ben bi sürü şey öğrendim her tedavi de yeni şey öğrendim başka arkadaşlardan benden biseyler öğrenen oldu yani bilmiyorum ama bence gitmeyin vapsat grubu kurup daha birbirimizden öğreneceğimiz ögretecegimiz çok şey var en önemliside umut oluyoruz birbirimize ben her pozitif haberde umut doluyorum kimse birbirini gormesede dualaşıyiruzyani kısacası oturun oturduğunuz yerde daha güzel haberlerinizi alcaz
Öncesiydicanım ben daha tedaviye baslayamadim martta 6.tedaviye zaman bulursak baslayacaz bu ay 14 gun gecikmeli geldi o yüzden martta tedavi işi yattı gibi de bakalım artık kısmetSen hamilemisin canim 7.gün silik cikti demissin daha önceden mi yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?