2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Bugün hep pozitif haberler aldık ama ben o güzel haberi veremiyecegim malesef negatif oldu benim ki.2. denemem de olumsuz.Geriye kalanlar inşallah pozitifi görürsünüz
Çok üzüldüm canım ne söylesek acını hafifletmeyecek biliyorum inşallah Allah en kısa sirede bebeğine kavuştursun seni

Canım tebrik ederim benimde ilk gebelik oluştu, kalp atışı yok diye kürtaj oldum. Sonraki 2 transfer negatif oldu. Nasıl yıkıldım anlatamam. Herkes ilk transfer pozitif bunlar da olur dedi olmadı. Sımdı 4.denemeye başlıyorum bazen gücüm kalmamış gibi hissediyorum

Cook sevindim sizin adiniza insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bukez

En baştan beri yazdıklarınızı takip ediyorum. Evet zor bir süreç, stres yapıyor insan ama Bak o kadar streslik durum yokmuş, bebeğin iyi ve seni bekliyor
Ya teşekkür ederim inanın. Öle mutlu oldum ki rahatladım baya ama snrasi ne olcak muamma Allahım hepimize sabır versin ve bebeklerimizi hayrlisiyla inşallah

Bugün hep pozitif haberler aldık ama ben o güzel haberi veremiyecegim malesef negatif oldu benim ki.2. denemem de olumsuz.Geriye kalanlar inşallah pozitifi görürsünüz

iklime_06 ne denir ki elbet çok üzgünsün ne desek için soğumaz bilirim ama allah yardımcın olsun
Asla pes etme sakın vazgeçme sadece bunu diyebiliyorum..
İnşallah kendiliğinden gelsin

Çok şükür sen içini ferah tut düşünmemeye çalış çok zor biliyorum ama dene
Teşekkür ediyorum deniyorum ama benim yaşadığım şeyler öyle böyle değil 30yasndayim ama neler sigdirdim piskolojikmen neler çektim ahlaksız kötü insanlara çok direndim ve bebek isteyincede bunu yaşadım öyle zorki cahillerle uğraştım ve darda kaldım iki görümcem vr düşman başına eltim desen öyle ve kaynanam kayinbabam bu yasa kadr ne kadr olgun kendini geliştirmiş insanlarla beraber misim böylelerini görmek beni çok yıprattı smdi bu surece onlr yüzünden geldim ve hakkım helal diil kesinlikle iyi niyetlerimi helal etmiyorum yedikleri içtikleri diil

Yaş 27 canım, senin kaç AA neden bu kadar aniden düşmüş acaba canım, acaba test mi yanlış. Kac yumurtan var o daha önemli

benim yaş 36 doktorlar bile şaşırdı 1senede nası bu kdr düşer die kemoterapi mi aldın nedir dedi kronik rahatsızlığm var benim ilaçlarım vs sanırım onlar etkiliyor.. usg görüntüm bu değere göre her zmn daha iyi çıkıyo ammaa velakin sonuçta toplanan 3 yumurta
neyseki 2 tane embriyo elde ettik 3.gün donduruldu

İnan bu hissiyatlari bende yaşadım,halada rahatlamis değilim çünkü ilkinde seninki gibi olumsuz bir gebeliğim oldu,ama bu sefer söz verdim kendime modunu yüksek tutmaya calisicam diye ve olumsuz da olsa pes etmeyeceğim diye ,özellikle vazgecmemezlik motive etti beni ve doktorumda farketti ,oncekinde gergin ve tedirgindin dedi şimdi seni çok iyi görüyorum dedi.
O yüzden tükenmişlik yaşamıyoruz vazgecmiyoruz ve umudumuzu asla yitirmiyoruz

ahh anacığımın lafı kızım ele karıştın mı yele karıştın der. İşte öyle savrulur gidersin..allah yardımcın olsun cahille uğraşmak zor

Gec olsun güç olmasin ablam senin şansına hersey üst üste gelmis demeki önüne bi engel çıkması gerekiyormuş isini gücünü hal et herseyi yoluna koy ondan sonra rahat kafayla transferini ol
Aynen kuzum napalım hayırlısı böyleymiş demek ki hani anlıcağın tatlım topiği açtık ama ben kaldım nisana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…