- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.201
Sagol canimAy maşallah grupta hamilelik haberleri ard ardına gelmiştebrikler canım
En baştan beri yazdıklarınızı takip ediyorum. Evet zor bir süreç, stres yapıyor insan ama Bak o kadar streslik durum yokmuş, bebeğin iyi ve seni bekliyorAradılar 9hucreli ve iyi şuan için dedilerçok sevndm
Çok üzüldüm canımBugün hep pozitif haberler aldık ama ben o güzel haberi veremiyecegim malesef negatif oldu benim ki.2. denemem de olumsuz.Geriye kalanlar inşallah pozitifi görürsünüz
Hadi gozun Aydın canım benim
Mrb canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavin ile müjdeni vermek nasip olsun
Canım tebrik ederimHanımlar iyi akşamlar,dün farkettim burayı ve dünden beri sizleri takip ediyorum.
2 Şubat'ta dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer edildi ve bu 5.tup Bebek denememdiilk denememde hamile kalmıştım lakin 2 aylıkken düşüğüm gerceklesti ve sonraki 3 denememde de hiç tutunmadi bebislerim bana.
Bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif şükürRabbim isteyen çabalayan herkese hayırlı,sağlıklı sıhhatli,aklı fikri yerinde evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah .Ben asla pes etmeyi düşünmüyordum o yüzden kizlar olumsuz sonuç alsanizda- alsakta pes etmeyin devam edin
İnşallah stres yapmamaya çalışıcam.Çok tşk ederimİnşallah güzel haberler alırsın stres yapma bu konuda çok önemli
Çok teşekkür ederim canımSelam tedavin hayırlı olsun inşallah
Ben varım canım, amh 0. 6seni kaç amh
Yaş 27 canım, senin kaç0,34 mü neydi yerlerde yaniyaş kaç canım
İlk önce 1.66 çıkmıştı 10 ayda yere çakılmış resmen.
Cook sevindim sizin adiniza insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bukezHanımlar iyi akşamlar,dün farkettim burayı ve dünden beri sizleri takip ediyorum.
2 Şubat'ta dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer edildi ve bu 5.tup Bebek denememdiilk denememde hamile kalmıştım lakin 2 aylıkken düşüğüm gerceklesti ve sonraki 3 denememde de hiç tutunmadi bebislerim bana.
Bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif şükürRabbim isteyen çabalayan herkese hayırlı,sağlıklı sıhhatli,aklı fikri yerinde evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah .Ben asla pes etmeyi düşünmüyordum o yüzden kizlar olumsuz sonuç alsanizda- alsakta pes etmeyin devam edin
Ya teşekkür ederim inanın. Öle mutlu oldum ki rahatladım baya ama snrasi ne olcak muamma Allahım hepimize sabır versin ve bebeklerimizi hayrlisiyla inşallahEn baştan beri yazdıklarınızı takip ediyorum. Evet zor bir süreç, stres yapıyor insan ama Bak o kadar streslik durum yokmuş, bebeğin iyi ve seni bekliyor
Bugün hep pozitif haberler aldık ama ben o güzel haberi veremiyecegim malesef negatif oldu benim ki.2. denemem de olumsuz.Geriye kalanlar inşallah pozitifi görürsünüz
Teşekkür ediyorum deniyorum ama benim yaşadığım şeyler öyle böyle değil 30yasndayim ama neler sigdirdim piskolojikmen neler çektim ahlaksız kötü insanlara çok direndim ve bebek isteyincede bunu yaşadım öyle zorki cahillerle uğraştım ve darda kaldım iki görümcem vr düşman başına eltim desen öyle ve kaynanam kayinbabam bu yasa kadr ne kadr olgun kendini geliştirmiş insanlarla beraber misim böylelerini görmek beni çok yıprattı smdi bu surece onlr yüzünden geldim ve hakkım helal diil kesinlikle iyi niyetlerimi helal etmiyorum yedikleri içtikleri diilÇok şükür sen içini ferah tut düşünmemeye çalış çok zor biliyorum ama dene
Yaş 27 canım, senin kaçAA neden bu kadar aniden düşmüş acaba canım, acaba test mi yanlış. Kac yumurtan var o daha önemli
İnan bu hissiyatlari bende yaşadım,halada rahatlamis değilim çünkü ilkinde seninki gibi olumsuz bir gebeliğim oldu,ama bu sefer söz verdim kendime modunu yüksek tutmaya calisicam diye ve olumsuz da olsa pes etmeyeceğim diye ,özellikle vazgecmemezlik motive etti beni ve doktorumda farketti ,oncekinde gergin ve tedirgindin dedi şimdi seni çok iyi görüyorum dedi.Canım tebrik ederimbenimde ilk gebelik oluştu, kalp atışı yok diye kürtaj oldum. Sonraki 2 transfer negatif oldu. Nasıl yıkıldım anlatamam. Herkes ilk transfer pozitif bunlar da olur dedi olmadı. Sımdı 4.denemeye başlıyorum bazen gücüm kalmamış gibi hissediyorum
Yanii normal temizlik olsa neyse.. inşaat pisliği olcakAman iyi olmış güzelce temizlen yenilen sonra çok daha iyi olur . Ben transfer öncesi iş yapamadım ev aldı başını gidiyor
Teşekkür ediyorum deniyorum ama benim yaşadığım şeyler öyle böyle değil 30yasndayim ama neler sigdirdim piskolojikmen neler çektim ahlaksız kötü insanlara çok direndim ve bebek isteyincede bunu yaşadım öyle zorki cahillerle uğraştım ve darda kaldım iki görümcem vr düşman başına eltim desen öyle ve kaynanam kayinbabam bu yasa kadr ne kadr olgun kendini geliştirmiş insanlarla beraber misim böylelerini görmek beni çok yıprattı smdi bu surece onlr yüzünden geldim ve hakkım helal diil kesinlikle iyi niyetlerimi helal etmiyorum yedikleri içtikleri diil
Aynen kuzum napalım hayırlısı böyleymiş demek ki hani anlıcağın tatlım topiği açtık ama ben kaldım nisanaGec olsun güç olmasin ablam senin şansına hersey üst üste gelmis demeki önüne bi engel çıkması gerekiyormuş isini gücünü hal et herseyi yoluna koy ondan sonra rahat kafayla transferini ol
Anladım canım belli olmaz bazen kanda çıkıyor idrar da çıkmıyor telaş yapma canım8.gunu evde yaptım çıkmadı.bugun 10. Günüm kan vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?