2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156

bende çok inanıyorum pozitif düşünmek bu işin sırrı gibi.. bende ilk tedavide hep düşünceli gergin olumsuzdum herşey de ters gitti zaten sonu da öyle bitti. Bu defa inanıyorum olacak Tek bir an bile aksini düşünmemek için zorluyorum kendimi

Canım Rabbim bu yaşadığın sıkıntılara karşılık hem bu dünyada hem diğer dünyada istediğin tüm guzellikleri sana nasip etsin insallah hemde tez zamanda,kolay değildir elbet ama sen amacına ve umuduna sarıl

Valla iş yumurta sayısına bakmıyor canım benim 20 yumurta toplandı 3 tane kaliteli kaldı 5. Güne giden

Benim de yaş 31, 6 tane toplandı canım sadece 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum ama biri çok da iyi değildi nitekim sonuç ikisi de tutmadı. Yaş gittikçe sayılar azalıyor bu çok normal önemli olan sağlıklı kaliteli embriyolarımız olsun inşallah

Benim de bir sürü yumurta vardı doktr tedavi yapıyordu iki gebelik yasadm zaten doktr bı anda bana tüp bebeğe git artık dedi dünyam yıkıldı üzüntü beni o hale getrdi zaten adetimin azalmasndn anlamıştım kotulestigimi bnmde 5 yumurta toplandı biri dollendi Allahım ck korkuyorum

Çok üzüldüm canım tekrar denemeyi düşünüyor musun kısa sürede

Valla iş yumurta sayısına bakmıyor canım benim 20 yumurta toplandı 3 tane kaliteli kaldı 5. Güne giden

öyle canım doğru çok fazla olunca da kalite düşünüyor diyorlar .. istediğimiz bir evlat değilmi tek kaliteli embriyo lazım onun için uğraşıyoruz nasipte varsa olacak
Önceki tedavimde tek embriyoya kalmıştık çok kaliteli diye diye 2.gün transfer ettiler hani nolduuu elde var sıfır.

evet canım inşallah bitane olsun bizim olsun

3 yumurtadan üçü de döllendi ama çok şükür boş yoktu 2 taneyi 3. Gün dondurup 3.yü 5 güne zorladılar ama dayanmadı son gün bozulmuş

Merhaba arkadaşlar, nasipse 1 haftaya adetim gelince tedaviye başlıyorum ben de.. Rabbim bu yolda mücadele eden herkesin mükafatını versin inşallah..
2.tüp bebek denemem olacak, 3 yıl önce 1 olumsuz tedavim var.. Benim amh 0,95 ve eşimin de değerleri düşük maalesef..
Bursa bahçeçi de tedaviye başlıyoruz.. Bursada başka tedavi olan var mı?

allah beterinden saklasın canım
Yıkıla yıkılaaa alıştık yaşamaya sanırım
Hiç korkma hemde hiç o bitane yetiyor rabbim ol desin nasipte yoksa 10tane de koysalar olmayacak..

Amh iyi olur allahn izniyle eşine magcnlar deneseydinz grmedn doktra keşke onuda şuan halledilir hersy ck gelişti Allah yardımcınız olsun

allah beterinden saklasın canım
Yıkıla yıkılaaa alıştık yaşamaya sanırım
Hiç korkma hemde hiç o bitane yetiyor rabbim ol desin nasipte yoksa 10tane de koysalar olmayacak..
Evet Allahım hepimizi bu sayfadan mutlu ayırdın inşallah yiprandik yorulduk desekte hala dauaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…