- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.221
İnan bu hissiyatlari bende yaşadım,halada rahatlamis değilim çünkü ilkinde seninki gibi olumsuz bir gebeliğim oldu,ama bu sefer söz verdim kendime modunu yüksek tutmaya calisicam diye ve olumsuz da olsa pes etmeyeceğim diye ,özellikle vazgecmemezlik motive etti beni ve doktorumda farketti ,oncekinde gergin ve tedirgindin dedi şimdi seni çok iyi görüyorum dedi.
O yüzden tükenmişlik yaşamıyoruz vazgecmiyoruz ve umudumuzu asla yitirmiyoruz
Canım Rabbim bu yaşadığın sıkıntılara karşılık hem bu dünyada hem diğer dünyada istediğin tüm guzellikleri sana nasip etsin insallah hemde tez zamandaTeşekkür ediyorum deniyorum ama benim yaşadığım şeyler öyle böyle değil 30yasndayim ama neler sigdirdim piskolojikmen neler çektim ahlaksız kötü insanlara çok direndim ve bebek isteyincede bunu yaşadım öyle zorki cahillerle uğraştım ve darda kaldım iki görümcem vr düşman başına eltim desen öyle ve kaynanam kayinbabam bu yasa kadr ne kadr olgun kendini geliştirmiş insanlarla beraber misim böylelerini görmek beni çok yıprattı smdi bu surece onlr yüzünden geldim ve hakkım helal diil kesinlikle iyi niyetlerimi helal etmiyorum yedikleri içtikleri diil
Amin rabbim kalbi guzellerle karşılaştırsın öncelikleahh anacığımın lafı kızım ele karıştın mı yele karıştın der. İşte öyle savrulur gidersin..allah yardımcın olsun cahille uğraşmak zor
Haydi hayırlısıyla inşallah canım bu sefer pozitif olsunKızlar selamyarın bende tedaviye başlıyorum mart başı inşallah transfer olurum
Valla iş yumurta sayısına bakmıyor canım benim 20 yumurta toplandı 3 tane kaliteli kaldı 5. Güne gidenbenim yaş 36doktorlar bile şaşırdı 1senede nası bu kdr düşer die kemoterapi mi aldın nedir dedi kronik rahatsızlığm var benim ilaçlarım vs sanırım onlar etkiliyor.. usg görüntüm bu değere göre her zmn daha iyi çıkıyo ammaa velakin sonuçta toplanan 3 yumurta
neyseki 2 tane embriyo elde ettik 3.gün donduruldu
Benim de yaş 31, 6 tane toplandı canım sadece 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum ama biri çok da iyi değildi nitekim sonuç ikisi de tutmadı. Yaş gittikçe sayılar azalıyor bu çok normal önemli olan sağlıklı kaliteli embriyolarımız olsun inşallahbenim yaş 36doktorlar bile şaşırdı 1senede nası bu kdr düşer die kemoterapi mi aldın nedir dedi kronik rahatsızlığm var benim ilaçlarım vs sanırım onlar etkiliyor.. usg görüntüm bu değere göre her zmn daha iyi çıkıyo ammaa velakin sonuçta toplanan 3 yumurta
neyseki 2 tane embriyo elde ettik 3.gün donduruldu
Çok üzüldüm canım tekrar denemeyi düşünüyor musun kısa süredeBenim de yaş 31, 6 tane toplandı canım sadece 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum ama biri çok da iyi değildi nitekim sonuç ikisi de tutmadı. Yaş gittikçe sayılar azalıyor bu çok normal önemli olan sağlıklı kaliteli embriyolarımız olsun inşallah
Valla iş yumurta sayısına bakmıyor canım benim 20 yumurta toplandı 3 tane kaliteli kaldı 5. Güne giden
Benim de yaş 31, 6 tane toplandı canım sadece 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum ama biri çok da iyi değildi nitekim sonuç ikisi de tutmadı. Yaş gittikçe sayılar azalıyor bu çok normal önemli olan sağlıklı kaliteli embriyolarımız olsun inşallah
Diğerleri saglikliysa allahin izniyle sizinle olur sıkıntı yapmayın bn tek yumurta peşinde olunca üzülüyorum3 yumurtadan üçü de döllendi ama çok şükür boş yoktu 2 taneyi 3. Gün dondurup 3.yü 5 güne zorladılar ama dayanmadı son gün bozulmuş
Benim de bir sürü yumurta vardı doktr tedavi yapıyordu iki gebelik yasadm zaten doktr bı anda bana tüp bebeğe git artık dedi dünyam yıkıldı üzüntü beni o hale getrdi zaten adetimin azalmasndn anlamıştım kotulestigimibnmde 5 yumurta toplandı biri dollendi Allahım ck korkuyorum
Amh iyi olur allahn izniyle eşine magcnlar deneseydinz grmedn doktra keşke onuda şuan halledilir hersy ck gelişti Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar, nasipse 1 haftaya adetim gelince tedaviye başlıyorum ben de.. Rabbim bu yolda mücadele eden herkesin mükafatını versin inşallah..
2.tüp bebek denemem olacak, 3 yıl önce 1 olumsuz tedavim var.. Benim amh 0,95 ve eşimin de değerleri düşük maalesef..
Bursa bahçeçi de tedaviye başlıyoruz.. Bursada başka tedavi olan var mı?
Diğerleri saglikliysa allahin izniyle sizinle olur sıkıntı yapmayın bn tek yumurta peşinde olunca üzülüyorum
Evet Allahım hepimizi bu sayfadan mutlu ayırdın inşallah yiprandik yorulduk desekte hala dauaniyoruzallah beterinden saklasın canım
Yıkıla yıkılaaa alıştık yaşamaya sanırım
Hiç korkma hemde hiç o bitane yetiyor rabbim ol desin nasipte yoksa 10tane de koysalar olmayacak..
Ah işte bnde öyleyim hep olumsuz engel olamıyorum sıcak bastı dün gece iki kez bunalmaktan stresten aglamaktn insan dayanamıyorönceki tedavimde bizde tek yumurtaya kalmıştık o moral bozukluguyla ben olcak işide batırdım çok negatiftim ve sonuda öyle oldu
Sen sakın yapma bunu
Kac çıktı degeriniz?Aminninşallah hepimiz
Aleyküm selam. Tedavin hayırlı olsun inşallah kolay geçer bebeğine kavuşursun mart ayı bizlerin mutlu haberlerimiz le dolsun inşallahKızlar selamyarın bende tedaviye başlıyorum mart başı inşallah transfer olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?