- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.161
Ay seni çılgın kız korkuttun beni deYarin transferim var canim daha olmadim
Ben de soracaktım ama sonra bugün sipariş verdim pişman olurum diye sormadımTekrar tebrikleridrar testinin markası neydi acaba? Baya duyarlıymış
Sen ne aldın kuzuBen de soracaktım ama sonra bugün sipariş verdim pişman olurum diye sormadım
Predoctor kampanyadaydı onu aldım vallaSen ne aldın kuzukamuoyu yoklaması yapıyorum
Attım inan adını bilmiyorum ama 5 TL almıştımTekrar tebrikleridrar testinin markası neydi acaba? Baya duyarlıymış
Özgecim benim 3. Günüm kargo 4-5 güne ancak gelir test zamanımda yapacağım erken yapıp negatif görürsem moralim bozulurValla iyi cesaret sizdeki ya ben test günüme kadar test yapmayı düşünmüyorum. Ne kadar erken öğrenilirse süreç o kadar artıyor kan verme artıyor o kadar
Transferden once böyle bisey yaşamam cok kotu oldu estrofem den olduğunu düşünüyorum kafam karma karışık oldu yaaaAy seni çılgın kız korkuttun beni de
Kızlar sabah ki testim 5 tllik olandı aşırıı belliydi şimdi 20 tlliklerden alıp yaptım onda daha silik çıktı bence ikisi de aynı etki ya hatta ucuz olan daha iyiydiPredoctor kampanyadaydı onu aldım valla
Canım üzülme sıkıcı bir durum olsa doktor hemen gel bakalım derdiTransferden once böyle bisey yaşamam cok kotu oldu estrofem den olduğunu düşünüyorum kafam karma karışık oldu yaaa
Pişmanım şuanKızlar sabah ki testim 5 tllik olandı aşırıı belliydi şimdi 20 tlliklerden alıp yaptım onda daha silik çıktı bence ikisi de aynı etki ya hatta ucuz olan daha iyiydipahalı olan test prodoctor ucuz olan ise oncomed bendekiler
İyi yapmışsın canım benim de 4 . Günüm zaman geçmiyor ama bekleyeceğimÖzgecim benim 3. Günüm kargo 4-5 güne ancak gelir test zamanımda yapacağım erken yapıp negatif görürsem moralim bozulur
Pişmanım şuan
Ya herkesim farklı demekki bende kendimi böyle daha iyi hissediyorum negatif görsemde içimde umut oluyor ama kendimide hazırlıyorum meselaİyi yapmışsın canım benim de 4 . Günüm zaman geçmiyor ama bekleyeceğim
Az pişmanım şuanneyseki ikiside çift çizgiyi verdi o yüzden çokta üzülme
Nasıl iyi hissedeceksen onu yap canımm en iyisi odurYa herkesim farklı demekki bende kendimi böyle daha iyi hissediyorum negatif görsemde içimde umut oluyor ama kendimide hazırlıyorum mesela
Örgü örüyorum ben zaman hızlı akıyorİyi yapmışsın canım benim de 4 . Günüm zaman geçmiyor ama bekleyeceğim
Amin canım senin de yeni tedavin hayırlı olsun Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallahMerhaba arkadaşlar hayırlı günler tüp bebek süreciniz hayırlısı ile gerçekleşmesini herkesin evladını kucağına almasını Allahım nasip etsin. Bende mart ayında tüp bebek sürecine başlayacağım allahım nasip ederse. Birçok süreçten geçtim ve en sonunda tedavi aşamasına ulaştım. Bu süreçte rabbim herkesin yardımcısı olsun
Amin isteyen herkese nasip etsinAmin canım senin de yeni tedavin hayırlı olsun Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?