- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.181
Keşke örmeyi bilseydim örgü harika bir antidepresan aynı zamandaÖrgü örüyorum ben zaman hızlı akıyor
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunMerhaba arkadaşlar hayırlı günler tüp bebek süreciniz hayırlısı ile gerçekleşmesini herkesin evladını kucağına almasını Allahım nasip etsin. Bende mart ayında tüp bebek sürecine başlayacağım allahım nasip ederse. Birçok süreçten geçtim ve en sonunda tedavi aşamasına ulaştım. Bu süreçte rabbim herkesin yardımcısı olsun
Hoşbuldum canımRabbim hepimizin yardımcısı olsunhoşgeldin
Tedaviniz hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar hayırlı günler tüp bebek süreciniz hayırlısı ile gerçekleşmesini herkesin evladını kucağına almasını Allahım nasip etsin. Bende mart ayında tüp bebek sürecine başlayacağım allahım nasip ederse. Birçok süreçten geçtim ve en sonunda tedavi aşamasına ulaştım. Bu süreçte rabbim herkesin yardımcısı olsun
Sizin adınıza çok sevindim. Evladınız size sımsıkı tutunsun ve sizi hiç bırakmasın sağlıkla kucağınıza alın inşallahHanımlar iyi akşamlar,dün farkettim burayı ve dünden beri sizleri takip ediyorum.
2 Şubat'ta dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer edildi ve bu 5.tup Bebek denememdiilk denememde hamile kalmıştım lakin 2 aylıkken düşüğüm gerceklesti ve sonraki 3 denememde de hiç tutunmadi bebislerim bana.
Bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif şükürRabbim isteyen çabalayan herkese hayırlı,sağlıklı sıhhatli,aklı fikri yerinde evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah .Ben asla pes etmeyi düşünmüyordum o yüzden kizlar olumsuz sonuç alsanizda- alsakta pes etmeyin devam edin
CanımBugün hep pozitif haberler aldık ama ben o güzel haberi veremiyecegim malesef negatif oldu benim ki.2. denemem de olumsuz.Geriye kalanlar inşallah pozitifi görürsünüz
AminnSizin adınıza çok sevindim. Evladınız size sımsıkı tutunsun ve sizi hiç bırakmasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallahPozitif alan bacılarım sizleri de tebrik ediyoruminşallah hamilelik serüveniniz sıkıntısız çok güzel geçer sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız darısı biz bekleyenler e inşallah
Maşallah Allah tamamına erdirsinHanımlar iyi akşamlar,dün farkettim burayı ve dünden beri sizleri takip ediyorum.
2 Şubat'ta dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer edildi ve bu 5.tup Bebek denememdiilk denememde hamile kalmıştım lakin 2 aylıkken düşüğüm gerceklesti ve sonraki 3 denememde de hiç tutunmadi bebislerim bana.
Bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif şükürRabbim isteyen çabalayan herkese hayırlı,sağlıklı sıhhatli,aklı fikri yerinde evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah .Ben asla pes etmeyi düşünmüyordum o yüzden kizlar olumsuz sonuç alsanizda- alsakta pes etmeyin devam edin
Çok sağol canımTedaviniz hayırlı olsun inşallah
Amin,hepimizinkini inşallahMaşallah Allah tamamına erdirsin
Ben varım canım, amh 0. 6Amh sorunu olan varmı ben gibi
Harika haberHanımlar iyi akşamlar,dün farkettim burayı ve dünden beri sizleri takip ediyorum.
Selam canım hayırlı olsun şimdidenKızlar selamyarın bende tedaviye başlıyorum mart başı inşallah transfer olurum
Selam tedavin hayırlı olsun inşallahKızlar selamyarın bende tedaviye başlıyorum mart başı inşallah transfer olurum
Ay maşallah grupta hamilelik haberleri ard ardına gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?