- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.421
8. Günüm 5. Gün embriyosuKacinci günün canim transferden sonra
Benim 6. Günüm Bugün mu yapacaksın kan testini bize sonucu söyler misin8. Günüm senin moralim bozuldu ya doktor kan testi istedi
Ayniyiz canim galiba 8 şubatta mi yaptırdın transferi .. lekelenme olunca mi kan testi istedi doktorun yoksa normalde mi bugüne istemişti benden perşembe günü istedi 18inde8. Günüm 5. Gün embriyosu
Aynen yaptığında paylaşır mısın bizimle de ben de dün bugün zor dayandım gidip yaptirmamak için ama tutuyorum kendimi perşembeye artık8. Günüm 5. Gün embriyosu
Çok çok teşekkür ederim güzel temenniniz içinNe demek canım
Canım sen şimdi transfer oluyorsundur Rabbim sizi bir daha hiç ayrılmamak üzere birleştirsinDualarımız seninle
Evet canım bana oldu. Normal, korkma. Sadece kırmızı olunca doktoruna bilgi vermen yeter
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin sürecin ve pozitifi görürsün
Yerleşme kanaması, transferden 5-6 gün sonra çok açık renkte pembe yada kahverengi leke gelmesi durumudur. Çiftler bu konuda paniğe kapılmamalı sakin olmalıdırlar çünki embiryo rahim içinde tutunup beslenmeye çalışmakta olabilir, Fakat kırmızı renkte ve çok miktarda gelen kanamayı mutlaka doktoruna bildirmelidirler .Bugün 6. Günüm zaten 6. Günde mi geliyormuş en erken
Çok teşekkür ederim inşallah yerleşme kanamasıdır o vakitYerleşme kanaması, transferden 5-6 gün sonra çok açık renkte pembe yada kahverengi leke gelmesi durumudur. Çiftler bu konuda paniğe kapılmamalı sakin olmalıdırlar çünki embiryo rahim içinde tutunup beslenmeye çalışmakta olabilir, Fakat kırmızı renkte ve çok miktarda gelen kanamayı mutlaka doktoruna bildirmelidirler .
Insalah canimÇok teşekkür ederim inşallah yerleşme kanamasıdır o vakit
Benim 6. Günüm Bugün mu yapacaksın kan testini bize sonucu söyler misin
Kızlar dpktorum istedi yaptırdım sonucu paylaşıcam .. hayalininpesinde canım evet aynı gün olmuşuz transferAynen yaptığında paylaşır mısın bizimle de ben de dün bugün zor dayandım gidip yaptirmamak için ama tutuyorum kendimi perşembeye artık
Yaa amin inşallahNe demek canım
Canım sen şimdi transfer oluyorsundur Rabbim sizi bir daha hiç ayrılmamak üzere birleştirsinDualarımız seninle
Evet canım bana oldu. Normal, korkma. Sadece kırmızı olunca doktoruna bilgi vermen yeter
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin sürecin ve pozitifi görürsün
Hayırlısı olsun bence pozitif amaKızlar dpktorum istedi yaptırdım sonucu paylaşıcam .. hayalininpesinde canım evet aynı gün olmuşuz transfer
Yok zaten pozitif çıkıcak çünkü 4 tane test yaptım hepsi baya baya ikinci çizgi var ama umarım bir sorun olmaz çok stresliyim suanHayırlısı olsun bence pozitif ama
Aaa sen dayanamayıp test yapanlardansınYok zaten pozitif çıkıcak çünkü 4 tane test yaptım hepsi baya baya ikinci çizgi var ama umarım bir sorun olmaz çok stresliyim suan
Çok iyi anlıyorum seni benim de kimyasal ve dış gebeliğim var Allah yardımcımız olsunEvet kız 6. Günümde öğrendim ama daha önce dış gebelik kimyasal falan gecirdim o yüzden çok tesirginim dua edin nolursunuzzzz
Benim kesildi iğne vurdum ben senin geliyor mu halaAmin arkadasımmne kadar sürdü senin geliyor mu hala
Peçeteye sildikçe bmyle iğne ucı gibi minik minik geliyorBenim kesildi iğne vurdum ben senin geliyor mu hala
Doktor ek bir iğne verdi miPeçeteye sildikçe bmyle iğne ucı gibi minik minik geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?