- 9 Şubat 2021
- 171
- 251
- 18
- 37
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.541
Benim 8. Günüm perşembe test vericem.. ıncir kayısı yedim kayısı çayı içtim ama bu akşam üzerinize afiyet ben de çok zorlandım o kadar dikkat etmeme rağmenBu gün ilk günüm size iç gün oldu kabız olmamak için ne yapiodunuz
Progestan kalçadan canımHangi iğne canimbahsettigin .. ben hepsini evde kendim yapıyorum ama..
Göbekten değil mi o da ya ben mi yanlış biliyorum bana kalçadan demedi hemşire hay Allah ben yanlış mı yapıyorum ki acaba .. içinde 7 tane ampul var ondan mi bahsediyorsun tam olarak adi ne canim progestan dex yazıyor bendeProgestan kalçadan canım
Şimdi tekrar baktım yazdığı talimatlara da göbekten yazmış bana ilaç prospektüsünde de göbekten yapılabileceği yazıyor zaten bir an panik oldum yaProgestan kalçadan canım
2 ampul beraber içinde 6 tane var benim ilacım da belki farklı bir ilaçtır.. Hastene de oluyordum zaten göbekten olacak bir iğne değil benimki baya yağlı yakıyorŞimdi tekrar baktım yazdığı talimatlara da göbekten yazmış bana ilaç prospektüsünde de göbekten yapılabileceği yazıyor zaten bir an panik oldum ya
Göbekten olan da var kalçadan olan da. Hatta bazıları benim gibi hem göbekten olanı hem kalçadan olanı kullanıyor malesefGöbekten değil mi o da ya ben mi yanlış biliyorum bana kalçadan demedi hemşire hay Allah ben yanlış mı yapıyorum ki acaba .. içinde 7 tane ampul var ondan mi bahsediyorsun tam olarak adi ne canim progestan dex yazıyor bende
Ben de hiçbir belirti yok. Sen de sıkma bence canını daha çok erken tutunması veya tutunmaması için .Transeferden iki gun sonra adet sancilari gbi kramplariniz oldumu kizlar dunden belli var bende tutunmadimi yoksa
canım gnaydın o ağrılar normal bir dünya hormon alıyoruz onu düşünme rahatla biTranseferden iki gun sonra adet sancilari gbi kramplariniz oldumu kizlar dunden belli var bende tutunmadimi yoksa
Canım kiminin çok belirtisi oluyor kiminin hiç olmuyormuş sen düşünme ayaklarını da üşütmüş olursun gaz sancısı bazen adet sancısı gibi oluyor sıkma canını düşünmeTranseferden iki gun sonra adet sancilari gbi kramplariniz oldumu kizlar dunden belli var bende tutunmadimi yoksa
Canım ben de kayısı yedim ve bal şerbeti yaptım o çok iyi geldi dene benceBu gün ilk günüm size iç gün oldu kabız olmamak için ne yapiodunuz
Canım senin ki göbekten yapılan 2 tane var bir kalça bir göbekGöbekten değil mi o da ya ben mi yanlış biliyorum bana kalçadan demedi hemşire hay Allah ben yanlış mı yapıyorum ki acaba .. içinde 7 tane ampul var ondan mi bahsediyorsun tam olarak adi ne canim progestan dex yazıyor bende
Aynı şey bende de var korkuyorum. Bugün dördüncü günü ikinci günden beri adet olacakmışım gibi sanki kasıklarım ağrıyorTranseferden iki gun sonra adet sancilari gbi kramplariniz oldumu kizlar dunden belli var bende tutunmadimi yoksa
Hadi inşallah hayırlısıyla bebişini al gelkısmetse cumartesi günü transferim var dua edin kızlar allahım hepmiizn kucağınaversin tontiş bebişler:)
Valla rahim duvarının kalınlığına göre doz ayarlanıyor demekki sana öyle uygun gördüler ilaçlara takılma ya sonumuz iyi olsun da hepsine değer napalimBana 3 adet verdiler sabah oglen aksam estrofemde 3 vakit 2 şer tane aliyorum neden bukadar cok ilac kullanıyorum ben
inşallah canım ilkini alamadım bu sıkı sıkı tutunur inşHadi inşallah hayırlısıyla bebişini al gel
Kasik ağrısı hafif var ama biseye yormuyorum ya henüz çok erken değil mi belirtiler içinBacaklarında kramplanma kasık agrisi varmi canim sende de arada bi gelip gidiyor vücuduma odaklanmiycam diyorum ama elimde değil
Benim olmadıKızlar transferin ilk günü hafif çok açık renk lekeniz oldu mu?
Asıl o ağrılar oluyr gebelikte canmTranseferden iki gun sonra adet sancilari gbi kramplariniz oldumu kizlar dunden belli var bende tutunmadimi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?