- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.561
Merhaba, dün transfer oldum henüz ağrı ya da leke olmadı. Ama ağrı olabileceğini telaşlanmamamı söyledi hemşire. 3. günden sonra olabilecek her lekeyi haber ver mutlaka dediler. Olursa iğne yaptıracakmışım. Bekliyoruz bakalım.Transeferden iki gun sonra adet sancilari gbi kramplariniz oldumu kizlar dunden belli var bende tutunmadimi yoksa
Bnde dün oldum bsey diyn olmadı öyleMerhaba, dün transfer oldum henüz ağrı ya da leke olmadı. Ama ağrı olabileceğini telaşlanmamamı söyledi hemşire. 3. günden sonra olabilecek her lekeyi haber ver mutlaka dediler. Olursa iğne yaptıracakmışım. Bekliyoruz bakalım.
Hayırlı olsun benim 6. Gün lekelenmem oldu bana da ekstra iğne verdiMerhaba, dün transfer oldum henüz ağrı ya da leke olmadı. Ama ağrı olabileceğini telaşlanmamamı söyledi hemşire. 3. günden sonra olabilecek her lekeyi haber ver mutlaka dediler. Olursa iğne yaptıracakmışım. Bekliyoruz bakalım.
Size ne dediler? İlk 2-3 gün normal telaşlanma dedi, ondan sonrası için bir damla bile görsen haberleşelim dedi, progynex iğne yazdı. Bize ulaşamazsan da reçetenle git yaptır iğneyi dedi. Ben az ilaç kullanıyorum, hormonu sadece fitil olarak alıyorum, şu an iğnem yok yani. Gerek görmediler. Belki onun için en ufak bişeyde hormon takviyesine başlarız diye düşündüler, bilemedimBnde dün oldum bsey diyn olmadı öyle
Bana da aldırdılar iğneyi, nolur nolmaz gece yaptırman gerekir o an telaşla birde iğne aramayın dediler, mantıklı geldi aldık bizde. Olursa kanama yaptıracağım.Hayırlı olsun benim 6. Gün lekelenmem oldu bana da ekstra iğne verdi
İnşallah olmaz o da ayrı stres sebebiBana da aldırdılar iğneyi, nolur nolmaz gece yaptırman gerekir o an telaşla birde iğne aramayın dediler, mantıklı geldi aldık bizde. Olursa kanama yaptıracağım.
Benim de bir tanecik 6. Gün embriyom varKızlar hiç 6. Gün embriyosu olan var mı içinizde ya da bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Benim 6. Gün embriyosuyla ilgili bilgim yok. Ama transfer oldum 7. Günündeyim bakalım ne olacakBenim de bir tanecik 6. Gün embriyom varİyi kalitede 6BC dedi embriyoloğumuz umarım iyidir Siz transfer oldunuz mu, süreç hakkında bilgi verebilir misiniz
Ne hissedebilirsiniz ki daha çok yeniKızlar bende transferimin 2. Günündeyim yani transfer sonrası birinci gün sayılıyor dimisizin mesajları okuyunca ister istemez bende kendimi dinlemeye çalışıyorum ama bir şey duyamıyorum gebelik elde Edenler en azından transfer sonrasındaki 5 gün için de neler hissetmişlerdi paylaşsalar
Ay ne bileyim yaNe hissedebilirsiniz ki daha çok yeni
Daha hicbisey duymazsin canim 1günün daha dün transfer olmussunKızlar bende transferimin 2. Günündeyim yani transfer sonrası birinci gün sayılıyor dimisizin mesajları okuyunca ister istemez bende kendimi dinlemeye çalışıyorum ama bir şey duyamıyorum gebelik elde Edenler en azından transfer sonrasındaki 5 gün için de neler hissetmişlerdi paylaşsalar
Kan testi yaptınız mı yaptıysanız kaç çıktıDaha hicbisey duymazsin canim 1günün daha dün transfer olmussunben 3 ve 4. Gün kasik agrilarim oldu evin icinde biraz yürüsem agri giriyordu genelde uzanip tv bakiyordum. Gögüslerimde hicbisey olmadi progestan yüzünden zaten agrim vardi ekstra olduysa hissetmedim. 5.gün test yaptim negatif cikti 8.gün yaptim pozitif.
Hafif kramp benimkisi suan yok cok şükürMerhaba, dün transfer oldum henüz ağrı ya da leke olmadı. Ama ağrı olabileceğini telaşlanmamamı söyledi hemşire. 3. günden sonra olabilecek her lekeyi haber ver mutlaka dediler. Olursa iğne yaptıracakmışım. Bekliyoruz bakalım.
Insalah canim ya kafaya kalmıycak diyorum ama elimde değilAsıl o ağrılar oluyr gebelikte canm
Nette cok bakınıyorum ondan heralde geriliyorumBen de hiçbir belirti yok. Sen de sıkma bence canını daha çok erken tutunması veya tutunmaması için .
3 gün icinde tutunuyor diyorlar canim tutunma sebebimi degilmi diye kafami yoruyorum ona dinlemek istemiyorum kendimi ama elimde değil yaKasik ağrısı hafif var ama biseye yormuyorum ya henüz çok erken değil mi belirtiler için
Bugün 3 günüm bendede kasik agrisi ve kramplar vardi simdi yok insalah benimde pozitif çıkarDaha hicbisey duymazsin canim 1günün daha dün transfer olmussunben 3 ve 4. Gün kasik agrilarim oldu evin icinde biraz yürüsem agri giriyordu genelde uzanip tv bakiyordum. Gögüslerimde hicbisey olmadi progestan yüzünden zaten agrim vardi ekstra olduysa hissetmedim. 5.gün test yaptim negatif cikti 8.gün yaptim pozitif.
Yok canim Dr gerek yok dedi almanyadayim ben ama hergün idrardan bakiyorum benKan testi yaptınız mı yaptıysanız kaç çıktı
Insallah canim inşallah allah hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasinBugün 3 günüm bendede kasik agrisi ve kramplar vardi simdi yok insalah benimde pozitif çıkar
Insalah canim yaInsallah canim inşallah allah hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin
Ben 33 yaşındayım ama ,çift emb. Olacak biraz hastanın durumuna da baglii amh düşük benimCanım her klinik aynı mı prosedür mü uyguluyor bilmiyorum ama 35 yaş altı hastalara tek embriyo transferi yapılabilirmiş.35 yaş üstü hastalara çift de koyabiliyorlarmış bana öyle demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?