- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.861
Senin embriyonun kalitesi nasıldı peki. Benimki 4bc idi yanlış hatırlamıyorsamBuralardayim canim adet kramplari devam bugünde bi göğüs agrisi var başkada bi belirtim yok sende durumlar ne
4aa kalitesiydi canim 5 gün embriyosuSenin embriyonun kalitesi nasıldı peki. Benimki 4bc idi yanlış hatırlamıyorsam
Belimde agri oldu ama geçti benim adet belirtilerim bacağıma doğru inen kramplar olurdu şimdiki durumumda öyle bacağıma doğru hafif kramplar oluşuyor sürekli değil arada bi yokluyor işte... ay çok takılıyoruz bu belirtilere ya insalh hüsrana uğramayızYa benim adet krampı gibi değil ama evet bir ağrı var tanımlayamadığım benim belimde dünden beri adet olacakmışım gibi ağrıyor yemek yaparken biraz fazla ayakta kalmıştım ondan dedim herhalde ama geçmediGöğüslerde hiç bir şey hissetmiyorum şimdilik
Sadeceeee batma hissi.. adet olacakmis gibi onun disinda hicbisey yokkkkPazarrtesi transfer olan arkadaşlar nerelerdesiniz nasıl geçiyor var mi hareket belirti
Ben transferden önce ananasa başladım kabak çekirdeği ceviz fln. Doktor şekerli şerbetli için bişey demedi özellikle balkabağı iyiyymiş tatlısını yiyim mi dedim yiyebilirsin dedi nettede şeker zararlı diyorCanım özel bir şey yemedim açıkçası. Buradaki arkadaşlar ananas avakado falan denemişler ama ben onları yiyemedim kabak çekirdeğini bile unutmuş eşim almayı öyle kaldıkuruyemiş yiyorum ama muhakkak badem ceviz kaju fındık falan. Yemek konusunda da hamur işi yemiyorum Paket gıda yemiyorum şerbetli tatlı yemiyorum başka her şeyi yiyorum genelde
Hamile kalmanizda sakınca yok progestn varsa tutumdur yoksa adetinizi getrirHerşeye gecikiyor ya. Umarım gelirde başlarım tedavime. Geçen aylarda hasta olmayayım hamile kalayım diyordum. Şimdide tam tersi. Ah biz bu kadınların derdi tasası bitmez.
Ay eskiden bende öyleydim dua ederdim kendiliğimden hamile kalıyım diye ama olmayınca şimdide tüp bebek tutsun diye dua ediyorumHerşeye gecikiyor ya. Umarım gelirde başlarım tedavime. Geçen aylarda hasta olmayayım hamile kalayım diyordum. Şimdide tam tersi. Ah biz bu kadınların derdi tasası bitmez.
Ay benim göğüslerim çok hassaslasti koltuk altimdan başlıyor sizisi çok sistiler, birde kasıklarımda hep sizi var hiç geçmiyor. Bende şöyle düşünüyorum bir hareketlilik bir büyüme varki böyle sızılar oluyor:) pozitif düşünüyorum. Sonuçta olmazsa o gün uzulucem elbette ama şuan yarı hamile sayılırız ve bunun tadını çıkarıyorum:)Pazarrtesi transfer olan arkadaşlar nerelerdesiniz nasıl geçiyor var mi hareket belirti
Demi hamileymisiz gibi düşünelimAy benim göğüslerim çok hassaslasti koltuk altimdan başlıyor sizisi çok sistiler, birde kasıklarımda hep sizi var hiç geçmiyor. Bende şöyle düşünüyorum bir hareketlilik bir büyüme varki böyle sızılar oluyor:) pozitif düşünüyorum. Sonuçta olmazsa o gün uzulucem elbette ama şuan yarı hamile sayılırız ve bunun tadını çıkarıyorum:)
Ya şuan öyle sayılırız bence:) transferin ilk gününden beri hamileymisim davranıyorum önceden kendimi niye uzeyim dedim:) en azından 10 günlük mini bir hamilelik :) olumlu enerjiler göndermek lazım bence minislere:) gerisi Allah'a kalmış nasip:)Demi hamileymisiz gibi düşünelim
Göğüs ağrınız trnsferdn verimi var snradan olduysa kacnci günde acabaAy benim göğüslerim çok hassaslasti koltuk altimdan başlıyor sizisi çok sistiler, birde kasıklarımda hep sizi var hiç geçmiyor. Bende şöyle düşünüyorum bir hareketlilik bir büyüme varki böyle sızılar oluyor:) pozitif düşünüyorum. Sonuçta olmazsa o gün uzulucem elbette ama şuan yarı hamile sayılırız ve bunun tadını çıkarıyorum:)
Benim bugun 5 günüm bugün başladı öncesinden dokununca agiriyordu simdi kendiliğinden bi sızlama varGöğüs ağrınız trnsferdn verimi var snradan olduysa kacnci günde acaba
Bendede aynı durum dua ederken gobusumu okşuyorum tutunsun diye onunla konuşuyorum cok farklı duygular içerisindeyim yaaaYa şuan öyle sayılırız bence:) transferin ilk gününden beri hamileymisim davranıyorum önceden kendimi niye uzeyim dedim:) en azından 10 günlük mini bir hamilelik :) olumlu enerjiler göndermek lazım bence minislere:) gerisi Allah'a kalmış nasip:)
Anladım bnde üçüncü gundeyim kaşık ağrısı arada gelip gdio göğüs ucum ck az szliyip gecio öle ck belrgn bsey yok diğer gebeligimde göğüs ucum çok sizliodu baklim nolcak Allah gönlümüze göre versinBenim bugun 5 günüm bugün başladı öncesinden dokununca agiriyordu simdi kendiliğinden bi sızlama var
Benimde dün transferim oldu, 2 tane dondurulmuş 5.gün mintriğiMerhaba arkadaşlar 19 şubat bugün itibariyle 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum umarım pozitifi görürüm hakkımızda hayırlısı
Ben 2 gun dinlendim. Ama yataktan da cikmadim degil kendimi yormadim sadeceTransfer sonrası ilk 2 gün yatmak mı gerekiyor kızlar? Sizler nasıl yaptınız, ne yapmak lazım
Sonucu beraber öğrenicez o zaman benim 1 mart test günümBenimde dün transferim oldu, 2 tane dondurulmuş 5.gün mintriğiHeyecanla bekliyoruz, hepimiz çok sevinelim inşallah sonuçlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?