- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.881
Bende sırtımı dayayıp mı yatsam ayakları uzatıp yoksa direk düzmü yatsam fln ne yapcağımı şaşırdımBen 2 gun dinlendim. Ama yataktan da cikmadim degil kendimi yormadim sadeceben sanirim seni gecen seneden hatirliyorum. Azzenin topiginden dilerim erken zamanda kucagina alirsin . Gunler hepimiz icin gecmiyor sanki
Aaa evet oradaydım ama bazı kötü tecrübelerim oldu sonrasında tüpe karar verdikBen 2 gun dinlendim. Ama yataktan da cikmadim degil kendimi yormadim sadeceben sanirim seni gecen seneden hatirliyorum. Azzenin topiginden dilerim erken zamanda kucagina alirsin . Gunler hepimiz icin gecmiyor sanki
5. gün embriyosu ise bir kıpırdanma olabilir beta hcg’de canımKizlar benim yarin 5. Gunum doktor e2 ve p4 baktirmami istedi. Acaba beta hcg de bisey cikar mi? .
Aaa evet oradaydım ama bazı kötü tecrübelerim oldu sonrasında tüpe karar verdikBen daha tedaviye başlayamadım bile adeti bekliyorum ama çok az kaldı inşallah Şubat sonu başlıyorum, ilk deneme olacak çok heyecanlıyım güzel dileklerin için çok teşekkürler inşallah hepimiz bu tedavilerle bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla
5. gün embriyosu ise bir kıpırdanma olabilir beta hcg’de canımama moral bozarım dersen hiç o topa girme bence az daha sabır . Test yaptırmayı rutin istiyorlar mı transfer sonrası? İlk defa okudum da, daha neler öğreneceğim
Hayatına devam et ama dikkatli ol dedi doktorum ve hemşireler ama özellikle ilk 3-4 gün daha çok dinlenmeyi fakat kan akışı için ara ara ev içinde kısa tur atmayı tercih edicem benTransfer sonrası ilk 2 gün yatmak mı gerekiyor kızlar? Sizler nasıl yaptınız, ne yapmak lazım
Bu aynı ben, düz uzatsam kasılıyor mudur. Sağda kan dolaşımı daha kötü sola mı dönsem diye diye uykuya dalmışım dün geceBende sırtımı dayayıp mı yatsam ayakları uzatıp yoksa direk düzmü yatsam fln ne yapcağımı şaşırdımbide uyumuşum cenin şeklinde dedim kendime aferim
Düz uzandım kasıldım gibi oldu ayağıma yastık koyup uzattım biraz daha iyi geldi sonra bakmışım uyumuşumBu aynı ben, düz uzatsam kasılıyor mudur. Sağda kan dolaşımı daha kötü sola mı dönsem diye diye uykuya dalmışım dün gece
Kızlar 9 ay bu şekilde bitmez kiDüz uzandım kasıldım gibi oldu ayağıma yastık koyup uzattım biraz daha iyi geldi sonra bakmışım uyumuşumşuan düz uzattım sırtım dik yapcak bişi yok
Ay bi tuttuğunu görsem bi oh dicem deKızlar 9 ay bu şekilde bitmez ki
O zamanda bitmiyor ki kesesi var kalp atışı var ikili dörtlü taraması var var var varAy bi tuttuğunu görsem bi oh dicem de
Aa şuda vardı ilk transferimde kanalı bulamamak da vardı doktor daO zamanda bitmiyor ki kesesi var kalp atışı var ikili dörtlü taraması var var var var
Hadi canım cidden miAa şuda vardı ilk transferimde kanalı bulamamak da vardı doktor daşükür bu günü gördüm evime sağlıklı geldim
Maalesef devlette yaptırdım ilk transferi doktor bulamadı kanalı sözde çok sıkışıkmışım fln sonra kanamam oldu umursayan yok o yüzden korkularım var açıkçaHadi canım cidden mi
Ama haklısınız valla bunu da hiç duymamıstımMaalesef devlette yaptırdım ilk transferi doktor bulamadı kanalı sözde çok sıkışıkmışım fln sonra kanamam oldu umursayan yok o yüzden korkularım var açıkça
Benim bugün dünden ve önceki geldiğinden fazla oldu canim bir de üstüne baya yol yürüdüm bugün gelince yattım ama ... Rabbim sevincimiyarıda bırakmasın ınşallah yerleşme kanamasidirBugün lekelenmeniz oldu mu hiç
Rabbim duyurmasın zaten 1 senemi çaldılar neyse artık bundan sonrası umut olur benim içinAma haklısınız valla bunu da hiç duymamıstım
Sizin pozitifti değil mi değeriniz kaçtı? Ya benim doktorum aktif kanama olmadığı müddetçe normal dedi ben rahatladım birazBenim bugün dünden ve önceki geldiğinden fazla oldu canim bir de üstüne baya yol yürüdüm bugün gelince yattım ama ... Rabbim sevincimiyarıda bırakmasın ınşallah yerleşme kanamasidir
İnşallah yaşadığınız son kötü şey olur bundan sonrası Gül bahçesidir inşallahRabbim duyurmasın zaten 1 senemi çaldılar neyse artık bundan sonrası umut olur benim içinşükür bu zamana geldim
Emin ol ohh diyemiyor insan bu defa da tutmuş daha fazla dikkat edeyim diyorsun ve her hareketinde acaba zarar görmüş müdür oluyorsun.. ben dün öğrendim pozitifi hastaneden gelince biraz eğil kalk yaptım dün akşamdan beri lekelenmelerim var iyi düşünmeye çalışıyorum tabi ama insan etkileniyor birşey olursa diye bugün de biraz fazla yol yürüdüm.. sonuca kadar Allaha tevekkül etmiştim yine öyle yapıyorumAy bi tuttuğunu görsem bi oh dicem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?