2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Sizin pozitifti değil mi değeriniz kaçtı? Ya benim doktorum aktif kanama olmadığı müddetçe normal dedi ben rahatladım biraz
Pozitif canim ama yerleşme kanamaları daha doğrusu lekelenmeleri uzun sürebiliyormuş.. ben de öyle olduğunu düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Sizin doktorunuz bir şey dedi mi bu lekelenmeye ilgili
Sormadım canim ben .. sorsam da haftasonu ilacı bırak dese bırakmam inatci bir ruhum var pazartesiyi beklerim illa ki değere kadar o yüzden sormadım ama tabi lekelenmeler renk degistirirse özele gidip test veririm son durumu öğrenmek için ona göre bilgi veririm ona da ...benim dr.prof transferimde izinliydi zaten başka doktor yaptı çok konuşkan biri değil maalesef.. hemşirem lekelenmeler normal olabilir demişti o yüzden gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum inşallah dedim ya yiyecek ekmeği varsa artık benimledir

Doğru diyorsun canım telaşı stresii bitmiyor şükür görmüşsün pozitifi içini ferah tut rabbim istediyse seninledir ve yerleşme kanamasıdır.

Ben de öyle düşünüyorum ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği olan çocuk doğuyor nasibinde yoksa doğmuyor o yüzden en güzeli içini ferah tutmak ve sağlıcakla kucağımıza alacağımız günü beklemek

Hadi inşallah hayırlısı ile tutunmustir bebislerin

İnşallah mucizen sana sımsıki tutunur dediğin gibi dogacagi varsa hicbir guc engel olamaz rabbimin izniyle sagsalim kucagina alirsin inşallah gebeligin hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…