- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.941
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da alın inşallahMerhaba bende 10 şubatta 5. Gün embriyosu naturel transfer oldum 5 ve 6. Gün adet sancılarım başladı üzüldüm adet olacağım diye 6. Gün akşam ağrılarım kesildi 7. Gün erken gebelik testi yaptm ve pozitifi gördüm 8. Günde kan berdim 173 çıktı şükürbence biraz daha bekleyin
Ben de 2.transferimde benzer bir durum yaşadım. Doktor Rahim girişini bulamadı güya. Buluna kadar canımı yaktı bir de üstüne zaman geçtikçe daha da idrarim sıkıştırdı beni çok zor durumda kaldımMaalesef devlette yaptırdım ilk transferi doktor bulamadı kanalı sözde çok sıkışıkmışım fln sonra kanamam oldu umursayan yok o yüzden korkularım var açıkça
Canım o kadar çok ki leke gelen heralde normal bir durum bu artık öyle düşünmeye başladımBenimde geçen hafta perşembe transferim oldu idrarda pozitifi gördüm bugün..dün kahverengi leke bugün de 8.günüm ve pembe lekem geldi , tedirgin oldum
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin gebeliginizi.. pozitifler artıyor inşallah daha da artar sayımızMerhaba bende 10 şubatta 5. Gün embriyosu naturel transfer oldum 5 ve 6. Gün adet sancılarım başladı üzüldüm adet olacağım diye 6. Gün akşam ağrılarım kesildi 7. Gün erken gebelik testi yaptm ve pozitifi gördüm 8. Günde kan berdim 173 çıktı şükürbence biraz daha bekleyin
Teşekkür ederim hayır tek embriyo idi yarında 10. Günüm doktor ilk değerimin çok iyi oldupunu ama artışı görmek içşn 10. Gün yine yaptrmamaı söyledi bide bunayda korunmadık bilmiyorum kendimizde o günü değerlendirdik hani bu ay 2 side olurmu bilemem çok şaşırırırımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da alın inşallahtest değeriniz baya iyi çift embriyo mu
Gerçekten de lekelenmeleri düşünmekten pozitife sevinemez oldumCanım o kadar çok ki leke gelen heralde normal bir durum bu artık öyle düşünmeye başladım
Valla Allah çok büyük neler duyuyoruz neler okuyoruz olur mu olurTeşekkür ederim hayır tek embriyo idi yarında 10. Günüm doktor ilk değerimin çok iyi oldupunu ama artışı görmek içşn 10. Gün yine yaptrmamaı söyledi bide bunayda korunmadık bilmiyorum kendimizde o günü değerlendirdik hani bu ay 2 side olurmu bilemem çok şaşırırırım
Kaçıncı gününBen de yarın kan testi versem mi vermesem mi bilemedim
Amin çok sağolun inanın dua ederken kadınlar kulübünde yazan isteyen anne olacak vicdana sahip herkese nasip et Allahım diye dua ediyorumHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin gebeliginizi.. pozitifler artıyor inşallah daha da artar sayımız
Ben de gördüm ve bir sürü arkadasta gördü canım bence endişe etme .. ben lekelenme gördüğüm halde değerim güzel arttı demekki etkilemiyor belki yerleşme kanamasıdırGerçekten de lekelenmeleri düşünmekten pozitife sevinemez oldum
Canım ben verdim iki kere yarın gün aşırı olucak o yüzden versem mi dedim . Yoksa doktor pzartesi son bir test istedi ona göre salı yada çarşamba kese görmek için çağıracaktı nasipseKaçıncı günün
Aynen buna benzer şeyler okudumValla Allah çok büyük neler duyuyoruz neler okuyoruz olur mu olurrabbim sağlık versin de
Valla ben artık hiç bir şeye şaşırmaz oldumAynen buna benzer şeyler okudumRabbim en hayırlısını verein inşallah Sizinde pozitif galiba değil mi tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen inan bende öyleym hala inanamıyorum kan testinden sonra bile idrarda 3 test daha yaptmValla ben artık hiç bir şeye şaşırmaz oldumevet canım pozitif ama kese kalp atışı görmeden sevinemicem galiba hep bir şüphe içimde
Zeynepcim salı veya çarşamba kese için çok erken değil mi? Emin misin onun için çağırdığına değerin kaçtı en sonValla ben artık hiç bir şeye şaşırmaz oldumevet canım pozitif ama kese kalp atışı görmeden sevinemicem galiba hep bir şüphe içimde
Herşey güya işte kendilerine göre. İdrara sıkışık ol denir sonra bekletilir niye çok sıkışıksın denir sonda takılır laf ederler fln rabbim bir daha düşürmesin diyorumBen de 2.transferimde benzer bir durum yaşadım. Doktor Rahim girişini bulamadı güya. Buluna kadar canımı yaktı bir de üstüne zaman geçtikçe daha da idrarim sıkıştırdı beni çok zor durumda kaldım
Benim de var o kadar testimAynen inan bende öyleym hala inanamıyorum kan testinden sonra bile idrarda 3 test daha yaptmsizin transferinz ne zamandı
Evet canım onun için çağırdı , eğer düzenli artış olursa çarşamba günü 1500 oluyor değerim canım en son değerim 244 tüZeynepcim salı veya çarşamba kese için çok erken değil mi? Emin misin onun için çağırdığına değerin kaçtı en son
Aa 2 gün varmış aramızdaBenim de var o kadar testim8 şubattı transfer benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?