- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.921
yarım bazende çeyrek yedim zaten cok yağlı bir meyve genelde muzla karıştırıp yedimYarim porsiyon olarakmi yedin genelde oyle yiyorlar sanrm
Banada avakado ve ananas yememi istedi miktarını söylemedi nettende araştırdım bazı doktorlar tavsiye etmiyor o yüzden yemek'ten vazgectim kuru dut havuç muz tüketmeyi tercih ediyorum canımbenim merkezim ananas ve kabak çekirdeği yemeni istemişti bn zaten transferden 5 gün öncesinden yemeye başlamıştım
Senin kacgunun oldu nezaman transfer oldun canımbenim merkezim ananas ve kabak çekirdeği yemeni istemişti bn zaten transferden 5 gün öncesinden yemeye başlamıştım
bir gün bir dilim ananas,bir gün yarım avokadoyu gün aşırı yemek iyiymiş diye okudum.ben birde nar ve nar suyu rahim kalınlığı için çok tüketiliyormuş.kabak çekirdeği embriyo tutunması için...İki gun bir dilim yencekmis ananas ck yenirse düşük yapiomus bayanlar araştırın isterseniz bu bn cesaret edemedim o yuzden
Inşallah canim Rabbim buradaki herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebisler nasip etsinDoğru diyorsun canım telaşı stresii bitmiyor şükür görmüşsün pozitifi içini ferah tut rabbim istediyse seninledir ve yerleşme kanamasıdır.
Aynen canimBen de öyle düşünüyorum ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği olan çocuk doğuyor nasibinde yoksa doğmuyor o yüzden en güzeli içini ferah tutmak ve sağlıcakla kucağımıza alacağımız günü beklemek
Benim de hep sağ kasık ağrıdıcanim şükür pozitifi gördüm Rabbim tamamına erdirir inşallah.. senin de güzel haberlerini alırız inşaallahBugun 7 gunum gogus agrim siskinligi falan hoc yok. Sag kasigimda asiri agrim var. Göğüslerin oppudan itibaren sismeye baslamisti transferden sonra da cok agiriyordu. Suan ise cok normal. Insallah tutmustur. Lekelenmem falan da olmadi. 2 5 gun embriyosu transfer etmistim ikisi de 1 kalite
Iki günde bir dilimmiş ben iki günde bir bütün ananasi bitirdimİki gun bir dilim yencekmis ananas ck yenirse düşük yapiomus bayanlar araştırın isterseniz bu bn cesaret edemedim o yuzden
Allah razı olsun canim hepimize Rabbim annelik duygusunu nasip etsin inşallah.. darisi başınaİnşallah mucizen sana sımsıki tutunur dediğin gibi dogacagi varsa hicbir guc engel olamaz rabbimin izniyle sagsalim kucagina alirsin inşallahgebeligin hayirli olsun
Amiin amiiin inşallahh canimAllah razı olsun canim hepimize Rabbim annelik duygusunu nasip etsin inşallah.. darisi başına
Bilmiyorum ki canım valla bı kaç yerde öyle demişler bnde korktun yemedim ama bir dilim diosun zaten az yemişsin bişey olmaz Allah'ın izniylehergün bir dilim yedim yenmemesi gerekse doktorlar önermez diye düşünüyorm.ve transfer olmadan öncede hergün avakado yedim
Iki günde bir dilimmiş ben iki günde bir bütün ananasi bitirdimsadece transferin 3.ve 4. Günü yedim ama başka yemedm
Hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla gelsin bzlerede dua et
Bence çıkmaz erkenden yapıp moralinizi bozmayın derimMerhabalar aranızda yeniyim 15 şubatta 5.gün embriyosu çift konuldu 5. Günü test yapsam sizce çıkar mı çok merak ediyorum fikri olan yada tecrübesi olanlar yazabilirim acaba
Merhaba bende 10 şubatta 5. Gün embriyosu naturel transfer oldum 5 ve 6. Gün adet sancılarım başladı üzüldüm adet olacağım diye 6. Gün akşam ağrılarım kesildi 7. Gün erken gebelik testi yaptm ve pozitifi gördüm 8. Günde kan berdim 173 çıktı şükürMerhabalar aranızda yeniyim 15 şubatta 5.gün embriyo çift konuldu 5. Günü test yapsam sizce çıkar mı çok merak ediyorum fikri olan yada tecrübesi olanlar yazabilirim acaba
Bence de 5 çok erken benim 6. Günde çok silik çıkmıştıMerhabalar aranızda yeniyim 15 şubatta 5.gün embriyosu çift konuldu 5. Günü test yapsam sizce çıkar mı çok merak ediyorum fikri olan yada tecrübesi olanlar yazabilirim acaba
Öncelikle hayırlı olsun ama bence de erkenden yapıp çıkmazsa moralini bozma bebisleri de boş yere strese sokma çok erken daha..Merhabalar aranızda yeniyim 15 şubatta 5.gün embriyosu çift konuldu 5. Günü test yapsam sizce çıkar mı çok merak ediyorum fikri olan yada tecrübesi olanlar yazabilirim acaba
Ben denedim çıkmadı. Moralin bozulmasin. Kimisininki de pozitif çıkabiliyor. Kimisininde catlatma ignesinin etkisinden dolayi pozitif cikiyor. Kimyasal yaniMerhabalar aranızda yeniyim 15 şubatta 5.gün embriyosu çift konuldu 5. Günü test yapsam sizce çıkar mı çok merak ediyorum fikri olan yada tecrübesi olanlar yazabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?