2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Amin inşallah.gecen sene Mart ayın da başladık tedaviye o zaman sorduğumuz da bize genetik için 22 bin demişlerdi iki sefer yaptirdik orda olsaydı 44 bin sadece genetige verecektik.Sizin ki bedava gibi birşey olmuş bize denilen fiyata göre
Canım geçen sene de 325 euro demişlerdi bize ama biz ilk denememiz olduğu için istememistik. Şimdi dr zorunlu kilnca mecbur yaptırdık. Genetik içerisinde toplam da 27 bin tuttu tup bebek

Yok canim anlatamam ya daha en basindan söyleyemem.. yurtdisindayim ya Ben buranin insani bizim türkler gibi degil.. neyse Aynen Ben de öyle düsünüyorum her serde bir hayir vardir.. evimde de sorun cikti büyük suan tadilatta 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Kayinvalidemin evine geldim. Isyerim kendi evimin dibindeydi, suan uzaga gelmis oldum. Falan filan bir sürü sorun cikti ama böyle yasamasi gerekiyor galiba oluruna birakicam ertelemicem hayirlisi artik.gecen sefer 3 gün yattim da ne oldu sanki.. belki böyle kafam dagilir.. aminn canim insallah güzel sonuclar aliriz da hepimizin yüzü güler🥰
Ayy ablam geçmiş olsun neler gelmis başına böyle ya neyse dert etme olacağı varmış ölenle olmuşa çare yok derler ya seninkide o hesap 🤭 aynen en azindan evde oturupta düşünüp kafayı yemekdense çalış kafanı dağıt sen dikkat ettikten sonra birşey olmaz allahın izniyle

Canım geçen sene de 325 euro demişlerdi bize ama biz ilk denememiz olduğu için istememistik. Şimdi dr zorunlu kilnca mecbur yaptırdık. Genetik içerisinde toplam da 27 bin tuttu tup beb

Canım geçen sene de 325 euro demişlerdi bize ama biz ilk denememiz olduğu için istememistik. Şimdi dr zorunlu kilnca mecbur yaptırdık. Genetik içerisinde toplam da 27 bin tuttu tup bebek
Öyle böyle emekler verildi paralar döküldü.Para bir şekilde yerine gelir de emek hayalkırıklığı zor inşallah bu sefer emeklerimiz bosa gitmez.Guzel haberi de vermek nasip olur

Öyle böyle emekler verildi paralar döküldü.Para bir şekilde yerine gelir de emek hayalkırıklığı zor inşallah bu sefer emeklerimiz bosa gitmez.Guzel haberi de vermek nasip olur
Amin canim. Inan buraki hiç kimsenin parada gözü yoktur. Dediğin gibi bir şekilde para yerine gelir. Yumurta cogaltma işlemin de artık karnima iğne batmiyordu. Her yer o kadar sert olmuştu ki. Ama dedim bu da geçecek bitecek ve güzel bir şey için yapıyorum diye. Aha biteli 15 gun oldu ve ne acı ne sancı kaldı bitti hepsi

Ayy ablam geçmiş olsun neler gelmis başına böyle ya neyse dert etme olacağı varmış ölenle olmuşa çare yok derler ya seninkide o hesap 🤭 aynen en azindan evde oturupta düşünüp kafayı yemekdense çalış kafanı dağıt sen dikkat ettikten sonra birşey olmaz allahın izniyle
Aynen kuzum Allah büyük 🤲🏼 Elimden geldigince dikkat ederim gerisi rabbimin bilecegi is. Sagol canim benim

20210211_021801.webp

Ben de bugün transfer oldum doktor 20 Şubat test günü dedi ama cumartesiye geliyor test verebilir miyim sokağa çıkma yasağı var nasıl olacak
Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif sonuç alır sağlıkla bebeğine kavuşursun. Bende bugün muayeneye gideceğim rahimi detaylı kontrol edecekmiş mart adetim le transfer için başlıycaz. Senin kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün.

Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif sonuç alır sağlıkla bebeğine kavuşursun. Bende bugün muayeneye gideceğim rahimi detaylı kontrol edecekmiş mart adetim le transfer için başlıycaz. Senin kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün.
Çok teşekkür ederim amin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Şeninde rahmin tertemiz çıksın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Benim 6. Gün embriyosu çift transfer edilecek

Çok teşekkür ederim amin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Şeninde rahmin tertemiz çıksın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Benim 6. Gün embriyosu çift transfer edilecek
Muaynemi oldum basit Bi işlendi 5 dk sürmedi herşey yolunda rahim temiz çok şükür mart ayında transfer olucam 4ab kalitede 1 embriyom var inşallah rabbim nasip eder hepimiz e

Back
X