2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Ama bende 29.da transfer oldum? Son adet tarihine gore hesaplarsam 5+4 suan

valla ben cok anlamadim turkiyede nasil hesaplaniyor, Turk doktorlara gore ben de 8 haftanin icinde olmam lazim son adet gunune gore... bana burdaki doktorum transfer gunu ve embriyonun gunune gore hesaplanacak dedi, son adetin bi onemi yok dedi. Ilac kullandigin icin rahim ne zaman hazirsa o zaman transfer ediliyor, yani dogal gebelik gibi adet gunu kullanilamaz dediler. bazilarinin rahmi dogal donguye uygun hazir olmus, onlarin adetle uyumlu ama ben de degil mesela...sen yine de ultrasounda doktorun hesabina guven...

bazilarinda 9.haftaya kadar duyulamadigini ben de okudum, hayirlisi bakalim...

normalinde dogal aette 14.gun yumurtlayan birinin 19.gun 5.gun embriyosu olusur...arada 6 gun var adet gunune gore hesaplarsan...
Gercekten bu hesaplar kafamı inanılmaz karıştırıyor. Yarın hayırlısı ile keseyi falan görsem doktor da şu kadar haftalıksın dese rahatlayacağım

canim iyi olmaniza cok sevindim, insallah saglicakla gecirsin hamileligini ...yat dinlen, ben de evde dinleniyorum, hatta 5.aya kadar evden calismak icin ugrasicam...sagolsun esim yapiyor bicok isimi..bu arada senin ikiz miydi canim?

bazisin 6. hafta duyuyor bir kac kisi de 9. hafta ancak duymus, ben telefonda randevu alirken doktor bana geldiginde kalbi de duyarsin dedi...insallah oyle olur
Hadi inşallah biz erken duyarız
6 temmuzda değerim 1014 çıkmıştı doktorum normalde 15 gün sonrasına yani ayın 20si gibi randevu verecekti ama değerin iyi çıkmış 10 gün sonra kese ve kalp için gel demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…