Canım az kimyasal içerenler var internetten araştır. Siveno diye bi marka var mesela Organik roll on yazınca çıkar.Kızlar rolon sürmeye ve yüzüne krem surmeye devam eden varmı. Yuzum cok kuru rolon da şart napsakki
Var bende siveno sebamed ama rexona dan baskası iyi gelmiyorCanım az kimyasal içerenler var internetten araştır. Siveno diye bi marka var mesela Organik roll on yazınca çıkar.
Canim rexonanin da aluminiumsuz olanları varVar bende siveno sebamed ama rexona dan baskası iyi gelmiyor
Bakayım tesekkurlerCanim rexonanin da aluminiumsuz olanları var
siveno bana pek doğal gelmemişti yüzde yüz doğal bi roll on arıyorum bende:)Var bende siveno sebamed ama rexona dan baskası iyi gelmiyor
vallahi ben roll on sürmüyorum ama koku oluyor bu defa bende doğal roll on arıyorum kremde de kararsızımKızlar rolon sürmeye ve yüzüne krem surmeye devam eden varmı. Yuzum cok kuru rolon da şart napsakki
Doğal var ama işte etkisi olmuyor aldım 2 tane siveno ve sebamed.vallahi ben roll on sürmüyorum ama koku oluyor bu defa bende doğal roll on arıyorum kremde de kararsızım
Yves rocher kullanıyorum ben şimdi normalde nivea kullanıyodum onun kadar etkili değil ama idare ediyoruz.Var bende siveno sebamed ama rexona dan baskası iyi gelmiyor
Canım kristal deodorant varmış %100 doğal ben de bi ara araştırmıştım ama denemedim. Deneyip memnun kaldığın olursa paylaş bizimle de.vallahi ben roll on sürmüyorum ama koku oluyor bu defa bende doğal roll on arıyorum kremde de kararsızım
Ama bende 29.da transfer oldum? Son adet tarihine gore hesaplarsam 5+4 suan
Mesela ben adetten sonra 25. Gün transfer olmuştummm
Benim doğal siklus olduğundan ikiside birebir aynı tarih çıkıyor.4+4 bugün, çok miniğiz daha❤
bazilarinda 9.haftaya kadar duyulamadigini ben de okudum, hayirlisi bakalim...Randevum 8.45te erkenden olduğu için mutluyum aslında yol uzun şehir dışına gideceğiz ama beklemek yoruyor. Bir an önce görmek duymak istiyorum nasipseinşallah güzel haberler verebilirim yarın. Başka bir topikte bir arkadaş malesef kalbini duyamadı ve çok etkilendim. Allah korusun
Gercekten bu hesaplar kafamı inanılmaz karıştırıyor. Yarın hayırlısı ile keseyi falan görsem doktor da şu kadar haftalıksın dese rahatlayacağımnormalinde dogal aette 14.gun yumurtlayan birinin 19.gun 5.gun embriyosu olusur...arada 6 gun var adet gunune gore hesaplarsan...
İnşallah duyulur diyim o zaman yaabazilarinda 9.haftaya kadar duyulamadigini ben de okudum, hayirlisi bakalim...
Merhaba, ben yeni gordum burayi, hayirli olsun. Ufak ozet geceyim kendimle ilgili. 17 haziranda cift dondurulmus embriyo transferi yapildi. Sukur biri bizimle suanda ama iki defa ciddi kanamam oldu. Ilki 9 temmuzdaydi hemen ertesi gun doktora gittik 5+5 te sukurler olsun ki hem keseyi gorduk hem de kalp atisini duydukBirde pazartesi biranda ilik ilik icimden bisi aktigini hissettim hemen tuvalete gittim baya kirmisi regli kani gibiydi, inanilmaz korktum hemen acile gittik, sukur yine kazasiz belasiz atlattik.. bu hafta icin rapor verdi doktorum hatta istersen hastaneye yatiralim seni dedi ama istemiyorum dedim o zaman dinleneceksin maalesef sebepsi kanama olmasi dusuk riskini artiriyor dedi.. dua ediyorum insallah boyle bir durum olmaz ve kazasiz belasiz geceriz bu sureci Suanda sadece prolutex ve folik asit kullaniyorum. Bir de hafta da bir proluton depot.. cok zor sureclerfen geciyoruz insallah sonu hayirli ve guzel olur
İnşallah duyulur diyim o zaman yaa
Hadi inşallah biz erken duyarızbazisin 6. hafta duyuyor bir kac kisi de 9. hafta ancak duymus, ben telefonda randevu alirken doktor bana geldiginde kalbi de duyarsin dedi...insallah oyle olur
10.Gün beta kaçtı canımbazisin 6. hafta duyuyor bir kac kisi de 9. hafta ancak duymus, ben telefonda randevu alirken doktor bana geldiginde kalbi de duyarsin dedi...insallah oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?