- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
Sen de fark oluyor değil mi canım son adet günü ile hesaplandığında??Mesela ben adetten sonra 25. Gün transfer olmuştummm
Son adet tarihime göre hesaplayınca 6+4 çıkıyorSen de fark oluyor değil mi canım son adet günü ile hesaplandığında??
Rolon kullanıyorum hiç bırakmadım kullanmayı. Sakıncası mı varmış?Kızlar rolon sürmeye ve yüzüne krem surmeye devam eden varmı. Yuzum cok kuru rolon da şart napsakki
Paraben felan var ya içinde aliminyum zararlı bişeyler. Krem de oyle sanırımRolon kullanıyorum hiç bırakmadım kullanmayı. Sakıncası mı varmış?
Doktorda hiç bu konuda birşey demedi sadece gebelik olursa betasalic kullanmayı bırak demişti. Egzama ilacı. Sanırım kortizon içeriyor diye bıraktırdıParaben felan var ya içinde aliminyum zararlı bişeyler. Krem de oyle sanırım
Cok pardon rolon neRolon kullanıyorum hiç bırakmadım kullanmayı. Sakıncası mı varmış?
Ter kokusu önleyici olur kendisiCok pardon rolon nebide kizlar benim sol kaşığım arada ağrıyor böyle gaz sıkışması gibi. Daha onceleri yumurtlama oldugunda olurdu ayni agri. Cok siddetli değil ama. Dış gebelik falan değildir demi cok korkuyorum suan.
Ya insallah normaldir ve gecer hemenTer kokusu önleyici olur kendisi
Allah korusun kuzum öyle birşey olmaz inşallah. Arada banada giriyor öyle ağrılar. Normaldir diye düşünüyorum
Ben hepsine devam ediyorum ama iyi oldu soylediğin. Soralim doktoraKızlar rolon sürmeye ve yüzüne krem surmeye devam eden varmı. Yuzum cok kuru rolon da şart napsakki
Geçer allahın izniyle korkma lütfen. Kontrol ne zamandı senin unuttumYa insallah normaldir ve gecer hemen
CumaGeçer allahın izniyle korkma lütfen. Kontrol ne zamandı senin unuttum
Kontrole gittiğinde soran buraya herseyi yazsınBen hepsine devam ediyorum ama iyi oldu soylediğin. Soralim doktora
Heh doğru cumaydı
Ağrı bende de oluyorBen hepsine devam ediyorum ama iyi oldu soylediğin. Soralim doktora
Normaldir insallahAğrı bende de oluyor
Hadi insallah hayırlı haberlerle gelHeh doğru cumaydıbende yarın gideceğim inşallah
Amiin canım benim inşallahHadi insallah hayırlı haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?