2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Kizlar bulantilariniz nasil ogurme givi mi yoksa yediginuzi cikarma mi ? Bende sabah mide bulantisi oluyo kusacak gibi kosyur gidiyorum ama hic bisi cikarmiyorum zaten midem bos bu nirmal mi ?

Rolon kullanıyorum hiç bırakmadım kullanmayı. Sakıncası mı varmış?
Cok pardon rolon ne bide kizlar benim sol kaşığım arada ağrıyor böyle gaz sıkışması gibi. Daha onceleri yumurtlama oldugunda olurdu ayni agri. Cok siddetli değil ama. Dış gebelik falan değildir demi cok korkuyorum suan.

Ter kokusu önleyici olur kendisi
Allah korusun kuzum öyle birşey olmaz inşallah. Arada banada giriyor öyle ağrılar. Normaldir diye düşünüyorum

Merhaba, ben yeni gordum burayi, hayirli olsun. Ufak ozet geceyim kendimle ilgili. 17 haziranda cift dondurulmus embriyo transferi yapildi. Sukur biri bizimle suanda ama iki defa ciddi kanamam oldu. Ilki 9 temmuzdaydi hemen ertesi gun doktora gittik 5+5 te sukurler olsun ki hem keseyi gorduk hem de kalp atisini duyduk Birde pazartesi biranda ilik ilik icimden bisi aktigini hissettim hemen tuvalete gittim baya kirmisi regli kani gibiydi, inanilmaz korktum hemen acile gittik, sukur yine kazasiz belasiz atlattik.. bu hafta icin rapor verdi doktorum hatta istersen hastaneye yatiralim seni dedi ama istemiyorum dedim o zaman dinleneceksin maalesef sebepsi kanama olmasi dusuk riskini artiriyor dedi.. dua ediyorum insallah boyle bir durum olmaz ve kazasiz belasiz geceriz bu sureci Suanda sadece prolutex ve folik asit kullaniyorum. Bir de hafta da bir proluton depot.. cok zor sureclerfen geciyoruz insallah sonu hayirli ve guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…