2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

İnternette embriyo transfer tarihinr göre felan hesap yapıyorlardı da ondan sordum. Tamam bende adet tarihine göre hesap edeyim ozaman doktor oyle demiş sonucta demi

bu arada sen 29.da transfer olmussun canim, benden 6 gun sonra. Ben bugun 5hafta5gunluk hamileyim, tahminim eger 5.gun embriyosu ise sen de 4hafta 6 gunluksundur

bu arada sen 29.da transfer olmussun canim, benden 6 gun sonra. Ben bugun 5hafta5gunluk hamileyim, tahminim eger 5.gun embriyosu ise sen de 4hafta 6 gunluksundur
Ama bende 29.da transfer oldum? Son adet tarihine gore hesaplarsam 5+4 suan

Ama bende 29.da transfer oldum? Son adet tarihine gore hesaplarsam 5+4 suan
Demi adete göre farklı transfere göre farklı. Neyse doktora gidince kac derse ve soylediği tarih son adet tarihi ile mi yoksa transfer tarihi ile mi uyumlu olur soyleyelim birbirimize. En azından gec gidenlere fikir olur

Demi adete göre farklı transfere göre farklı. Neyse doktora gidince kac derse ve soylediği tarih son adet tarihi ile mi yoksa transfer tarihi ile mi uyumlu olur soyleyelim birbirimize. En azından gec gidenlere fikir olur
Günaydın cnm. Benim haftam transfer günü ile uyumlu cıktı cnm.
Nette tüp bebek gebelik haftası hesaplama yazınca çıkan sayfadan hesaplamıştım. Ultrason ile baktığında da aynı cıktı haftam. Embriyonun günü ve transfer tarihi bunu baz almış olduk

Hemen büyüyüversinler istiyor insan

Valla benimde kafam karıştı şuan. Neyse ilk muayene de bellinolur zaten söylerler

Hemen büyüyüversinler istiyor insan
Cuma doktor kontrolüm var inanır mısın gelmiyor cuma günü. Sanki hiç geçmiyor zaman. Ben bir de çalışıyorum işe gidiyorum ona rağmen geçmiyor.

Normal gebeliklere göre biz daha erken öğreniyoruz ve günümüz daha fazla çıkıyor. Tabi adet tarihinden sonra ki 20 gün içinde transfer olmuşsak. Daha geç olmuşsa transfer tabi normal gebeliğe gore daha küçük oluyor haftamız.

Evet benim normal gebelikten az cıkıo gün

Çalıştığın iş rahat mı canım. Cogu kişi kırmızı leke görmüş korkar oldum. Çalışırken vakit gecer belki ama.. Benim daha senden cok küçük. 5 hafta 0 gün

Mesela ben adetten sonra 25. Gün transfer olmuştummm

Adet tarihime göre hesaplayınca 6+4
5. Gün embriyosu transfer gününe göre 5+6 çıkıyor
Acaba hangisi doğru acaba yarın kalbini duyacak mıyım
Benim doğal siklus olduğundan ikiside birebir aynı tarih çıkıyor.4+4 bugün, çok miniğiz daha

Hadi bakalım haber verin bize
Randevum 8.45te erkenden olduğu için mutluyum aslında yol uzun şehir dışına gideceğiz ama beklemek yoruyor. Bir an önce görmek duymak istiyorum nasipse inşallah güzel haberler verebilirim yarın. Başka bir topikte bir arkadaş malesef kalbini duyamadı ve çok etkilendim. Allah korusun

Çalıştığın iş rahat mı canım. Cogu kişi kırmızı leke görmüş korkar oldum. Çalışırken vakit gecer belki ama.. Benim daha senden cok küçük. 5 hafta 0 gün
Rahat sayılır idarecim durumumu biliyor. Bir de bnm bulantim çok oldu 3 kilodan fazla kilo verdim. O yüzden çok sıkıştırmıyor idarecim sağolsun.
Cnm 5+1de bnmde kanamam oldu gittim doktora pruloton depot yaptı doktor. Kontrolde etti aktif kanamam yokmuş ama içerde pıhtılar var onlar gelebilir korkma dedi. Yanı aktif kanama alanı yoksa sende korkma cnm. Olabiliyormuş böyle şeyler.
Bu arada jeli yaptıktan sonra siyah katı şekilde geri geliyor jel. Cuma unutmazsam sorucam doktora bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…