İnternette embriyo transfer tarihinr göre felan hesap yapıyorlardı da ondan sordum. Tamam bende adet tarihine göre hesap edeyim ozaman doktor oyle demiş sonucta demi
Ama bende 29.da transfer oldum? Son adet tarihine gore hesaplarsam 5+4 suanbu arada sen 29.da transfer olmussun canim, benden 6 gun sonra. Ben bugun 5hafta5gunluk hamileyim, tahminim eger 5.gun embriyosu ise sen de 4hafta 6 gunluksundur
Demi adete göre farklı transfere göre farklı. Neyse doktora gidince kac derse ve soylediği tarih son adet tarihi ile mi yoksa transfer tarihi ile mi uyumlu olur soyleyelim birbirimize. En azından gec gidenlere fikir olurAma bende 29.da transfer oldum? Son adet tarihine gore hesaplarsam 5+4 suan
Günaydın cnm. Benim haftam transfer günü ile uyumlu cıktı cnm.Demi adete göre farklı transfere göre farklı. Neyse doktora gidince kac derse ve soylediği tarih son adet tarihi ile mi yoksa transfer tarihi ile mi uyumlu olur soyleyelim birbirimize. En azından gec gidenlere fikir olur
Hemen büyüyüversinler istiyor insanGünaydın cnm. Benim haftam transfer günü ile uyumlu cıktı cnm.
Nette tüp bebek gebelik haftası hesaplama yazınca çıkan sayfadan hesaplamıştım. Ultrason ile baktığında da aynı cıktı haftam. Embriyonun günü ve transfer tarihi bunu baz almış olduk
Valla benimde kafam karıştı şuan. Neyse ilk muayene de bellinolur zaten söylerlerDemi adete göre farklı transfere göre farklı. Neyse doktora gidince kac derse ve soylediği tarih son adet tarihi ile mi yoksa transfer tarihi ile mi uyumlu olur soyleyelim birbirimize. En azından gec gidenlere fikir olur
Cuma doktor kontrolüm varHemen büyüyüversinler istiyor insan
Evet benim normal gebelikten az cıkıo günCuma doktor kontrolüm varinanır mısın gelmiyor cuma günü. Sanki hiç geçmiyor zaman. Ben bir de çalışıyorum işe gidiyorum ona rağmen geçmiyor.
Normal gebeliklere göre biz daha erken öğreniyoruz ve günümüz daha fazla çıkıyor. Tabi adet tarihinden sonra ki 20 gün içinde transfer olmuşsak. Daha geç olmuşsa transfer tabi normal gebeliğe gore daha küçük oluyor haftamız.
Çalıştığın iş rahat mı canım. Cogu kişi kırmızı leke görmüş korkar oldum. Çalışırken vakit gecer belki ama.. Benim daha senden cok küçük. 5 hafta 0 günCuma doktor kontrolüm varinanır mısın gelmiyor cuma günü. Sanki hiç geçmiyor zaman. Ben bir de çalışıyorum işe gidiyorum ona rağmen geçmiyor.
Normal gebeliklere göre biz daha erken öğreniyoruz ve günümüz daha fazla çıkıyor. Tabi adet tarihinden sonra ki 20 gün içinde transfer olmuşsak. Daha geç olmuşsa transfer tabi normal gebeliğe gore daha küçük oluyor haftamız.
Mesela ben adetten sonra 25. Gün transfer olmuştummmCuma doktor kontrolüm varinanır mısın gelmiyor cuma günü. Sanki hiç geçmiyor zaman. Ben bir de çalışıyorum işe gidiyorum ona rağmen geçmiyor.
Canim bende hesapladim transfer gününe gore 5+0 cikti. Ama adete gorede 5+4 cikiyorÇalıştığın iş rahat mı canım. Cogu kişi kırmızı leke görmüş korkar oldum. Çalışırken vakit gecer belki ama.. Benim daha senden cok küçük. 5 hafta 0 gün
Adet tarihime göre hesaplayınca 6+4Canim bende hesapladim transfer gününe gore 5+0 cikti. Ama adete gorede 5+4 cikiyor4 gun oynuyor
Benim doğal siklus olduğundan ikiside birebir aynı tarih çıkıyor.4+4 bugün, çok miniğiz dahaAdet tarihime göre hesaplayınca 6+4
5. Gün embriyosu transfer gününe göre 5+6 çıkıyor
Acaba hangisi doğru acaba yarın kalbini duyacak mıyım
Canim valla bende cok merak ediyorum. Cuma buyuk gun bakalimAdet tarihime göre hesaplayınca 6+4
4 gun 4 gundur ama demi. Büyürler hemenCanim bende hesapladim transfer gününe gore 5+0 cikti. Ama adete gorede 5+4 cikiyor4 gun oynuyor
Hadi bakalım haber verin bizeAdet tarihime göre hesaplayınca 6+4
Cuma günü4 gun 4 gundur ama demi. Büyürler hemenrandevun ne zaman kese
Randevum 8.45te erkenden olduğu için mutluyum aslında yol uzun şehir dışına gideceğiz ama beklemek yoruyor. Bir an önce görmek duymak istiyorum nasipseHadi bakalım haber verin bize
Rahat sayılır idarecim durumumu biliyor. Bir de bnm bulantim çok oldu 3 kilodan fazla kilo verdim. O yüzden çok sıkıştırmıyor idarecim sağolsun.Çalıştığın iş rahat mı canım. Cogu kişi kırmızı leke görmüş korkar oldum. Çalışırken vakit gecer belki ama.. Benim daha senden cok küçük. 5 hafta 0 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?