2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Herkese selamlar,
Bende 30 Haziran da transfer olmuştum. Bugün aceleci davranıp doktorumuz gittik belki keseyi görürüz diye ama göremedik . Bhcg 2000 çıkmıştı dün. Haftaya tekrar gideceğiz inş

canim iyi olmaniza cok sevindim, insallah saglicakla gecirsin hamileligini ...yat dinlen, ben de evde dinleniyorum, hatta 5.aya kadar evden calismak icin ugrasicam...sagolsun esim yapiyor bicok isimi..bu arada senin ikiz miydi canim?
Amin canim valla bizde de herseyi esim yapiyor.. hic bunye olarak yatmaya alisik bir insan degilim ki 15 dakka bile oturamam normalde ama yatiyorum devamli suanda mecbur.. cift embriyo transfer edildi ama teki tutundu canim.

Amin canim valla bizde de herseyi esim yapiyor.. hic bunye olarak yatmaya alisik bir insan degilim ki 15 dakka bile oturamam normalde ama yatiyorum devamli suanda mecbur.. cift embriyo transfer edildi ama teki tutundu canim.

saglicakla gelsin insallah...dinlen tabi, benim yatmayi severim cok sorun olmuyor bana

Herkese selamlar,
Bende 30 Haziran da transfer olmuştum. Bugün aceleci davranıp doktorumuz gittik belki keseyi görürüz diye ama göremedik . Bhcg 2000 çıkmıştı dün. Haftaya tekrar gideceğiz inş
alttan mi bakti canim? karindan bakinca gorulmeyebilir diye duymustum...genelde 2000 ustunde gorulur diyebiliyorum. ben de bi ara yanlis anlamisim randevuyu, doktor bana simdi gelsen bile sadece kese gorunur demisti, benim de 2000 ustuydu tahminim bunu konustugumuzda..sonra zaten hem kalp hem kese icin bekmeleye karar verdik.

Karından baktı canım göremedi, haftaya tekrar gideceğiz artık

Karından baktı canım göremedi, haftaya tekrar gideceğiz artık
o yuzdendir o zaman. stres olma. cok emin degilim ama galibe tup bebek merkesinden kadin doguma gecene kadar alttan bakiliyor benim oldugum yerde, daha net anlasiliyormus olcumler icin... 9. haftadan sonra kadin doguma transfer ediyorlarmis..

Ben de geldim canlar
Ölüyorum mide bulantisindan

canim ya..Allah kolaylik versin..ben de bulanti yok cok sukur, tiksinme var bazi yiyeceklerden.annemde hic kusmazmis hamileliklerinde ama istahi kacar ve yemekten tiksinirmis, insallah ona cekmisimdir...internette erken gebelik bulantisi genelde kizlarda olur diye okudum. bakalim neyin olucak?

kalp atisini duyan arkadaslar, doktor atis seviyesini soyledi mi? kiz bebekler genelde 140-160 arasinda oluyormus, erkek bebeklerde ise 120-140 arasi..bu aralar vaktim varken gezdim baya yabanci sitelerde ne kadar dogru bilemiyorum ama 10,000 hamile kadina gore vermisler degerleri..

insallah cok iyi gecer canim, duzenli artma cok onemli, iyi olucak insallah...sen olumlu dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…