İnşalah erken duyarız yarabbimmmHadi inşallah biz erken duyarız
6 temmuzda değerim 1014 çıkmıştı doktorum normalde 15 gün sonrasına yani ayın 20si gibi randevu verecekti ama değerin iyi çıkmış 10 gün sonra kese ve kalp için gel demişti.
Amin canim valla bizde de herseyi esim yapiyor.. hic bunye olarak yatmaya alisik bir insan degilim ki 15 dakka bile oturamam normalde ama yatiyorum devamli suanda mecbur.. cift embriyo transfer edildi ama teki tutundu canim.canim iyi olmaniza cok sevindim, insallah saglicakla gecirsin hamileligini...yat dinlen, ben de evde dinleniyorum, hatta 5.aya kadar evden calismak icin ugrasicam...sagolsun esim yapiyor bicok isimi..bu arada senin ikiz miydi canim?
Amin canim valla bizde de herseyi esim yapiyor.. hic bunye olarak yatmaya alisik bir insan degilim ki 15 dakka bile oturamam normalde ama yatiyorum devamli suanda mecbur.. cift embriyo transfer edildi ama teki tutundu canim.
alttan mi bakti canim? karindan bakinca gorulmeyebilir diye duymustum...genelde 2000 ustunde gorulur diyebiliyorum. ben de bi ara yanlis anlamisim randevuyu, doktor bana simdi gelsen bile sadece kese gorunur demisti, benim de 2000 ustuydu tahminim bunu konustugumuzda..sonra zaten hem kalp hem kese icin bekmeleye karar verdik.Herkese selamlar,
Bende 30 Haziran da transfer olmuştum. Bugün aceleci davranıp doktorumuz gittik belki keseyi görürüz diye ama göremedik . Bhcg 2000 çıkmıştı dün. Haftaya tekrar gideceğiz inş
benim 9.gun 199 11. gun 542 cikmisti10.Gün beta kaçtı canım
senin kac degerin?10.Gün beta kaçtı canım
Karından baktı canım göremedi, haftaya tekrar gideceğiz artıkalttan mi bakti canim? karindan bakinca gorulmeyebilir diye duymustum...genelde 2000 ustunde gorulur diyebiliyorum. ben de bi ara yanlis anlamisim randevuyu, doktor bana simdi gelsen bile sadece kese gorunur demisti, benim de 2000 ustuydu tahminim bunu konustugumuzda..sonra zaten hem kalp hem kese icin bekmeleye karar verdik.
En son cuma 10.gün 280di canım.senin kac degerin?
o yuzdendir o zaman. stres olma. cok emin degilim ama galibe tup bebek merkesinden kadin doguma gecene kadar alttan bakiliyor benim oldugum yerde, daha net anlasiliyormus olcumler icin... 9. haftadan sonra kadin doguma transfer ediyorlarmis..Karından baktı canım göremedi, haftaya tekrar gideceğiz artık
En son cuma 10.gün 280di canım.
Alttan baksa belki görürdü benceKarından baktı canım göremedi, haftaya tekrar gideceğiz artık
Ben de geldim canlar
Ölüyorum mide bulantisindan
Amin insallah hepsi saglikla buyusun icimizde, kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim canimsaglicakla gelsin insallah...dinlen tabi, benim yatmayi severim cok sorun olmuyor bana
Selam kızlar topiğin hemen hemen hepsi buraya transfer olmuş ne kadar güzelBenimde ilk kontrolüm yarın kese için benim değerlerim geriden geldiği için doktorum biraz erken çağırdı. Çok gerginim hayırlısı ile bir atlatsaydım yarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?