- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
- 53
Yok yok stres olmadımo yuzdendir o zaman. stres olma. cok emin degilim ama galibe tup bebek merkesinden kadin doguma gecene kadar alttan bakiliyor benim oldugum yerde, daha net anlasiliyormus olcumler icin... 9. haftadan sonra kadin doguma transfer ediyorlarmis..
Bana soylemedi canimkalp atisini duyan arkadaslar, doktor atis seviyesini soyledi mi? kiz bebekler genelde 140-160 arasinda oluyormus, erkek bebeklerde ise 120-140 arasi..bu aralar vaktim varken gezdim baya yabanci sitelerdene kadar dogru bilemiyorum ama 10,000 hamile kadina gore vermisler degerleri..
Bana soylemedi canimZaten 5-6 saniye falan dinledik..
Yok öyle şeylere inanmayın ya. Kuzenim bulantidan mahfoldu hatta hastanede bile kaldi bu yüzden ama gel görki oğlu olducanim ya..Allah kolaylik versin..ben de bulanti yok cok sukur, tiksinme var bazi yiyeceklerden.annemde hic kusmazmis hamileliklerinde ama istahi kacar ve yemekten tiksinirmis, insallah ona cekmisimdir...internette erken gebelik bulantisi genelde kizlarda olur diye okudum. bakalim neyin olucak?
valla ben yabanci yayinlarin yalancisiyim, kesin kural dememisler zaten 60% netlikte demislerYok öyle şeylere inanmayın ya. Kuzenim bulantidan mahfoldu hatta hastanede bile kaldi bu yüzden ama gel görki oğlu oldu
Bazi gunler bende.. tum gun midem bulaniyor esime severek aldigim parfumu kullandirmiyorum suanda igrenc kokuyor oysa ki ben aldimBen de geldim canlar
Ölüyorum mide bulantisindan
o ne progestrone ignesi mi? beni cok tembihledi doktor progestronu kesinlikle aksatma, en onemli ignen o diye...Bende geldim❤kızlar hiç prolutexi aksatanınız oldu mu
Hosgeldin canim.. saatini 1-2 saat gecirmisligim var ama aksatmadim hic..Bende geldim❤kızlar hiç prolutexi aksatanınız oldu mu
Progestan içerikli sanırım oyle de denilebiliro ne progestrone ignesi mi? beni cok tembihledi doktor progestronu kesinlikle aksatma, en onemli ignen o diye...
Progestan içerikli sanırım oyle de denilebilir
Yok canım bugun sabah vurdum 11 de 12 saat ara ile vuruyorum göbekten ilac var ignesi yok bulunduğum yerdeki eczane de kapalıHosgeldin canim.. saatini 1-2 saat gecirmisligim var ama aksatmadim hic..
Merhaba kızlar. Bugün sata göre 7. Haftamdaydım ve vajinal olarak kalp atışını duyduk. Doktorum ultrasona göre 7+2’de olduğumuzu söyledi. Geçen hafta yoğun kanamalarım olduğu için korka korka gitmiştim ama şükür kalp atışını duyduk ❤ Ancak kanama alanı varmış proluton depot verdi 10 gün evde geçireceğim sonra yeniden çağırdı. Bulantılarım da çok olduğu için ilaç verdi. Şimdilik bizde durumlar böyle. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
Bu kanamalar kaderimiz sanirim canimMerhaba kızlar. Bugün sata göre 7. Haftamdaydım ve vajinal olarak kalp atışını duyduk. Doktorum ultrasona göre 7+2’de olduğumuzu söyledi. Geçen hafta yoğun kanamalarım olduğu için korka korka gitmiştim ama şükür kalp atışını duyduk ❤ Ancak kanama alanı varmış proluton depot verdi 10 gün evde geçireceğim sonra yeniden çağırdı. Bulantılarım da çok olduğu için ilaç verdi. Şimdilik bizde durumlar böyle. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
ben madame cocodan tuz deodarantı aldım fakat hiçbir sonucu olmadı çöpe attım canımCanım kristal deodorant varmış %100 doğal ben de bi ara araştırmıştım ama denemedim. Deneyip memnun kaldığın olursa paylaş bizimle de.
Galiba öyle ablam da hamile su anda ne kanama ne sancı hiçbir şey yok karnı da olmasa hamile olduğuna inanmayacağızBu kanamalar kaderimiz sanirim canimbiraz nazli olacak bizim bebisler sanirim, insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz masallah size
Aynen canım bu işlerde anneye sormak lazımmış benim annemin de bulanırmışcanim ya..Allah kolaylik versin..ben de bulanti yok cok sukur, tiksinme var bazi yiyeceklerden.annemde hic kusmazmis hamileliklerinde ama istahi kacar ve yemekten tiksinirmis, insallah ona cekmisimdir...internette erken gebelik bulantisi genelde kizlarda olur diye okudum. bakalim neyin olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?