2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

o yuzdendir o zaman. stres olma. cok emin degilim ama galibe tup bebek merkesinden kadin doguma gecene kadar alttan bakiliyor benim oldugum yerde, daha net anlasiliyormus olcumler icin... 9. haftadan sonra kadin doguma transfer ediyorlarmis..
Yok yok stres olmadım erken gitmiştik zaten bir umut. Sağlıkla gelsinde 1 hafta daha beklenir ne olacak

Bana soylemedi canim Zaten 5-6 saniye falan dinledik..

Yok öyle şeylere inanmayın ya. Kuzenim bulantidan mahfoldu hatta hastanede bile kaldi bu yüzden ama gel görki oğlu oldu

Bende ne kadar attığını sormayı unuttum doktorumda söylemedi.Heyecandan insan çoğu şeyi unutuyor.Ben daha önce düşük yaşadığım için çok stres yapıyorum.Herşey kafama takılıyor.Benimde kusmam yok sadece arada bulantı oluyor ama çabuk geçiyor.Özellikle çilekten nefret ettim neden oldu anlamadım.Kokusunu duymak istemiyorum.Bu hesaplamalar çok kafa karıştırıyor .Ama İlk ultrasonda bebeğin ölçümü yapıldığında net ortaya çıkıyor.

Merhaba arkadaşlar
Doğal deodorant arıyorsanız çok basit bir çözümü var.bildigimiz toz karbonati duştan çıkınca hafifçe ovar gibi koltuk altlariniza sürün.kokuyu uzun süre engelliyor.denemenizi tavsiye ederim.

Merhaba kızlar. Bugün sata göre 7. Haftamdaydım ve vajinal olarak kalp atışını duyduk. Doktorum ultrasona göre 7+2’de olduğumuzu söyledi. Geçen hafta yoğun kanamalarım olduğu için korka korka gitmiştim ama şükür kalp atışını duyduk Ancak kanama alanı varmış proluton depot verdi 10 gün evde geçireceğim sonra yeniden çağırdı. Bulantılarım da çok olduğu için ilaç verdi. Şimdilik bizde durumlar böyle. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

masallah canim, saglicakla buyusun bebegin

Bu kanamalar kaderimiz sanirim canim biraz nazli olacak bizim bebisler sanirim, insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz masallah size

Aynen canım bu işlerde anneye sormak lazımmış benim annemin de bulanırmış
Kız a da erkeğe de ihtiyaç var ikisi de olur inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…