aynen saglikli olsunlar da insallah ikisi de cok hosAynen canım bu işlerde anneye sormak lazımmış benim annemin de bulanırmış
Kız a da erkeğe de ihtiyaç var ikisi de olur inan ki
bende de rexona dışında hiç biri işe yaramıyor yaz günü sıkıyorum mecbur vallaben madame cocodan tuz deodarantı aldım fakat hiçbir sonucu olmadı çöpe attım canım
Aynıyız rexona harici ucuz pahalı ne kullandıysam bana mısın demedibende de rexona dışında hiç biri işe yaramıyor yaz günü sıkıyorum mecbur valla
Doktorun ne dedi canım. Biz az önce küçük Bi kriz yaşadık. Prolutex vurulurken yarısı döküldü yere. Ben nasıl sinir oldum agladım aglıcam yani dozu şaştı diye. Doktora yazdım da bir doz daha vurul dedi. Yarısı mı şişenin dedim hayır tamamını vur dedi. Valla vucudum alısmıstı 1 doza inşalah bugun ters tepmez. Çıldırıyordum az daha ya stres oldum. Of neden böyle oldum kanter içinde kaldımBende geldim❤kızlar hiç prolutexi aksatanınız oldu mu
Benim HIC mide bulantim olmadiBen de geldim canlar
Ölüyorum mide bulantisindan
Maşallah kuzum güzel geçer inşaallahBenim HIC mide bulantim olmadikoku hassasiyeti yok , hicbir sey yok bende mi bi tuhaflik var acaba ?
Bende de yok merak etme göğüslerim dışında hiçbirşey yok yanlız değilsin yani. Kaçıncı hafta görünüyor senin ?Benim HIC mide bulantim olmadikoku hassasiyeti yok , hicbir sey yok bende mi bi tuhaflik var acaba ?
Bazen iyi bazen de kotu hissediyorum bu yuzdenMaşallah kuzum güzel geçer inşaallahkimi hiç bilmezmiş bünyesel farklar oluyor demek ki
Benim 6 hafta 3 gunluk bugun canim ama doktor pazartesi bakicak yine o soylerBende de yok merak etme göğüslerim dışında hiçbirşey yok yanlız değilsin yani. Kaçıncı hafta görünüyor senin ?
Doktorla görüşmedim hemşire le görüştüm oyle bişi diyemem dedi vurmanız lazım dedi zorla bir eczaneden bulduk almaya gitti görümce in eşi sagolsun benimde Bi igne in ucu tıkalıymış batırdım igneyi bi bastim igne üstımde sırınga elimde kaldı ilaçın tamamı boşa gitmışti bende cok üzülmüştüm zaten zor alıyoruz anlaya biliyorum muallakta kalmak cok zorDoktorun ne dedi canım. Biz az önce küçük Bi kriz yaşadık. Prolutex vurulurken yarısı döküldü yere. Ben nasıl sinir oldum agladım aglıcam yani dozu şaştı diye. Doktora yazdım da bir doz daha vurul dedi. Yarısı mı şişenin dedim hayır tamamını vur dedi. Valla vucudum alısmıstı 1 doza inşalah bugun ters tepmez. Çıldırıyordum az daha ya stres oldum. Of neden böyle oldum kanter içinde kaldım
Maşallah bir hafta büyüksünüz bizden bende arada niye hiç belirti yok birşey mi var acaba diye tedirgin oluyorum. Yarın kontrolüm var benimde hatta bugün annemle konuştuk kızdı bana benim sende 3. Ayda başladı belirtilerim sen daha dün bir bugün iki ne bekliyorsun diyeBenim 6 hafta 3 gunluk bugun canim ama doktor pazartesi bakicak yine o soyler
Ahh benimde 6 hafta 3 gunlukBenim 6 hafta 3 gunluk bugun canim ama doktor pazartesi bakicak yine o soyler
Benimde gecen gun 2 tanesi bosa gitti nasil sinirlendim anlatamam, siringaya cektim tam vurucam icindeki havayi cikariyim derken tum siringayi lavaboya bosalttimDoktorla görüşmedim hemşire le görüştüm oyle bişi diyemem dedi vurmanız lazım dedi zorla bir eczaneden bulduk almaya gitti görümce in eşi sagolsun benimde Bi igne in ucu tıkalıymış batırdım igneyi bi bastim igne üstımde sırınga elimde kaldı ilaçın tamamı boşa gitmışti bende cok üzülmüştüm zaten zor alıyoruz anlaya biliyorum muallakta kalmak cok zor
Allahım 36. Haftaları göstersin bizlere inşallahAhh benimde 6 hafta 3 gunluk❤
AmiiiiiiiiiiinnnnnnnAllahım 36. Haftaları göstersin bizlere inşallah
Aynen kuzumDoktorla görüşmedim hemşire le görüştüm oyle bişi diyemem dedi vurmanız lazım dedi zorla bir eczaneden bulduk almaya gitti görümce in eşi sagolsun benimde Bi igne in ucu tıkalıymış batırdım igneyi bi bastim igne üstımde sırınga elimde kaldı ilaçın tamamı boşa gitmışti bende cok üzülmüştüm zaten zor alıyoruz anlaya biliyorum muallakta kalmak cok zor
Bende delirdim ya of. Allahım kolaylık versinBenimde gecen gun 2 tanesi bosa gitti nasil sinirlendim anlatamam, siringaya cektim tam vurucam icindeki havayi cikariyim derken tum siringayi lavaboya bosalttimSabah sabah bi kriz yasadim ama allahtan cabuk gecti
İnsanın resmen içine oturuyorBenimde gecen gun 2 tanesi bosa gitti nasil sinirlendim anlatamam, siringaya cektim tam vurucam icindeki havayi cikariyim derken tum siringayi lavaboya bosalttimSabah sabah bi kriz yasadim ama allahtan cabuk gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?