2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Bende geldim❤kızlar hiç prolutexi aksatanınız oldu mu
Doktorun ne dedi canım. Biz az önce küçük Bi kriz yaşadık. Prolutex vurulurken yarısı döküldü yere. Ben nasıl sinir oldum agladım aglıcam yani dozu şaştı diye. Doktora yazdım da bir doz daha vurul dedi. Yarısı mı şişenin dedim hayır tamamını vur dedi. Valla vucudum alısmıstı 1 doza inşalah bugun ters tepmez. Çıldırıyordum az daha ya stres oldum. Of neden böyle oldum kanter içinde kaldım

Akşama dogru zaten 2kere aglama krizi yaşadım. İyice tuzu biberi oldu bugun bebiş stresli sinirli olmaz umarım

Maşallah kuzum güzel geçer inşaallah kimi hiç bilmezmiş bünyesel farklar oluyor demek ki
Bazen iyi bazen de kotu hissediyorum bu yuzden en guzel tarafi cevreme hicbir sey soylemedim ve fark etmiyorlar.En kotu tarafi ise, bebisim napiyor var mi yik mu , iyi mi hic bilemiyorum .Suan kisa bir tatildeyiz ,sorunsuz geciyor insallah 20 Temmuzda kalp atisina gidicez Hayirlisiysa duyucaz kuzuyu

Doktorla görüşmedim hemşire le görüştüm oyle bişi diyemem dedi vurmanız lazım dedi zorla bir eczaneden bulduk almaya gitti görümce in eşi sagolsun benimde Bi igne in ucu tıkalıymış batırdım igneyi bi bastim igne üstımde sırınga elimde kaldı ilaçın tamamı boşa gitmışti bende cok üzülmüştüm zaten zor alıyoruz anlaya biliyorum muallakta kalmak cok zor

Benim 6 hafta 3 gunluk bugun canim ama doktor pazartesi bakicak yine o soyler
Maşallah bir hafta büyüksünüz bizden bende arada niye hiç belirti yok birşey mi var acaba diye tedirgin oluyorum. Yarın kontrolüm var benimde hatta bugün annemle konuştuk kızdı bana benim sende 3. Ayda başladı belirtilerim sen daha dün bir bugün iki ne bekliyorsun diye

Benimde gecen gun 2 tanesi bosa gitti nasil sinirlendim anlatamam, siringaya cektim tam vurucam icindeki havayi cikariyim derken tum siringayi lavaboya bosalttim Sabah sabah bi kriz yasadim ama allahtan cabuk gecti

Aynen kuzum

Benimde gecen gun 2 tanesi bosa gitti nasil sinirlendim anlatamam, siringaya cektim tam vurucam icindeki havayi cikariyim derken tum siringayi lavaboya bosalttim Sabah sabah bi kriz yasadim ama allahtan cabuk gecti
Bende delirdim ya of. Allahım kolaylık versin

Kızlar bu akşam kahve leke geldi peçeteye şimdi jel yaptım jel cubugu kırmızı oldu. Cok korkuyorum ellerim titriyor bilemezsiniz cok kötüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…