Kızlar bu akşam kahve leke geldi peçeteye şimdi jel yaptım jel cubugu kırmızı oldu. Cok korkuyorum ellerim titriyor bilemezsiniz cok kötüyüm.
Benim HIC mide bulantim olmadikoku hassasiyeti yok , hicbir sey yok bende mi bi tuhaflik var acaba ?
Şu cümlen kayınvalidemin lafıAynen canım bu işlerde anneye sormak lazımmış benim annemin de bulanırmış
Kıza da erkeğe de ihtiyaç var ikisi de olur inan ki
Canim panik yapma , mumkunse doktorunu veya hemsireni araKızlar bu akşam kahve leke geldi peçeteye şimdi jel yaptım jel cubugu kırmızı oldu. Cok korkuyorum ellerim titriyor bilemezsiniz cok kötüyüm.
Bire bir aynı şeyleri hissediyoruz ve yaşıyoruz bende sendenimBazen iyi bazen de kotu hissediyorum bu yuzdenen guzel tarafi cevreme hicbir sey soylemedim ve fark etmiyorlar.En kotu tarafi ise, bebisim napiyor var mi yik mu , iyi mi hic bilemiyorum .Suan kisa bir tatildeyiz ,sorunsuz geciyor insallah 20 Temmuzda kalp atisina gidicez Hayirlisiysa duyucaz kuzuyu
Canim kanama sonrasi doktorum kahverengine donecek lekelenmen merak etme demisti.. korkma arayabilirsen doktorunu ara ama kotu dusunmeKızlar bu akşam kahve leke geldi peçeteye şimdi jel yaptım jel cubugu kırmızı oldu. Cok korkuyorum ellerim titriyor bilemezsiniz cok kötüyüm.
Nasıl zor Bi duygu ya. Daha önce 3 kimyasal yaşadım ama şimdi umut doluyuz ya insan baya üzülüyor kanamada. Prolutex devam diyor doktor başka bişey yaptır demiyor. Jel kullanıyorum Estrofem felanCanim kanama sonrasi doktorum kahverengine donecek lekelenmen merak etme demisti.. korkma arayabilirsen doktorunu ara ama kotu dusunme
Mesaj attım canım proluteks kullanıyorum devam dedi. Ekstra Bi acile git biley vurdur demedi. Cok zor ya eşim felan süzüldü birden kıyamamCanim panik yapma , mumkunse doktorunu veya hemsireni arakötu dusunme , takip et bakalim durum ne olacak .
Sağol kuzum biraz durdu inşalah devamı gelmez. İlk defa geldi bugun transferimin 16. Günüydü. Yerleşmedir umarım ve inşalah bida korkutmaz Allahımcanim sadece peceteye geliyorsa sorun olmaz diye duymustum, bi de aktif kanama olmazsa cok korkulacak bisey degildir deniyor. sen yine de doktoruna haber ver canim, gecmis olsun...
Sana Proluton mu vurdular canım. Ben proluteks kullanıyorum devam dediCanim kanama sonrasi doktorum kahverengine donecek lekelenmen merak etme demisti.. korkma arayabilirsen doktorunu ara ama kotu dusunme
O kadar çok duydum ki bu hafif kanamaları ve herkesinde sağlıkla devam etti gebelikleri. Ben yaşamadım ama belkide yaşayacağım bilemem Allah sana da, bana da, hiçkimseye birdaha göstermesin. İnşallah azalıp gider üzmeyin tatlı canınızı lütfen. Bebekte hisseder üzüntünüzü stresinizi. Allahın izniyle birşey olmayacakSağol kuzum biraz durdu inşalah devamı gelmez. İlk defa geldi bugun transferimin 16. Günüydü. Yerleşmedir umarım ve inşalah bida korkutmaz Allahım
Ben zaten haftada bir proluton oluyordum canim, mesela ctesi olmustum ptesi kanamam oldu ona ragmen hemen acile gittim yapilacak pek bisi yok dedi ve acikcasi birsey de yapmadi. Doktorum da istiosan seni hastaneye yatirabilirim dedi ya da evde dinleneceksin dedi. Kan sulandiriciyi kesti digerlerini aynen devam dedi.. kotu dusunmemeye calisiyorum, zor biliyorum ama sen de kotu dusunmeSana Proluton mu vurdular canım. Ben proluteks kullanıyorum devam dedi
Nasıl zor Bi duygu ya. Daha önce 3 kimyasal yaşadım ama şimdi umut doluyuz ya insan baya üzülüyor kanamada. Prolutex devam diyor doktor başka bişey yaptır demiyor. Jel kullanıyorum Estrofem felan
normalkimyasal gebelikler tup bebekte mi oldu canim?
Pazartesi kanaman olunca ogunde vurdular mı ProlutonBen zaten haftada bir proluton oluyordum canim, mesela ctesi olmustum ptesi kanamam oldu ona ragmen hemen acile gittim yapilacak pek bisi yok dedi ve acikcasi birsey de yapmadi. Doktorum da istiosan seni hastaneye yatirabilirim dedi ya da evde dinleneceksin dedi. Kan sulandiriciyi kesti digerlerini aynen devam dedi.. kotu dusunmemeye calisiyorum, zor biliyorum ama sen de kotu dusunme
normal
İnşalah bende yaşamamıştım bugun şok oldum canım. Eşim felan süzüldü hemen kıyamadım. Allahım kolaylaştırsınO kadar çok duydum ki bu hafif kanamaları ve herkesinde sağlıkla devam etti gebelikleri. Ben yaşamadım ama belkide yaşayacağım bilemem Allah sana da, bana da, hiçkimseye birdaha göstermesin. İnşallah azalıp gider üzmeyin tatlı canınızı lütfen. Bebekte hisseder üzüntünüzü stresinizi. Allahın izniyle birşey olmayacak
İnşalah kuzum. Hiç olmamıştı 16 gundur şok olduminsallah bu saglicakla devam eder, kucagina alirsin guzelim
Hayir vurmadilar.Pazartesi kanaman olunca ogunde vurdular mı Proluton
İnşalah kuzum. Hiç olmamıştı 16 gundur şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?