2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Kızlar bu akşam kahve leke geldi peçeteye şimdi jel yaptım jel cubugu kırmızı oldu. Cok korkuyorum ellerim titriyor bilemezsiniz cok kötüyüm.

canim sadece peceteye geliyorsa sorun olmaz diye duymustum, bi de aktif kanama olmazsa cok korkulacak bisey degildir deniyor. sen yine de doktoruna haber ver canim, gecmis olsun...

Benim HIC mide bulantim olmadi koku hassasiyeti yok , hicbir sey yok bende mi bi tuhaflik var acaba ?

boylesi normal bence...bazi insanlar bebek tekme atana kadar bile anlamamis hamile olduklarini. oyle birini taniyorum mesela, yasi da vardi duzensiz de olunca hic onemsememis, hic bir belirti yokmus, gobegim cikti diye yogun yurusler yapmis, spora baslamis, evlilik yildonumunde alkol almis... ama iste dogacagi varsa bebek doguyor....

doktorla gecen hafta telefonda konusurken bi rahatsizligin oldu mu dedi, ben de rahatsizlik diyecek bisey olmadi, sadece hafif belirtiler dedim. o da biz de oyle olmasini istiyoruz, sevindim oyle olmasina dedi...bugun sadece daha cok tuvalete gitmem gerektigini hissediyorum, o kadar, belki iki saatte 4 defa gitmisimdir. yoksa bazen unutuyorum hamileligi...

Bire bir aynı şeyleri hissediyoruz ve yaşıyoruz bende sendenim

Kızlar bu akşam kahve leke geldi peçeteye şimdi jel yaptım jel cubugu kırmızı oldu. Cok korkuyorum ellerim titriyor bilemezsiniz cok kötüyüm.
Canim kanama sonrasi doktorum kahverengine donecek lekelenmen merak etme demisti.. korkma arayabilirsen doktorunu ara ama kotu dusunme

Canim kanama sonrasi doktorum kahverengine donecek lekelenmen merak etme demisti.. korkma arayabilirsen doktorunu ara ama kotu dusunme
Nasıl zor Bi duygu ya. Daha önce 3 kimyasal yaşadım ama şimdi umut doluyuz ya insan baya üzülüyor kanamada. Prolutex devam diyor doktor başka bişey yaptır demiyor. Jel kullanıyorum Estrofem felan

canim sadece peceteye geliyorsa sorun olmaz diye duymustum, bi de aktif kanama olmazsa cok korkulacak bisey degildir deniyor. sen yine de doktoruna haber ver canim, gecmis olsun...
Sağol kuzum biraz durdu inşalah devamı gelmez. İlk defa geldi bugun transferimin 16. Günüydü. Yerleşmedir umarım ve inşalah bida korkutmaz Allahım

Sağol kuzum biraz durdu inşalah devamı gelmez. İlk defa geldi bugun transferimin 16. Günüydü. Yerleşmedir umarım ve inşalah bida korkutmaz Allahım
O kadar çok duydum ki bu hafif kanamaları ve herkesinde sağlıkla devam etti gebelikleri. Ben yaşamadım ama belkide yaşayacağım bilemem Allah sana da, bana da, hiçkimseye birdaha göstermesin. İnşallah azalıp gider üzmeyin tatlı canınızı lütfen. Bebekte hisseder üzüntünüzü stresinizi. Allahın izniyle birşey olmayacak

Sana Proluton mu vurdular canım. Ben proluteks kullanıyorum devam dedi
Ben zaten haftada bir proluton oluyordum canim, mesela ctesi olmustum ptesi kanamam oldu ona ragmen hemen acile gittim yapilacak pek bisi yok dedi ve acikcasi birsey de yapmadi. Doktorum da istiosan seni hastaneye yatirabilirim dedi ya da evde dinleneceksin dedi. Kan sulandiriciyi kesti digerlerini aynen devam dedi.. kotu dusunmemeye calisiyorum, zor biliyorum ama sen de kotu dusunme

Nasıl zor Bi duygu ya. Daha önce 3 kimyasal yaşadım ama şimdi umut doluyuz ya insan baya üzülüyor kanamada. Prolutex devam diyor doktor başka bişey yaptır demiyor. Jel kullanıyorum Estrofem felan

kimyasal gebelikler tup bebekte mi oldu canim?

Pazartesi kanaman olunca ogunde vurdular mı Proluton

İnşalah bende yaşamamıştım bugun şok oldum canım. Eşim felan süzüldü hemen kıyamadım. Allahım kolaylaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…