2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

İnşalah bende yaşamamıştım bugun şok oldum canım. Eşim felan süzüldü hemen kıyamadım. Allahım kolaylaştırsın
Oyy üzülmeyin ya vallahi kötü oldum iyice bende şimdi böyle diyorum ama eminim başıma gelse senden farksız olmazdım. O zaman şöyle diyim üzüldün evet ama toparla kendini bil ki bebeğin orada seninle ve üzülmen ona yaramıyor annesi. Sen mutlu ol ki bebeğinde iyice sarılsın sana

Sagol kuzum sagol. İnşalah tekrarlamaz

Mesaj attım canım proluteks kullanıyorum devam dedi. Ekstra Bi acile git biley vurdur demedi. Cok zor ya eşim felan süzüldü birden kıyamam
Cok gecmis olsun canim , sakın üzme kendini . Benimde pembe bi lekelenmem olmustu bir gun surdu hemen progestan igne vurduk . Ama bazen ona bile ihtiyac kalmiyor. Bizim bebişler akilli kuzular , özel sipariş onlar hicbir sey olmaz onlara.Allah yazdiysa nolursa olsun kucagimiza alacagiz hic merak etme.

Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.

Ayy sabah sabah ne güzel haber bu böyle bugün için benimde randevum var darısı bana inşallah. Kalp atışını dinlediğin günleri de görürsün inşallah

Ayy sabah sabah ne güzel haber bu böyle bugün için benimde randevum var darısı bana inşallah. Kalp atışını dinlediğin günleri de görürsün inşallah
Amiiiin inşallah darısı başına kuzum harika bir andı❤ Rabbim herkese yaşatsın inşallah. Senden de güzel haberler bekliyorumm

Ahh canim benim coook sevindim Karindan mi bakti, bize kalp atislarini dinletmislerdi vajinal ultrasonla..sukur gordunuz yaa bu arada benim de 28 temmuzda kontrolum var, beraber beklicez kontrol gununu

İnşalah kuzum inşalah inşallah

Ayy ne guzel darısı bize olsun canım. Demek son adet tarihi dedi sana. O zaman 4 gun buyuk gösterir benim takvim

Kızlar ya bu vajinal jelin kapağını kırıyorum 3te 1i kapaktan dışarı taşıyor hemen vajinaya gidemeden. Stres yaşıyorum ya. Bunu yaşayan varmı. Çaresi ne

Kızlar ya bu vajinal jelin kapağını kırıyorum 3te 1i kapaktan dışarı taşıyor hemen vajinaya gidemeden. Stres yaşıyorum ya. Bunu yaşayan varmı. Çaresi ne
Canım ilk zamanlar benimde öyle oluyordu. Ben ucunu kırmadan dik bir şekilde tutup bir iki kere tırnağımla vuruyorum o uç kısmına öyle kırıp açıyorum.

Canım aynısı bende de oluyordu. Iğne ile ust kısmını deliyorum. Şimdi hiç sorun olmuyor.

Canım ben kullanmıyorum nasıl Bilmiyorum da ama bir arkadas ben once Bi igne batırıp havasını alıyorum o zaman cıkmiyor oyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…