- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Oyy üzülmeyin ya vallahi kötü oldum iyice bende şimdiİnşalah bende yaşamamıştım bugun şok oldum canım. Eşim felan süzüldü hemen kıyamadım. Allahım kolaylaştırsın
Sagol kuzum sagol. İnşalah tekrarlamazOyy üzülmeyin ya vallahi kötü oldum iyice bende şimdiböyle diyorum ama eminim başıma gelse senden farksız olmazdım. O zaman şöyle diyim üzüldün evet ama toparla kendini bil ki bebeğin orada seninle ve üzülmen ona yaramıyor annesi. Sen mutlu ol ki bebeğinde iyice sarılsın sana
İnşalah amin. Yol uzun Rabbim kolaylaştırsıngaliba bazen vicud hamilelige alismaya calisiyor, sonucta bazilarimiz icin ilk defa olan bisey...belki de kendini 9 aylik bi surece hazirliyor ve insallah sonrasinda daha rahat ilereyecektir...
Cok gecmis olsun canim , sakın üzme kendini . Benimde pembe bi lekelenmem olmustu bir gun surdu hemen progestan igne vurduk . Ama bazen ona bile ihtiyac kalmiyor. Bizim bebişler akilli kuzular , özel sipariş onlarMesaj attım canım proluteks kullanıyorum devam dedi. Ekstra Bi acile git biley vurdur demedi. Cok zor ya eşim felan süzüldü birden kıyamam
Ayy sabah sabah ne güzel haber bu böyle bugün için benimde randevum var darısı bana inşallah. Kalp atışını dinlediğin günleri de görürsün inşallahDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğizRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
Amiiiin inşallah darısı başına kuzum harika bir andıAyy sabah sabah ne güzel haber bu böyle bugün için benimde randevum var darısı bana inşallah. Kalp atışını dinlediğin günleri de görürsün inşallah
Ahh canim benim coook sevindimDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğizRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
Guzel haberlerle gel canimmAyy sabah sabah ne güzel haber bu böyle bugün için benimde randevum var darısı bana inşallah. Kalp atışını dinlediğin günleri de görürsün inşallah
İnşalah kuzum inşalah inşallahCok gecmis olsun canim , sakın üzme kendini . Benimde pembe bi lekelenmem olmustu bir gun surdu hemen progestan igne vurduk . Ama bazen ona bile ihtiyac kalmiyor. Bizim bebişler akilli kuzular , özel sipariş onlarhicbir sey olmaz onlara.Allah yazdiysa nolursa olsun kucagimiza alacagiz hic merak etme.
Ayy ne guzel darısı bize olsun canım. Demek son adet tarihi dedi sana. O zaman 4 gun buyuk gösterir benim takvimDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
Canım ilk zamanlar benimde öyle oluyordu. Ben ucunu kırmadan dik bir şekilde tutup bir iki kere tırnağımla vuruyorum o uç kısmına öyle kırıp açıyorum.Kızlar ya bu vajinal jelin kapağını kırıyorum 3te 1i kapaktan dışarı taşıyor hemen vajinaya gidemeden. Stres yaşıyorum ya. Bunu yaşayan varmı. Çaresi ne
Canım aynısı bende de oluyordu. Iğne ile ust kısmını deliyorum. Şimdi hiç sorun olmuyor.Kızlar ya bu vajinal jelin kapağını kırıyorum 3te 1i kapaktan dışarı taşıyor hemen vajinaya gidemeden. Stres yaşıyorum ya. Bunu yaşayan varmı. Çaresi ne
Canım ben kullanmıyorum nasıl Bilmiyorum da ama bir arkadas ben once Bi igne batırıp havasını alıyorum o zaman cıkmiyor oyle demiştiKızlar ya bu vajinal jelin kapağını kırıyorum 3te 1i kapaktan dışarı taşıyor hemen vajinaya gidemeden. Stres yaşıyorum ya. Bunu yaşayan varmı. Çaresi ne
Of ya iğneden mikrop kaparsa. Aynen havalı oldugu için puf diyip akıyo bayası dişarıCanım ben kullanmıyorum nasıl Bilmiyorum da ama bir arkadas ben once Bi igne batırıp havasını alıyorum o zaman cıkmiyor oyle demişti
Neresini canım herhangi Bi yerini mi. İğneden mikrop kaparız bide yaCanım aynısı bende de oluyordu. Iğne ile ust kısmını deliyorum. Şimdi hiç sorun olmuyor.
AminnnUykusuz Koala Marsade amin canlarım amin bu kısımları geçip bebeklerin cinsiyetlerini konuştuğumuz bölümlere hızlıca kazasız belasız geçelim inşallah
Üstten mi baktı canım doktorunAmiiiin inşallah darısı başına kuzum harika bir andı❤ Rabbim herkese yaşatsın inşallah. Senden de güzel haberler bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?