- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Vajinal baktı aslında sesi duyulurmuş ama dinletmedi küçük daha gerek yok şuan dedi, gösterdi attığını sadeceAhh canim benim coook sevindimKarindan mi bakti, bize kalp atislarini dinletmislerdi vajinal ultrasonla..sukur gordunuz yaa bu arada benim de 28 temmuzda kontrolum var, beraber beklicez kontrol gununu ❤
Benim 5 gün büyük oldu hesabımdan. Kim sorarsa böyle de son adete göre hesap yapılır dedi hattaAyy ne guzel darısı bize olsun canım. Demek son adet tarihi dedi sana. O zaman 4 gun buyuk gösterir benim takvim
Amiin allahım inşallah yaa iple çekiyorum resmen o günleri ❤Uykusuz Koala @Marsade amin canlarım amin bu kısımları geçip bebeklerin cinsiyetlerini konuştuğumuz bölümlere hızlıca kazasız belasız geçelim inşallah
Yok kuzucum vajinal baktı doktorumÜstten mi baktı canım doktorun
Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğizRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
Tepede kalin kisim, Sıktığım kısım var ya oraya. Hatta prospektüsünde de anlatıyor uçakta kullanırsanız diye. Mikrop kapacak bi şeyi yok jele batırmayacaksın sonuçta. Basıncını almak için diyordu prospektüsünde. Zaten sıkıntı olsa yazmazdı orda da.Neresini canım herhangi Bi yerini mi. İğneden mikrop kaparız bide ya
Vajinal baktı aslında sesi duyulurmuş ama dinletmedi küçük daha gerek yok şuan dedi, gösterdi attığını sadeceçok istedim duymayı ama 10 gün sonra dedi neyse gördüm ya rahatladım ya cok şükür ❤ Darısı besleyenlerin başına
Oo kontrol günümüz aynı iyi dedin beraber bekleriiz❤
canim kalp atis seviyesini soyledi mi?
Çok şükür bu aşamayı görmek içimi epey rahatlattı rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ sorma valla herkes başka birşey diyor hesap konusundacanim cok sevindim, hadi gozun aydin bir asamayi daha gectiniz, insallah saglicakla tamamina erdirir.
Bu hesaplama da yilan hikayesine dondu, en iyisi herkes kendi doktorunu dinlesinturk ve amerikalisi farkli hesapliyor ama bununda bi onemi yok saglicakla gelsinler de
Aaa gerçi kalbi dinlemedik ki atış seviyesini görmemiştir o yüzden. Sadece gösterdi attığınıcanim kalp atis seviyesini soyledi mi?
Çok şükür bu aşamayı görmek içimi epey rahatlattı rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ sorma valla herkes başka birşey diyor hesap konusundadediğin gibi en iyisi doktorumuzu dinlemek fakat doktorum dedi ki kim sorarsa böyle söyle son adet tarihine göre hesaplanır dedi yeterki sağlıklı olsun ya 5 gün küçük sanıyordum büyük olduğunu öğrendim daha çok hoşuma gitti ❤
Atış seviyesi söylemedi senin dediğin aklımdaydı ama heyecanla sormayı unuttum ben
Çok sagol canım. İyi oldu soylediğin ozamanTepede kalin kisim, Sıktığım kısım var ya oraya. Hatta prospektüsünde de anlatıyor uçakta kullanırsanız diye. Mikrop kapacak bi şeyi yok jele batırmayacaksın sonuçta. Basıncını almak için diyordu prospektüsünde. Zaten sıkıntı olsa yazmazdı orda da.
DeneyeceğimTepede kalin kisim, Sıktığım kısım var ya oraya. Hatta prospektüsünde de anlatıyor uçakta kullanırsanız diye. Mikrop kapacak bi şeyi yok jele batırmayacaksın sonuçta. Basıncını almak için diyordu prospektüsünde. Zaten sıkıntı olsa yazmazdı orda da.
Aaa gerçi kalbi dinlemedik ki atış seviyesini görmemiştir o yüzden. Sadece gösterdi attığını
Bende sen gibi aynısını yaşadım son aldığım 2 pakette açıyorum yarısı akıyor deli oldum. Sonra bu aklıma geldi. Kullanım talimatında yazıyor sonuçta. Böyle yaptım rahat ettim. Hiç sıkıntı olmuyor artık çok şükür.Çok sagol canım. İyi oldu soylediğin ozaman
Amin canım amin.Benim 5 gün büyük oldu hesabımdan. Kim sorarsa böyle de son adete göre hesap yapılır dedi hattatahmini doğum tarihim 11 marttı 6 mart oluverdi❤ İnşallah darısı size de nasip olsun kuzum
İllaki birileri bilerinin öğrencisi olmuştur boynuz kulağı geçer diye de bir laf var ama yarışma değil ki bu geçme çabaları olsun, vardır kendilerinde bildiği birşeylervalla bence ben demeyim. en son benim doktorumla konustugumda turkiyede cok taninan tup bebek hocalarina "daha dun fakultede benim ogrencimdiler" diye ezikledi...simdi sizin yetistirdigniz turk doktorlar herkee soyle boyle hesaplanir demiler dersem ne der bilmemadam burda bolum baskani, prof vardir bi bildigi....
Hadi yaabelki daha sonraki haftalardadir, ben de cok emin degilim...cok sukur bu kadar olduktan sonra insallah saglicakla gelir...ben senin son kan testinden sonra belki ikiz olur diye dusunmustum
İllaki birileri bilerinin öğrencisi olmuştur boynuz kulağı geçer diye de bir laf var ama yarışma değil ki bu geçme çabaları olsun, vardır kendilerinde bildiği birşeylereziklemesi hiç hoş olmamış benim doktorumda prof. ve üniversitede kadın hastalıkları anabilim dalı başkanı bilgisine güveniyorum
Hadi yaaşok olurdum öyle birşey olsaydı bende o kadar yükselmesine şaşırmıştım. Aynen inşallah devamı da güzel olur bugün rahat bir uyku uyuyabilirim❤
Haklısın kuzum böyle rekabet içindeyken azimle çalışıp yeni tedaviler daha güzel fikirler çıkar belkide ortaya ❤ Amiin Allah hepsinden razı olsuncanim ben iki gruplada gurur duyuyorum, bu tatli rekabette guzel bencebenim hosuma gidiyor, hala eski ogrencilerini takip ediyor, kendini sorumlu hissediyor...
neyse saglicakla bebekler gelsin de benim icin turk doktorlar her zaman degerli.. bosuna turk doktor olsun diye ugrasmadim amerikada...Allah sayilarini artirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?