2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Ahh canim benim coook sevindim Karindan mi bakti, bize kalp atislarini dinletmislerdi vajinal ultrasonla..sukur gordunuz yaa bu arada benim de 28 temmuzda kontrolum var, beraber beklicez kontrol gununu
Vajinal baktı aslında sesi duyulurmuş ama dinletmedi küçük daha gerek yok şuan dedi, gösterdi attığını sadece çok istedim duymayı ama 10 gün sonra dedi neyse gördüm ya rahatladım ya cok şükür ❤ Darısı besleyenlerin başına
Oo kontrol günümüz aynı iyi dedin beraber bekleriiz

Ayy ne guzel darısı bize olsun canım. Demek son adet tarihi dedi sana. O zaman 4 gun buyuk gösterir benim takvim
Benim 5 gün büyük oldu hesabımdan. Kim sorarsa böyle de son adete göre hesap yapılır dedi hatta tahmini doğum tarihim 11 marttı 6 mart oluverdi❤ İnşallah darısı size de nasip olsun kuzum

canim cok sevindim, hadi gozun aydin bir asamayi daha gectiniz, insallah saglicakla tamamina erdirir.

Bu hesaplama da yilan hikayesine dondu, en iyisi herkes kendi doktorunu dinlesin turk ve amerikalisi farkli hesapliyor ama bununda bi onemi yok saglicakla gelsinler de

Neresini canım herhangi Bi yerini mi. İğneden mikrop kaparız bide ya
Tepede kalin kisim, Sıktığım kısım var ya oraya. Hatta prospektüsünde de anlatıyor uçakta kullanırsanız diye. Mikrop kapacak bi şeyi yok jele batırmayacaksın sonuçta. Basıncını almak için diyordu prospektüsünde. Zaten sıkıntı olsa yazmazdı orda da.

canim kalp atis seviyesini soyledi mi?

canim kalp atis seviyesini soyledi mi?
Çok şükür bu aşamayı görmek içimi epey rahatlattı rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ sorma valla herkes başka birşey diyor hesap konusunda dediğin gibi en iyisi doktorumuzu dinlemek fakat doktorum dedi ki kim sorarsa böyle söyle son adet tarihine göre hesaplanır dedi yeterki sağlıklı olsun ya 5 gün küçük sanıyordum büyük olduğunu öğrendim daha çok hoşuma gitti
Atış seviyesi söylemedi senin dediğin aklımdaydı ama heyecanla sormayı unuttum ben

valla bence ben demeyim. en son benim doktorumla konustugumda turkiyede cok taninan tup bebek hocalarina "daha dun fakultede benim ogrencimdiler" diye ezikledi...simdi sizin yetistirdigniz turk doktorlar herkee soyle boyle hesaplanir demiler dersem ne der bilmem adam burda bolum baskani, prof vardir bi bildigi....

Çok sagol canım. İyi oldu soylediğin ozaman

Deneyeceğim

Aaa gerçi kalbi dinlemedik ki atış seviyesini görmemiştir o yüzden. Sadece gösterdi attığını

belki daha sonraki haftalardadir, ben de cok emin degilim...cok sukur bu kadar olduktan sonra insallah saglicakla gelir...ben senin son kan testinden sonra belki ikiz olur diye dusunmustum

Çok sagol canım. İyi oldu soylediğin ozaman
Bende sen gibi aynısını yaşadım son aldığım 2 pakette açıyorum yarısı akıyor deli oldum. Sonra bu aklıma geldi. Kullanım talimatında yazıyor sonuçta. Böyle yaptım rahat ettim. Hiç sıkıntı olmuyor artık çok şükür.
Tup bebek anneleri olarak herşeye pimpirikleniyoruz. Napalin bizimde surecimiz boyle gececek

İllaki birileri bilerinin öğrencisi olmuştur boynuz kulağı geçer diye de bir laf var ama yarışma değil ki bu geçme çabaları olsun, vardır kendilerinde bildiği birşeyler eziklemesi hiç hoş olmamış benim doktorumda prof. ve üniversitede kadın hastalıkları anabilim dalı başkanı bilgisine güveniyorum

belki daha sonraki haftalardadir, ben de cok emin degilim...cok sukur bu kadar olduktan sonra insallah saglicakla gelir...ben senin son kan testinden sonra belki ikiz olur diye dusunmustum
Hadi yaa şok olurdum öyle birşey olsaydı bende o kadar yükselmesine şaşırmıştım. Aynen inşallah devamı da güzel olur bugün rahat bir uyku uyuyabilirim❤

canim ben iki gruplada gurur duyuyorum, bu tatli rekabette guzel bence benim hosuma gidiyor, hala eski ogrencilerini takip ediyor, kendini sorumlu hissediyor...

neyse saglicakla bebekler gelsin de benim icin turk doktorlar her zaman degerli.. bosuna turk doktor olsun diye ugrasmadim amerikada...Allah sayilarini artirsin

Haklısın kuzum böyle rekabet içindeyken azimle çalışıp yeni tedaviler daha güzel fikirler çıkar belkide ortaya ❤ Amiin Allah hepsinden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…